Skocz do zawartości
KWS89

Egzamin Gimnazjalny, Jeszcze Tylko Jutro!

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już wróciłem. Nie było takie trudne. Plan wycieczki do miasta w europie??? Do Warszawy :lol: Taki typek odemnie z klasy napisał list do kolegi i zaprasza go do Piątnicy na forty :lol: (ludzie z podlasia powinni wiedzieć gdzie to jest)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo laska i korona ;]

1411637[/snapback]

Ja dałem koróne i japko ;)

Co do egzaminu pytania zamknięte były łatwe, otwarte mi troszke czasu zajęły ;) Zrobiłem wycieczke do Krakowa(Wyjazd,Sukiennice, Wawel, Muzeum JPII, Czas wolny na Starym Rynku, powrot), a co do listu moge miec troche mniej punktów za treść :D Bo taki mi sie bezpłciowy wydawał ;) A zapraszałem kumpla Estarriola zapraszajac go do Zakopanego ;)

[EDIT]

Co do stresu - staralem sie nie denerwować... Ale obudziłem się 15 minut przed budzikiem, caly taki wystraszony że ja...... ;) Wiecie kiedy minął stres? Jak dostałem w łapki egzamin - czyli to może niecierpliwość była ;)

Jutro matma której się boję ;(

Edytowane przez Sid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja napisałem o koronie + insygnia kroilewskie (berło i jabłko) :D

co napisaliście o tych plemionach ??

i zwaliłem sprawę z cudzosłowem ;]

1411669[/snapback]

korona też należy do insygni chyba ;)

o plemionach napisałem:

Ludy Europy

z cudzysłowem też "chyba" zwaliłem bo napisałem coś w stylu, że stanowi to niejako cytat słów ojca do dzieci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz po ;)

ja mam mieszane uczucia ;)

otwarte były dla mnie nie takie znowu łatwe :D (no nie wszystkie)

przynajmniej te w których bylo o wierszu :/

list kurde martwie sie czy dobra forme listu zachowałem :lol:

zachecałem Marka z Niemiec do zwiedzania Warszawy :blink:

dokładniej opisany obiekt to było w moim przypadku Muzeum Powstania Warszawskiego

kurde tak sobie liczyłem to moge mieć od 29 do 45/7 max punktów :/

musze miec powyzej 40 :( inaczej lipa

jutro na matmie to z 25 pk bede sie cieszył :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darks, dzięki uratowales mi zycie mowiac o tym ze bedzie pole stozka, normalnie juz caly egzamin zdalem.

Ja wiem ze beda jeszcze przekątne ośmiościanów nieforemnych (wszystkie możliwe), budowa włosa łonowego misia koala i wyprowadzenie wzoru na prędkość powietrza opływającego pałac kultury przy południowej podstawie, zakładając że wiatr wschodni wieje z prędkością 28374/1223km/h.

To pewniki jak co.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nienapisałem w liście daty i niezaznaczyłem dokładnie, rozwinięcia i zakończenia :wink: więc z 6ptk poszło w <pizdu> I wogule tak obstawiam że góra. 40ptk bede miał. A jutro matematyczna część= bananowa republika i cyrk na ostatnich ławkach(byłem dzisiaj na początku a jutro na końcu)

I zamieniłem tamte plemiona europy na cywilizacje europy.

Edytowane przez AKa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darks, dzięki uratowales mi zycie mowiac o tym ze bedzie pole stozka, normalnie juz caly egzamin zdalem.

Ja wiem ze beda jeszcze przekątne ośmiościanów nieforemnych (wszystkie możliwe), budowa włosa łonowego misia koala i wyprowadzenie wzoru na prędkość powietrza opływającego pałac kultury przy południowej podstawie, zakładając że wiatr wschodni wieje z prędkością 28374/1223km/h.

To pewniki jak co.

1411801[/snapback]

Naucz sie czytać. Jak Ci nie kazałem czytać mojego postu więc czego ode mnie chcesz ?!

Wzory na bryły napewno sie przydają. I z fizyki napewno prąd.

I jeszcze jedno co zauwazyłem. Uczniowie z dużym miast powini mieć inną treśc ostatniego zadania. Czyli powini opisac jakiś zabytek na wsi !!

Edytowane przez Darks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naucz sie czytać. Jak Ci nie kazałem czytać mojego postu więc czego ode mnie chcesz ?!

Wzory na bryły napewno sie przydają. I z fizyki napewno prąd.

1411865[/snapback]

nie wiem skąd wy bierzecie te wszystkie "pewniki"

mój kolega wczoraj mi truł dópe że zna napewno temat rozprwaki... nawet sobie ją napisał i co się okazało...list...

pewniej się czuje z matmy niż z polaka... :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie wróciłem z próbnego (mat/przyr)

Ale niestety nie zadobrze mi poszło booo :( popełniłem dużo bezsensownych błędów np nie doczytałem dokładnie treści zad :(

Ale zobaczymy co będzie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ŁEEEE.

Arkusz jest tej samej grupy co ja mialem wiec moge wam odpowiedzi na zamkniete napisac (odpowiedzi omowione juz z qmplami) :-P

Sprobuj jeszcze znalesc arkusz z pytaniami na jutro to bede wdzieczny :lol:

Edytowane przez Szela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi