Gość hydro2 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) czyli podobnie jak QUAKE 4 - 70% 1696051[/snapback] To aqrat jest nieprawda a co do SS2 to mozna bylo sie tego spodziewac Edytowane 12 Października 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 To aqrat jest nieprawda a co do SS2 to mozna bylo sie tego spodziewac 1696366[/snapback] No dobra,gral ktos juz w fulla bo juz jest dostepna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Nie dość, że post pod postem to jeszcze cytować samego siebie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 ^ lol , demo bylo kiepskie , tego syfu nawet nie dotkne kijem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Mnie też się nie podobało - koszmarne stwory, gorsze niż z japońskich rpg ;) Katastrofa gra dla mnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Nie dość, że post pod postem to jeszcze cytować samego siebie :lol: 1698368[/snapback] Edytowac posta nie moglem bo by nie wszedl na sam poczatek i nikt by sie nie dowiedzial odrazu,ze gra juz jest dostepna a co do zacytowania to tam mial byc nowy temat.Nie ten klawisz :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) Ja tak samo jak wiekszosc bylem sceptycznie nastawiony do tej gry , ze niby jest za cukierkowata/kolorowa , ale zagralem i odrazu zmienilem zdanie. Grafika w grze jest genialna (przynajmniej dla mnie) , krajobrazy niektore sa po prostu niesamowite ;) Co najwazniejsze po ukonczeniu Fear'a mialem dosyc chodzenia w ciemnosciach i celnego strzelenia. W SS2 po prostu ide caly czas prosto, podziwiajac krajobrazy i zabijajac setki stworow ;] Swietna gra dla odprezenia :razz: Edytowane 16 Października 2005 przez ranger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kissiel Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) ooo , widzę że chociaż ranger wie po co ta gra została stworzona... screeny odpychają, ale gra ma tak wysoką grywalność, że ciężko w nią nie grać :) zwłaszcza jak ktoś lubi no-brain-needed-fpp :) Edytowane 16 Października 2005 przez Kissiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Zapomnialem jeszcze dodac , ze gra zawiera bardzooo duzo humoru ;D Tak samo zreszta bylo z poprzednimi czesciami ;) Czasem naprawde mozna sie posmiac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Zapomnialem jeszcze dodac , ze gra zawiera bardzooo duzo humoru ;D Tak samo zreszta bylo z poprzednimi czesciami ;) Czasem naprawde mozna sie posmiac :D 1703014[/snapback] przeszłeś już całą , jest ta naparzanka jak w dodatku do ss1 tzn ostatnia plansza , jeżeli tak to super myszka rozgrzeje się do czerwoności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Ja tam polecam :D Zajebisty humor, analogie do innych gier FPP. Grafa może nie rewelacyjna ale bardzo ładna.Można sobie postrzelać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) Dbra jest gierka i full opcji graficznych . Popatrzcie sobie chodzby na skore dinozaura na ktorego mozna wsiasc :). Mam pytanko czy hdr komus dziala na kartach ati ?? Jest w opcjach ale sie wylacza jakos sam :/. EEEEE gra ktos w to wogole czy nie?? Co u was z tym HDR?? Edytowane 26 Października 2005 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 hdr obslugują tylko karty gf6-7 i nowe radeony z serii x1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 ja mam gre od tygodnia gram na misje z bratem w sieci wypasa dla mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Dziwne w the loast coast normalnie jest HDR. Eh partacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Jeśli o mnie chodzi to gierka super ! Idealny relaks ! Łykam bez zająknięcia tak jak dwie poprzednie części. Dużo humoru , niezła grafa, no i mnóstwo zła króre trzeba koniecznie pokonać. A co do cukierkowości to SS zawsze był "ładny", kolorowy. Na razie doszedłem do drugiego etapu - atakują mnie CZAROWNICE NA MIOTŁACH !!! Czy może byc coś lepszego ?!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Dla mnie bezmyslna sztrzelanina :) . Jak ktos lubi posztrzelac do wszystkiego co sie rusza to polecam z czystym sumieniem. I humoru nie zabraknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Mi podoba się to że w niektórych level'ach nie traeba nawet ściągać palca ze spustu (z myszki :) ) bo nigdy nie brakuje kogoś/czegoś do rozwalenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykolo Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Pytanie czy SS 2 pójdzie na gf 4 ti 4200 ? Wiem że gf 4 niepotrafi ale on ma inne gpu niż mój gf 4 ti , a ponadto w wymaganiach nie wyszczegulniono mojej grafy jako ta niekompatybilna . Jak ktoś by mi coś na ten temat powiedział byłbym bardzo DŹWIĘCZNY :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Screen ze errora jaki sie pojawia w czasie załanczania sie gry. POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Czytaj komunikat o bledach - jest tam napisane, ze karta graficzna nie obsluguje DX9.0. Innymi slowy - nici z zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Na screenie jest napisane, że driver nie obsługuje dx9.0-> trzeba zainstalować nowe sterowniki, ta gra działa przecież na gf3 i gf4 ti. