stregobor Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 musi sie dac ''odpiąc'' ;) wciskasz ten kolek do dołu i zaczepy prostujesz zeby kołek wyszedł przez dziure i to wszystko :) 1416403[/snapback] Kurde, probowalem roznych sposobow, ciezko by te kolki same wyskoczyly, moze jestem jaksi ciemny - nie wiem :). Tak czy inaczej jak zmontuje sobie jakis wiekszy radiator, to tak czy siak tego knypa wywalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 ja tez mam na kolki i bez prblemow zdjolem wentylator podwazam kolki przyciskam radiator i naciskam te zaciski przepyczam przez pcb i po ptokach znaczy... tadiatorze :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janca Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Właśnie mam zamiar przerobic swojego GF na quadro ale nie moge dorwac RT w wersji 14 .3 lub starszej jest mi potrzebny gdyz chcialbym moj sprzet przerobic sposob podany tutaj Może ktoś go ma??:> jesli tak to bylbym wdzieczny jesli moglby mi ten ktos podeslac instalke na meila ;-) Pozdrawiam JNC !!! ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...