Gość frosti Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 bawiłem się kiedyś w to najtaniej wychodzi rakieta powietrzna - zwykła butelka plastikowa o odpowiedniej pojemności i kształcie - do butelki doczepić stateczniki -tylko żeby nie obciążyć - tworzymy zaworek kombinujemy z gumą w otworze butelki aby łatwo można podłączyć zawór od sprekzarki butelka napelniona w 1/3 wodą i sprezonym powietrzem ma sie wyslizgnac z tego zaworu i polecie sprężarka wydajna wtedy lepszy efekt i wysokość tworzymy stanowisko startowe- jak chcemy sie oblac i dostac w łeb to trzymamy w rękach moja poleciał w górę na 1,5 x wysokość słupów elektrycznych od napoju 1,5l moja butla była wydłuzona taka może zawody kto da więcej? albo część komputeowa razem z rakietą czekam na zdjęcia albo pomysły z waszą inwencją topic w natchnieniu tego topicu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=129398 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ...albo część komputeowa razem z rakietą... Dobry pomysl, jak by tak przymocowac do tej rakiety jakiegos radeona x850xt albo gf 6800ultra, klawo by bylo ps. od jak dawna palisz crack ? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silverfast Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 albo część komputeowa razem z rakietą Zdecydowanie proponuje monitor 14". Z filtrem lub bez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zdecydowanie proponuje monitor 14". Z filtrem lub bez. 1409640[/snapback] wtedy to by trzeba było jakiś baniak x litrowy żeby to chociaż oderwało sie od ziemi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ...nie wiem co ty paliłeś :? .... ale ja tez chce :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Ej daj mi numer do twojego dostawcy, bo widze, że palenie 1 klasa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ludzie miewają rózne pomysły (często po spożyciu jakiegoś płynu do mycia podłóg). Weź sobie P4, naklej na niego tarczę i strzelaj chaciażby z wiatróki do niego. może być fajna zabawa. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Taki stary model p4 to wytrzyma tyle co tarcze w ilości równowarzącej cene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 A nie zauwazyl nikt ze to topic sprzed bardzo dawna ? Ktos sie bawi w archeologa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 A nie zauwazyl nikt ze to topic sprzed bardzo dawna ? Ktos sie bawi w archeologa ;] 1410588[/snapback] Udam, że wiem o co chodzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Ludzie w programie wysypisko koleś pokazywał jak coś takiego zrobić tylko kolega frosti to upiększył ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 niczego nie upiększam... a bardzo chciałbym mieć Discovery po prostu ze mnie taki już wynalazca! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...