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Racja, moj blad. Sorki :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykolo Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Chopcy henkju wery much jak bede w domu to sprawdze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) ok a ja mam "problem".. pierwszy screen - wsio na max (czyli BLOOM tez) + HDR HDR ON drugi screen - wsio na max (czyli BLOOM tez) bez HDR HDR OFF czy to nie powinno byc na odwrót?? :blink: :blink: przeciez ten drugi obrazek sie swieci jak psu jajca a HDR wyłaczony..niby bloom tak daje, ale to bez sensu imho..oczywiscie w pierwszym widac lepsze swiatła na broni (czyli HDR) ale jakby juz Blooma nie było?? :? Edytowane 5 Stycznia 2006 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Wiesz ze dziwne.. Powinno byc zdecydowanie na odwrot. Swoja droga wlasnie przechodze i zdobywam 3 czesc medalionu.Gierka niestety stracila urok i grywalnosc jaka byla w 1. To juz nie ten Serious Sam :(. No moze troche humoru jest.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykolo Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Więc działa hehehe allachy dla was. Dam póżniej własne screeny z gry by sie pochwalić jakością obrazu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykolo Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 To znowu ja oto screeny :P tak ciśnie gf 4 ti 4200/64MB DDR na epox 8kha+ czyli VIA266Apollo , 512 ramu twinmos , barton skręcony na około 2GHz niepamiętam dokładnie , screeny są poto by ludzie wiezieli że nietrzeba tak często zmieniać karty a za 250 - 300 zeta to tez sie pobawią :P moje ustawienia to 1024/768 AAx4 i prawie wszystko na full (chodzi o detale etc.) to reszta screenów :P ach te ograniczenia co do wielkości załączników :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 To znowu ja oto screeny :P tak ciśnie gf 4 ti 4200/64MB DDR na epox 8kha+ czyli VIA266Apollo , 512 ramu twinmos , barton skręcony na około 2GHz niepamiętam dokładnie , screeny są poto by ludzie wiezieli że nietrzeba tak często zmieniać karty a za 250 - 300 zeta to tez sie pobawią :P moje ustawienia to 1024/768 AAx4 i prawie wszystko na full (chodzi o detale etc.) looooooolll...leze i kwicze...ze śmiechu..wez zamiesc screeny z frapsem..zobaczymy ile masz FPSow..pewnie z 10 :lol2: :lol2: :lol2: nie no jacy bajkopisarze nam rosną :) po drugie jak juz widze CHEATS ENABLED i GOD MODE ON to nie mam wiecej pytan...właczyłes pewnie GOD MODE tez na swojego kompa co ?? ze tak ci niby super chodzi w takich detalach :lol: :lol: buehehehe..niezłe zakonczenie dnia :) 1024x768 z AAx4 na GFti4200 B) B) zamieni sie ktos ze mną?? nawet doplace do mojego 7800GT :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykolo Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Nie wspomniałem o płynności ponieważ poprostu zapomniałem , gdy pojawiają sie obiekty bardzo blisko (wrogowie) gra stanowczo zwalnia ale da sie grać a kodów uzywam bo niejest to gra która mnie zachwyciła i niemam czasu na powolne jej przechodzenie jak by to był tomb rider to o kodach niema mowy bo przeszłem na play-u wszystkie części bez kodów !! tak jak ze gran turismo i paroma innymi grami i chciałbym dodać że screeny są moje własne nie ściągałem ich z nikąd (autentyki pracuje na tych ustawieniach) a moja karta jest nieco podkręcona i w 3D Mark-u wyciska około 13250 Pkt. (Do: lukk ) A jak masz 7800GT to sie ciesz , w nawiązaniu do detali jakie ustawiłem są prawie na full czyli większość na "medium" , wejde w opcje grafiki to ci napisze dokładnie co załączyłem a co nie Pozdrowienia dla lukk_ bo widze że jest specem od gf 4 ti 4200 :P i zna jej możliwości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Litosci, chlopie, miej troche samokrytyki... 13k punktow mam rozumiec w 3DMarku 2001? No i przeboj topicu jak dla mnie: "prawie na full, czyli wiekszosc na medium" :lol: Nie wiem czy zauwazyles, ale wlasnie koncertowo sie osmieszasz... Edytowane 7 Stycznia 2006 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...