Highlander Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Hmm, czy ktos mi moze wyjasnic dlaczego jak odpalam inewerter do zasilana elwire to mam zaklocenia na TVP1 a na pozostalych programach nie? :mrgreen: Od kompa do TV jest jakies 150cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Hmm, czy ktos mi moze wyjasnic dlaczego jak odpalam inewerter do zasilana elwire to mam zaklocenia na TVP1 a na pozostalych programach nie? :mrgreen: Od kompa do TV jest jakies 150cm. Dlatego ze odpalasz inwerter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 no prosto i przejrzyscie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 DO HIGHLANDER: I ty sie jeszcze zastanawiasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 No tyle to tez wiem ze to inwerter, ale dlaczego mi zakloca TVP1 :D a nie 100 innych kanalow? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...