poca Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 (edytowane) Czy to tylko mnie zamiast filmiku SS2 pokazuje jakiegos kolesia z du.pa na ksero?:> //pytania nie bylo ;] Edytowane 14 Czerwca 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Dla mnie to nic innego jak bezmysle chodzenie i strzelanie do chordy przeciwnikow. Zero myslenia za to spore przesztrzenie i mila dla oka grafa i to by bylo na tyle. Dlatego.. czekam na premiere :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Wiem, ze nic ta odpowiedzia nie wniose,ale nie potrafie sie powstrzymac. Czy to tylko mnie zamiast filmiku SS2 pokazuje jakiegos kolesia z du.pa na ksero?:> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Czy to tylko mnie zamiast filmiku SS2 pokazuje jakiegos kolesia z du.pa na ksero?:> //pytania nie bylo ;] 1495668[/snapback] :D czasami jak sie klika na link filmika na gametrailers.com to najpierw sie kilkusekundowa reklama pokazuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 No tak. Teraz juz wiem ;]]] Ale me zdziwienie bylo wielkie jak zobaczylem tego kolesia, nie wiedzialem czy mam smiac z tego ze wpadl w to ksero czy jeszcze raz linka skopiowac [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Obejrzałem właśnie filmik z E3 i coś mi się wydaje, że będzie kupa. Co prawda arsenał obszerny, ma być do 300 (...) wrogów naraz na ekranie (chyba na SLI...) i stara dobra rozpierducha, ale... potworki jakieś takie na siłę (wiedźma Yagoda, eee?), w dodatku jak ktoś wcześniej napisał rozpadają się jak w Q1, za dużo kombinowania. Pierwszy Sam miał klimacik, ciężko będzie to powtórzyć... Sam I am! P.S. w zapowiedziach około 30 godzin gry + dwie godziny filmików (jakich filmików?!?!?! JA CHCĘ NISZCZYĆ I ZABIJAĆ!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Jest już demko od ok. godziny :) http://www.gamershell.com/download_10834.shtml u mnie muli :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Wlasnie chcialem zapodac info ale sie spoznilem o 5 minut :) Mirror - http://www.3dgamers.com/news/more/1096482894/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Wlasnie chcialem zapodac info ale sie spoznilem o 5 minut :) Mirror - 1661116[/snapback] hehe kaeres ja już ok. godziny walcze aby zassać :( demko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 hehe kaeres ja już ok. godziny walcze aby zassać :( demko 1661137[/snapback] Nom masakra doslownie. Na gamershell.com wszystkei serwery pozajmowane i obciazane w 100% i nawet nie da sie rozpoczac sciagania :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 nie lepiej poczekac godzine-dwie i zassac z torrenta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) nie lepiej poczekac godzine-dwie i zassac z torrenta? 1661141[/snapback] Nie kazdy ma taki luksus jak zewnetrzne IP albo przekierowane porty ;) Edytowane 21 Września 2005 przez BigSpider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 ciagnąć z gamespota leci szybkoooooo , gamershell zapchany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Albo ślepy jestem albo nie widzę tego na Gamespocie...rzuć link :| z Gamershella nie idzie dostać...torrent zapuściłem - 8 kb/s :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 10min temu z gs zaczalem sciagac, 45% so far :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Albo ślepy jestem albo nie widzę tego na Gamespocie...rzuć link :| z Gamershella nie idzie dostać...torrent zapuściłem - 8 kb/s :/ 1661165[/snapback] http://dlx.gamespot.com/pc/serioussam2/moreinfo_6133948.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Nie podobają mi się tego rodzaju shooter'y fpp a na dodatek zobaczyłem właśnie filmik z gameplay'a :shock: :blink: :lol: :mur: :wacko: :twisted2: :) , masakra, nie wierzyłem własnym oczom. Oczywiście demko za godzinkę będzie ale ciekawi mnie ta gra od strony graficznej. Sporo szumu wokół niej jest. A jeśli chodzi o dobre mirror'y to oczywiście kto przyjdzie z pomocą...? ...tiscali.games. