domelek Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Witam Mam laptopa compaqa nx6110 i brakuje mi w nim klawiszy które sterowały by poziomem głośności, może jest jakiśprogram w którym można to programowo ustawić przypisując daną funkcję do konkretnego klawisza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezik Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Mam ten sam problem z tym podglasnianiem :(. A tak poza tym to jak Ci trzyma bateria w tym lapku? bo moj max 2,5h a nie jak pisza ok 4.?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) A nie macie takich funkcyjnych? Czyli np. klawisz Fn + ktorys z klawiszy od F1 do F9 ??? Chyba w kazdym laptopie sa Edytowane 6 Maja 2005 przez Fidma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 w windowsie jest regulacja głośności :) hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelek Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 sęk w tym że nie ma takich funkcyjnych @pageup - dzięki za info co ja bym bez ciebie zrobił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 masz moze jakies fotki swojego laptopa? moze sa cholery gdzies zakamuflowane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...