Novus Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Witam nawrociliscie kolejnego usera, ktory stwierdza ze gdy 99%userow mowi ze Codegeny sa do d...y to on tez tak zaczyna myslec. I co teraz zdecydowałem sie wymienic mopjego Codegena na jakis porzadny zasilacz i teraz pytanie tylko na jaki??. Naq allegro upatrzyłem sobie cos takiego Chieftek nr1ó i cos takiego Chieftek nr2 i prosze o rade, ktory z tych dwoch jest lepszejszy bo imho cena taka sama. A moze cos innego w podobnej cenie??. Czekam na rady i sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 wez enermaxa tego co w sygnaturze od 4speed.pl na allegro za ok 130zl i olej chiefteci, to jest wersja box a nie jak te chiefy oem i napewno lepiej na tym wyjdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 akurat to ze wersja box nie jest taka zaleta, bo producent te 10zl zamiast przeznaczyc na jakis filtr do srodka zasilacza wydal to na kolorowe pudeleczko, isntrukcje i inne smieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 akurat to ze wersja box nie jest taka zaleta, bo producent te 10zl zamiast przeznaczyc na jakis filtr do srodka zasilacza wydal to na kolorowe pudeleczko, isntrukcje i inne smieci. 1411268[/snapback] No tak na boxie to mi w sumie nie zalerzy ale nadal nie wiem ktory zasilaczy jest ciekawsza konstrukcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 tak czy siak wez enermaxa za 135zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 akurat to ze wersja box nie jest taka zaleta, bo producent te 10zl zamiast przeznaczyc na jakis filtr do srodka zasilacza wydal to na kolorowe pudeleczko, isntrukcje i inne smieci. 1411268[/snapback] Hehe doobre, toć to Enermax a nie Ropla, jakiego Ci tam filtra brakuje? :D Bez jaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ja nie mowilem o enermaxie tylko ogolnie o wersjach box. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Nie bierz żadnego z tych chiefteców. nie opłaca się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) Nie ma po co kupować na Alegro - polecam zasilacze Enermax ze strony Zenfista http://zenfist.pl/index.php/cPath/34/Enermax EG301P-VE (300W) za 129zł i EG365P-VE (350W) za 169zł , mają rewelacyjne parametry, ceny przystępne i wysyłka gratis. Np. ten 300W ma +3.3V -> 28A (28A), +5V -> 30A(35), +12V -> 22A (17), w nawiasach mój Chieftec 360W za dużo większe pieniądze !!! Pozdr. :D Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez Lzep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Nie ma po co kupować na Alegro - polecam zasilacze Enermax ze strony Zenfista 1413723[/snapback] Czyli jednym słowem te chefteki sa znacznie gorszym rozwiazaniem niz ten enteramx?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Czyli jednym słowem te chefteki sa znacznie gorszym rozwiazaniem niz ten enteramx?? Znacznie gorsze to przesada ! - ja z mojego jestem zadowolony. Tylko, że kupowałem go prawie 2 lata temu za 255 zł !!! - wtedy o Enermax-ie w Polsce to można było tylko pomarzyć. Teraz już są i jakbym miał teraz wybierać to bym brał Enermaxa i to tyle. PS. Jak ktoś ma za dużo kasy to radzę rzucić okiem na X-Connect 500W Black ( świetny wynalazek z odpinanymi kablami ! ) - a jak brak kasy to przyjemnie nawet tylko popatrzeć. Pozdr. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...