tHuNaR Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Witam. Podczas uruchamiania gier daje sie slyszec dzwiek typu "game infected" lub cos podobnego.... Gry zaczynaja sie przycinac... Wiecej objawow nie ma, ale... to dziwne ze na poczatku tak robil tylko nfs hp2 a pozniej zaczely wszystkie, sciagnalem najnowsze bazy wirusow do nortona 2002 ale przeskanowalem nim dyski i nic nie znalazl, mial juz ktos podobne objawy?? Lub wie jak sobie z tym poradzic?? I jeszcze jedno tak robi sie tylko przy i grach i 3dmarku... Czy to mozliwe aby ten wirus atakowal tylko gry?? HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Masz zainstalowanego Rage Tweakera :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 HIHIHI pewnie ma :lol: Ja tez sie zdziwilem jak zaczynalem grac to mi jakies dzwieki wydawal system , a mialem dzwieki wylaczone :) Po prostu luknij do panelu sterowania - dzwieki i przewin do sekcji z R3dtweaka ,na pewno ja znajdziesz (jest pod koniec i po prostu je powylaczaj !! ). A tak przy okazji to sa one calkiem fajne tylko troszke niezrozumiale. A przy ladowaniu nie slyszales jakis dzwiekow ??!! Bo tez powinienes :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...