Skocz do zawartości
cavarr

Serious Sam 2

Rekomendowane odpowiedzi

Nie dość, że post pod postem to jeszcze cytować samego siebie :lol:

1698368[/snapback]

Edytowac posta nie moglem bo by nie wszedl na sam poczatek i nikt by sie nie dowiedzial odrazu,ze gra juz jest dostepna a co do zacytowania to tam mial byc nowy temat.Nie ten klawisz :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak samo jak wiekszosc bylem sceptycznie nastawiony do tej gry , ze niby jest za cukierkowata/kolorowa , ale zagralem i odrazu zmienilem zdanie. Grafika w grze jest genialna (przynajmniej dla mnie) , krajobrazy niektore sa po prostu niesamowite ;) Co najwazniejsze po ukonczeniu Fear'a mialem dosyc chodzenia w ciemnosciach i celnego strzelenia. W SS2 po prostu ide caly czas prosto, podziwiajac krajobrazy i zabijajac setki stworow ;] Swietna gra dla odprezenia :razz:

Edytowane przez ranger

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ooo , widzę że chociaż ranger wie po co ta gra została stworzona...

screeny odpychają, ale gra ma tak wysoką grywalność, że ciężko w nią nie grać :) zwłaszcza jak ktoś lubi no-brain-needed-fpp :)

Edytowane przez Kissiel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomnialem jeszcze dodac , ze gra zawiera bardzooo duzo humoru ;D Tak samo zreszta bylo z poprzednimi czesciami ;) Czasem naprawde mozna sie posmiac  :D

1703014[/snapback]

przeszłeś już całą , jest ta naparzanka jak w dodatku do ss1 tzn ostatnia plansza , jeżeli tak to super myszka rozgrzeje się do czerwoności

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dbra jest gierka i full opcji graficznych . Popatrzcie sobie chodzby na skore dinozaura na ktorego mozna wsiasc :). Mam pytanko czy hdr komus dziala na kartach ati ?? Jest w opcjach ale sie wylacza jakos sam :/.

EEEEE gra ktos w to wogole czy nie?? Co u was z tym HDR??

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli o mnie chodzi to gierka super ! Idealny relaks ! Łykam bez zająknięcia tak jak dwie poprzednie części. Dużo humoru , niezła grafa, no i mnóstwo zła króre trzeba koniecznie pokonać. A co do cukierkowości to SS zawsze był "ładny", kolorowy. Na razie doszedłem do drugiego etapu - atakują mnie CZAROWNICE NA MIOTŁACH !!! Czy może byc coś lepszego ?!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie czy SS 2 pójdzie na gf 4 ti 4200 ? Wiem że gf 4 niepotrafi ale on ma inne gpu niż mój gf 4 ti , a ponadto w wymaganiach nie wyszczegulniono mojej grafy jako ta niekompatybilna .

Jak ktoś by mi coś na ten temat powiedział byłbym bardzo DŹWIĘCZNY :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Screen ze errora jaki sie pojawia w czasie załanczania sie gry.

post-126223-1136320372_thumb.jpg

POZDRO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok a ja mam "problem"..

pierwszy screen - wsio na max (czyli BLOOM tez) + HDR

HDR ON

drugi screen - wsio na max (czyli BLOOM tez) bez HDR

HDR OFF

czy to nie powinno byc na odwrót?? :blink: :blink: przeciez ten drugi obrazek sie swieci jak psu jajca a HDR wyłaczony..niby bloom tak daje, ale to bez sensu imho..oczywiscie w pierwszym widac lepsze swiatła na broni (czyli HDR) ale jakby juz Blooma nie było?? :?

Edytowane przez lukk_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To znowu ja oto screeny :P tak ciśnie gf 4 ti 4200/64MB DDR na epox 8kha+ czyli VIA266Apollo , 512 ramu twinmos , barton skręcony na około 2GHz niepamiętam dokładnie , screeny są poto by ludzie wiezieli że nietrzeba tak często zmieniać karty a za 250 - 300 zeta to tez sie pobawią :P moje ustawienia to 1024/768 AAx4 i prawie wszystko na full (chodzi o detale etc.)

post-126223-1136586913_thumb.jpg post-126223-1136586941_thumb.jpg post-126223-1136586971_thumb.jpg post-126223-1136586996_thumb.jpg

to reszta screenów

post-126223-1136587906_thumb.jpgpost-126223-1136587881_thumb.jpg

:P ach te ograniczenia co do wielkości załączników :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To znowu ja oto screeny :P tak ciśnie gf 4 ti 4200/64MB DDR na epox 8kha+ czyli VIA266Apollo , 512 ramu twinmos , barton skręcony na około 2GHz niepamiętam dokładnie , screeny są poto by ludzie wiezieli że nietrzeba tak często zmieniać karty a za 250 - 300 zeta to tez sie pobawią :P moje ustawienia to 1024/768 AAx4 i prawie wszystko na full (chodzi o detale etc.)

looooooolll...leze i kwicze...ze śmiechu..wez zamiesc screeny z frapsem..zobaczymy ile masz FPSow..pewnie z 10 :lol2: :lol2: :lol2:

nie no jacy bajkopisarze nam rosną :)

po drugie jak juz widze CHEATS ENABLED i GOD MODE ON to nie mam wiecej pytan...właczyłes pewnie GOD MODE tez na swojego kompa co ?? ze tak ci niby super chodzi w takich detalach :lol: :lol:

buehehehe..niezłe zakonczenie dnia :) 1024x768 z AAx4 na GFti4200 B) B) zamieni sie ktos ze mną?? nawet doplace do mojego 7800GT :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wspomniałem o płynności ponieważ poprostu zapomniałem , gdy pojawiają sie obiekty bardzo blisko (wrogowie) gra stanowczo zwalnia ale da sie grać a kodów uzywam bo niejest to gra która mnie zachwyciła i niemam czasu na powolne jej przechodzenie jak by to był tomb rider to o kodach niema mowy bo przeszłem na play-u wszystkie części bez kodów !! tak jak ze gran turismo i paroma innymi grami i chciałbym dodać że screeny są moje własne nie ściągałem ich z nikąd (autentyki pracuje na tych ustawieniach) a moja karta jest nieco podkręcona i w 3D Mark-u wyciska około 13250 Pkt. (Do: lukk ) A jak masz 7800GT to sie ciesz , w nawiązaniu do detali jakie ustawiłem są prawie na full czyli większość na "medium" , wejde w opcje grafiki to ci napisze dokładnie co załączyłem a co nie

Pozdrowienia dla lukk_ bo widze że jest specem od gf 4 ti 4200 :P i zna jej możliwości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Litosci, chlopie, miej troche samokrytyki... 13k punktow mam rozumiec w 3DMarku 2001?

No i przeboj topicu jak dla mnie: "prawie na full, czyli wiekszosc na medium" :lol:

Nie wiem czy zauwazyles, ale wlasnie koncertowo sie osmieszasz...

Edytowane przez costi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi