diodak2 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 mam na zbyciu płytę tyan thunderbolt na intelu 440gx pod 2 x slot1. czy byłby ktoś zainteresowany kupnem takowej?? z całym szacunkiem tylko pytam, nie chcę tu robić bazaru:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 za ile zlociszy i czy napewno jest pod slot 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Też mnie cena interesuje i jakbyś mógł rzucić jakąś specyfikacją :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Moze i ja bym sie skusil??? Potrzebny mi komp do United Devices :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Moze i ja bym sie skusil??? Potrzebny mi komp do United Devices :) UD nie wykorzystuje 2 proców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 hyhy i temat sie urwal ja tez qpilbym taka plyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...