_bartx Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Wybrałem sobie taki zasilacz z myślą o przyszłości :) Teraz mam kilka pytań. Jakie sa wasze opinie o tej zasiłce..?? No i wreszcie zasadnicze pytania. Ile ten zasilacz ma molexów? W Zenfiście pisze, że ma 8 i to chyba jest najbardziej wiarygodne źródło. W innych sklepach komputerowych pisze, że ma 4, więc juz sam nie wiem. A biorę go dlatego, że w jednym sklepie komputerowym kosztuje 299zł :) (taniej niż TG420-U01) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Pewnie ma 4 kable po 2 molexy na każdym. Stąd te nieporozumienia. Jeśli myslisz o przysłości to nawet dobry wybór. Zwłaszcza, że jest ładniutki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 kosztuje 299zł :) 1409933[/snapback] Podaj adres tego sklepu :) Za taka cene bardzo fajny zasilacz. Tez wlasnie planuje kupno i wlasnie zastanawiam sie nad tym zasilaczem albo P6 420W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...