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) :| ślepy jednak ... zaraz zassam... EDIT... qqrydza ...fakt ...z tiscali idzie jak burza...w 20 min będzie :) Edytowane 21 Września 2005 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 troche pograłem jak to sirius nawalanka , dobrze zoptymalizowany silnik i przyzwoicie wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 ftp://ftp.4players.de/pub/pc/serioussam2/...sSam2PCDemo.exe < - ponad 1400 kbs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 grałem, grafa fajna ale te kolory hihihi tak daja po oczach że ciach!a widać, przynajmniej dla mnie (mam upośledzone rozróżnianie kolorów, czyli jestem krótko mówiąc daltonem :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 No i widzę zaawansowane opcje grafiki ^_^ łącznie z hdr'em. Ten silnik pewnie dużo może tylko, że ja wolałbym go widzieć w ciekawszej produkcji. No nic... zobaczę jak to chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 pierwsze wrazenia jak najbardziej pozytywne :D zrobilem tescik maly frapsem, 1min gry ( kiedy najwieksza zadyma jest :D ) 1024 + maximum hdr on fsaa medium (wiecej z hdr sie nie dalo) 2005-09-21 19:08:21 - Sam2 Frames: 3779 - Time: 60000ms - Avg: 62.983 - Min: 28 - Max: 104 ogolem jest bardzo plynnie :) modele swietne, gra lekka i przyjemna, dosc zabawna (papuga ownz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 takie sobie , jakbym gral w jakas kiddie gre tyle tych kolorow , jakos 1 bardziej mi sie podobala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 kurrrr..cze drugi raz ściągam...zwalone archiwum za pierwszym... zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 ale nudy ta gierka :blink: kolejny tytuł "przywiąż mnie do biurka i zmuś do grania"... nawet mi się nie chcę opowiadać jak chodzi na moim sprzęcie bo to sprowadzanie wszystkiego do wymagań sprzętowych robi się już nudne szkoda, że gier pokroju Fahreheit na PC jak na lekarstwo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 ale nudy ta gierka :blink: kolejny tytuł "przywiąż mnie do biurka i zmuś do grania"... nawet mi się nie chcę opowiadać jak chodzi na moim sprzęcie bo to sprowadzanie wszystkiego do wymagań sprzętowych robi się już nudne szkoda, że gier pokroju Fahreheit na PC jak na lekarstwo... 1661419[/snapback] zastanów sie wpierw co wspólnego ma Fahreheit z SS2 :mur: to dwa rózne światy, SS2 - masakra, rozpierducha a Fahreheit -fabuła, myslenie... Więc nie porównywać gier w ten sposób ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 a ja poprę Kucyka... zawód na całej linii jak dla mnie... gra straciła gdzieś ten specyficzny serious klimat...przez co jak dla mnie to tylko bezmózga sieczka ...(w secound encounter w sumie to też bezmózga sieczka, ale miała to coś).. a chodzi...licho chodzi i to strasznie...6600GT zaczyna wymiękać w nowych grach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Pewnie chodzilo mu o miod, grywalnosc a nie o to, ze ss2 i fh to podobne gry. :blink: Trzeba myslec glowka a nie cyckami. ;] Gierka podobnie jak jedynka odmuzdzacz, mozna sie odstresowac jak kto potrzebuje, mnie jakos takie puste gierki nie bawia. Jedynie nadaje sie jako prezentacja silnika graf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 zastanów sie wpierw co wspólnego ma Fahreheit z SS2 :mur: to dwa rózne światy, SS2 - masakra, rozpierducha a Fahreheit -fabuła, myslenie... Więc nie porównywać gier w ten sposób ! 1661439[/snapback] czy ja gdzieś porównałem te gry? stwierdziłem tylko, że nie ma czegoś takiego co ma Farenheit który potrafi przykuć na kilkanaście godzin to że są to dwa różne gatunki gier to nie ma nic do znaczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...