Dż0ki Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Cze! Wie ktoś może jak rozwiązać mój problem? Otóz chodzi o to że moja grafa GF3 chodzi tylko z prędkością AGP x2. TYLKO! A powinna z x4 :/ Wszystkie nowe stery do mobo i grafy wgrane. Moja płyta to Asus A7V8X-X. Wielkie dzięki za pomoc. Jakby co pszcie pytania. Na pewno odpowiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Sprawdzałeś ustawienia w BIOS-ie? Z tego co pamiętam, to tam jest opcja do ustawiania AGP. Sprawdź, może masz ustawione coś nie tak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Ustaw w biosie AGP na 4x skoro masz najnowsze steroniki do mobo do ma wszystko dzialac jak nalezy. Moze jeszcze zainstaluj jakies omegi do grafiki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...