noel20 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ludzie pomóżcie! jest taka sprawa: mam płyte asus cubx i dysk wd caviar 160GB. problem w tym że płyta już pod biosem a później w windowsie widzi tylko 127GB, więc mam ok 32 w plecy i nie wiem co zrobić:( fabryczny bios jest z końca 2000r a na stronie asusa jest nowszy z połowy 2001, ale po wgraniu dalej jest ten sam problem:( co robić? pomóźcie błagab:( !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 potraktuj dysk czyms takim jak partition magic, najprawdopodobniej te 30 GB masz niezagospodarowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 po pierwsze jaki system po drugie jak w biosie jest wykrywany dysk ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ludzie pomóżcie! jest taka sprawa: mam płyte asus cubx i dysk wd caviar 160GB. problem w tym że płyta już pod biosem a później w windowsie widzi tylko 127GB, więc mam ok 32 w plecy i nie wiem co zrobić:( fabryczny bios jest z końca 2000r a na stronie asusa jest nowszy z połowy 2001, ale po wgraniu dalej jest ten sam problem:( co robić? pomóźcie błagab:( !! 1409727[/snapback] Jaki Windows? Jeśli 2000 to wgraj Service Packa najlepiej najnowszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsonl Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 cubx adresuje tylko dyski 32 bitowe a wiec do 127GB a powyzej 48 bitowe niestety nie moze promise na cubx to potrafi a poza tym 2000 sp4 lub xp min sp1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 wedlug mnie najnowszy service pack i to powinno zalatwic sprawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...