MaCZq Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Witam, po dlugich przesiedzianych godzinach na googlach, allegro, forum zglupialem ! :mur: Szukam telefonu z mp3 (dobrej jakosci, stereo) i ewentualnie jakimis bajerami. Necki chyba odpadaj bo maja mono mp3... Znalazlem Motorolke C975 - cena fajna, full bjaer tylko karty pamieci jakies porabane TransFlash i teraz moje pytanie czy zamiast TransFlash mozna do tej motki wsadzic SD. Nokie chyba tez odpadaja bo nie na moja kieszen sa... Moze wy cos zasugerujacie. Najchetniej cos co jest w miare tanie albo mozna kupic na ebay.co.uk Najlepszy bylby tel gdzie karty pamieci to SD bo takowa mam na zbyciu a nie usimeicha mi sie jeszcze wydywac do fona ~100 zl na karte pamieci ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sham4n Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 jeżeli chodzi o motki to polecam forum www.matrax.net :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Hmm... TransFlash jest jakies 4x mniejszy niz SD. Jak wlozysz sd w gniazdo transflasa, to jestes master. Za to sa do tych kart przejsciowki na SD/MMC. Telefony z mp3, dostepne w Polsce i imho warte uwagi: Siemens: SX-1, S65 Motorola e398 SE: S700i, P800,p900,p910 (niedlugo tez k750i i w800) Podsumowujac: tania i niezla jakosciowo opcja jest siemens sx-1, ale ja bym poczekal na nowe SE. To dopiero bedzie wypas. 2mpix z lampa blyskowa, gniazdo mspro duo i inne bajery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 z karta SD i mp3 to GX30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddzini Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 podepne sie pod temat a jakis telefon z miejcem na mp3 pow 64 mg?? cos slyszalem o motoroli a925 bodajze ze mozna do niej wsadzic nawet 512 mg... jak to jest z modowaniem telefonow ?? czyli ktore sie daja modowac w sposob bezpieczny i niezbyt inwazyjny... no i czy to skaplikowane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 ddzini, moze E398? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 ja sie waham wlasnie miedzy mpx200 a a925 najbardziej chcialbym a1000 ale to juz cena nie ta ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddzini Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 heh zalezy co zaproponuje mi operator .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 dobry tani i super dzwięk i karty pamięci ma ...... tak to siemens sl45i dokupisz jeszcze czytnik kart pamięci do kompa, co by szybko mp3 wlatywały i jazda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 ja mogę polecic e398 -> mam do niej kartę pamieci 64mb, mp3 odtwarza super, glosniczki stereo, po prostu wypas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 a925 odradzam ze wzgledu na BARDZO krotko trzymajaca baterie - 2h ogladania filmu albo sluchania mp3 i to wszystko... e398 - mam ten telefon i jestem bardzo zadowolony. Ma takie mozliwosci grzebania w sofcie (lacznie z odblokowaniem kamery wideo) ze zadowoli kazdego. 65tys. kolorow, kart Transflash do 512mb, skiny, itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 zapraszam do FAQ, widac, ze nie przeczytaliscie, a co do pytania - spv e200, bardzo dobry telefon z niezlym dzwiekiem i kartami SD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Flo3, przeciez temat zostal wykopany z 6 Maja 2005... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 o jeeeezu, ja jestem slepy, wiec sry;;; :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...