jezu Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Witam mam problem jak przypuszczam z virusem, który osiadł w katalogu "C:\Documents and Settings\Jezu0\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files\IE" Problem jest w tym że nie moge nawet sprawdzić czy to jest wirus bo gdy tylko program antywirusowy chce wejśc do katalogu IE kompuer się zawiesza, wyskakuje "blue screen". Z poziomu windows nie moge go usunąc bo nie widze katalogu Ie jest jakos dziwnie ukryty i nie wiem jak mam się do niego dostać. Próbowałem również poprzez Knopixa ale on wywala komunikat że nie może usunąc danych :( Przez dos także nie idzie bo mam dysk na S-ATA i mam 2 partycje a w dosie program Norton Commander widzi tylko 1 i tylko tą gdzie nie ma windowsa. Nie wiem jak mam usunąc te pliki a przeszkadzają mi bo ograniczają dostęp do stron tzn są strony które moge oglądać a są których nie moge ( np to forum) i musze użyc Opery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 klik, a SATA to nie problem - postępujemy tak jak przy instalacji Windy, potem "r" itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Sprobuj uzyc killbox'a: http://www.downloads.subratam.org/KillBox.zip Zaznacz delete file on reboot, wybierz plik, ktory chcesz skasowac i po resecie juz go nie powinno byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...