adamm Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Ja już wróciłem. Nie było takie trudne. Plan wycieczki do miasta w europie??? Do Warszawy :lol: Taki typek odemnie z klasy napisał list do kolegi i zaprasza go do Piątnicy na forty :lol: (ludzie z podlasia powinni wiedzieć gdzie to jest) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Ja też już po. Dla mnie nie był trudny ale i nie łatwy. Dali łatwy temat wypracowania ale znając siebie to i tak za wiel punktów nie dostane. Zamkniete ściągnełem. Jakie były insygnia władzy- ta laska to berło?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ja tez juz, po. A list byl fajny, dobrze,ze nie dali rozprawki.... I tekst byl lekko smutnawy, nie lubie takich :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 albo laska i korona ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Ogólnie to nie było tak źle jak myślałem :) Pierwsze lody za mną , martwie sie tym co bedzie jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) albo laska i korona ;] 1411637[/snapback] Ja dałem koróne i japko ;) Co do egzaminu pytania zamknięte były łatwe, otwarte mi troszke czasu zajęły ;) Zrobiłem wycieczke do Krakowa(Wyjazd,Sukiennice, Wawel, Muzeum JPII, Czas wolny na Starym Rynku, powrot), a co do listu moge miec troche mniej punktów za treść :D Bo taki mi sie bezpłciowy wydawał ;) A zapraszałem kumpla Estarriola zapraszajac go do Zakopanego ;) [EDIT] Co do stresu - staralem sie nie denerwować... Ale obudziłem się 15 minut przed budzikiem, caly taki wystraszony że ja...... ;) Wiecie kiedy minął stres? Jak dostałem w łapki egzamin - czyli to może niecierpliwość była ;) Jutro matma której się boję ;( Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez Sid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ja napisałem o koronie + insygnia kroilewskie (berło i jabłko) :D co napisaliście o tych plemionach ?? i zwaliłem sprawę z cudzosłowem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ja napisałem o koronie + insygnia kroilewskie (berło i jabłko) :D co napisaliście o tych plemionach ?? i zwaliłem sprawę z cudzosłowem ;] 1411669[/snapback] korona też należy do insygni chyba ;) o plemionach napisałem: Ludy Europy z cudzysłowem też "chyba" zwaliłem bo napisałem coś w stylu, że stanowi to niejako cytat słów ojca do dzieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 juz po ;) ja mam mieszane uczucia ;) otwarte były dla mnie nie takie znowu łatwe :D (no nie wszystkie) przynajmniej te w których bylo o wierszu :/ list kurde martwie sie czy dobra forme listu zachowałem :lol: zachecałem Marka z Niemiec do zwiedzania Warszawy :blink: dokładniej opisany obiekt to było w moim przypadku Muzeum Powstania Warszawskiego kurde tak sobie liczyłem to moge mieć od 29 do 45/7 max punktów :/ musze miec powyzej 40 :( inaczej lipa jutro na matmie to z 25 pk bede sie cieszył :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 list kurde martwie sie czy dobra forme listu zachowałem :lol: 1411680[/snapback] Miejsce i data po prawej, nagłówek na środku, trójdzielny tekst , podpis. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ja może przestanę ten topic czytać bo więcej błędów u siebie znajdę:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Ma ktoś pytania na jutro ?? Słyszałem ze ma być pole stożka ale nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Ja właśnie sie zorientowałem ze zapomnialem napisac o tym cudzysłowiu :? Lipa, ale tam jeden punkt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Darks, dzięki uratowales mi zycie mowiac o tym ze bedzie pole stozka, normalnie juz caly egzamin zdalem. Ja wiem ze beda jeszcze przekątne ośmiościanów nieforemnych (wszystkie możliwe), budowa włosa łonowego misia koala i wyprowadzenie wzoru na prędkość powietrza opływającego pałac kultury przy południowej podstawie, zakładając że wiatr wschodni wieje z prędkością 28374/1223km/h. To pewniki jak co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 NIe ma to jak podejs to wszystkiego na loozie :lol: Tez jestem po i powiem ze nie byl taki trudny jak sie spodziewalem. skonczylem 30 minut przed czasem :-P Jutro mata wiec bedzie troche gorzej :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 IamWeasel - po co starasz sie kogos zjechac, przecież Darks napisał ze nie wie poza tym ten wzór jak i każdy inny sie przyda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja nienapisałem w liście daty i niezaznaczyłem dokładnie, rozwinięcia i zakończenia :wink: więc z 6ptk poszło w <pizdu> I wogule tak obstawiam że góra. 40ptk bede miał. A jutro matematyczna część= bananowa republika i cyrk na ostatnich ławkach(byłem dzisiaj na początku a jutro na końcu) I zamieniłem tamte plemiona europy na cywilizacje europy. Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 A ja sie was pytam czemu do komisji biora najwredniejszych nauczycieli z calej szkoly?? :? Wtedy sie sciagac nie da :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Ja siedziałem przed dyrektorem i vice dyrektorką, a jutro woolność :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) Darks, dzięki uratowales mi zycie mowiac o tym ze bedzie pole stozka, normalnie juz caly egzamin zdalem. Ja wiem ze beda jeszcze przekątne ośmiościanów nieforemnych (wszystkie możliwe), budowa włosa łonowego misia koala i wyprowadzenie wzoru na prędkość powietrza opływającego pałac kultury przy południowej podstawie, zakładając że wiatr wschodni wieje z prędkością 28374/1223km/h. To pewniki jak co. 1411801[/snapback] Naucz sie czytać. Jak Ci nie kazałem czytać mojego postu więc czego ode mnie chcesz ?! Wzory na bryły napewno sie przydają. I z fizyki napewno prąd. I jeszcze jedno co zauwazyłem. Uczniowie z dużym miast powini mieć inną treśc ostatniego zadania. Czyli powini opisac jakiś zabytek na wsi !! Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez Darks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Naucz sie czytać. Jak Ci nie kazałem czytać mojego postu więc czego ode mnie chcesz ?! Wzory na bryły napewno sie przydają. I z fizyki napewno prąd. 1411865[/snapback] nie wiem skąd wy bierzecie te wszystkie "pewniki" mój kolega wczoraj mi truł dópe że zna napewno temat rozprwaki... nawet sobie ją napisał i co się okazało...list... pewniej się czuje z matmy niż z polaka... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) Sprawdź jak napisałeś, jutro w gazetach- u nas już dzisiaj Arkusz egzaminacyjny-HUMANISTYCZNY Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentos1910 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Najlepsze w całym teście było to że aż 31 z 33 pytań było po jednym punkcie, więc tak jak np ja mając 4 błędy(tyle znalazłem) nie straciłem dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 a na ktorej stronie sa odpowiedzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Ja właśnie wróciłem z próbnego (mat/przyr) Ale niestety nie zadobrze mi poszło booo :( popełniłem dużo bezsensownych błędów np nie doczytałem dokładnie treści zad :( Ale zobaczymy co będzie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 jak sie niemyle jestes w 2 klasie Gim? Jeszcze sie wiele nauczysz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Szela, odpowiedzi dopiero jutro. Dzisiaj arkusz znalazłem tylko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) ŁEEEE. Arkusz jest tej samej grupy co ja mialem wiec moge wam odpowiedzi na zamkniete napisac (odpowiedzi omowione juz z qmplami) :-P Sprobuj jeszcze znalesc arkusz z pytaniami na jutro to bede wdzieczny :lol: Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 a na ktorej stronie sa odpowiedzi?? 1412090[/snapback] własnie gdzie ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) na str14 :lol: Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez sLiM JiM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...