Skocz do zawartości
KWS89

Egzamin Gimnazjalny, Jeszcze Tylko Jutro!

Rekomendowane odpowiedzi

Ja zawaliłem i tym samym straciłem prawie na pewno 6 pkt.

35 zadanie: zacząłem układać jakieś kosmiczne równanie, zamiast policzyć po kolei...

Zadanie z polem działki na wieże Eiffla: napisałem 1,5ha (a miało być chyba 1,6 po zaokragleniu...)

I miałem problem z (tadam): granicami Polski :D w ostatniej chwili zmienilem miejsce 2 państw ;)

Zobaczy się ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jakos niemoglem tego pojąć i wpisalem 21.00 wtorek :D  godzina 7.00 - 10h :D

zna ktos wzor na zaleznosc dlugosci mostu do temperatury ? :D

mi wyszlo pole pow pod wieze 1,6ha

1413763[/snapback]

Oj to chyba tobie wyszło

125 * 125 = 15625 jakos cudem mi wyszło 1800 :blink:

to w przyblizeniu 1,6ha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przejmujecie sie tym choćby sie matire zadawali. Jedno zadanie w to jedno w to co to za różnica. Egzaminy to pożywka dla egzaminatorów, za dużo ich jest nie chcą ich zalniac to robia jakies głupie testy co sami nie umia rozwiazac i jeszcze zabraniaja zabierac kalkulatora. Nie sobie sami liczą ile to jest 2208/256 na palcach !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Test był dla mnie łatwiejszy od wczorajszego pomimo, że z przedmiotów ścisłych jestem słabszy.Coś powaliłem w ostatnim i wyszło mi ze 8 miechów to za mało a w 9 zostaje jeszcze 60zł :lol:.Oprócz tego pomyliłem się w zadniu z piramidą.W poleniu było tak"wiedząc, że krawędź podstawy wynosi 10cm a wyskość 12".Wziąłem to jako wysokość ściany bocznej, a nie jako wyskość całego ostrosłupa.Reszta mam nadzieję, że dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Egzaminy to pożywka dla egzaminatorów, za dużo ich jest nie chcą ich zalniac to robia jakies głupie testy co sami nie umia rozwiazac i jeszcze zabraniaja zabierac kalkulatora. Nie sobie sami liczą ile to jest 2208/256 na palcach !!!

1413798[/snapback]

Też się z tym moge zgodzić. Ja na szczescie zabrałem ze sobą kalkulator :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie to widze że źle mi wyszło ostatnie bo ja liczyłem 2208/trzysta pare :( - musiałem źle odjąć :| ale co tam ze 2 punkty powinny być :)

tak ogólnie to humanistyczny był dla mnie łatwiejszy :) - według odpowiedzi z wyborczej mam z zamkniętych 20/20 a z wszystkiego około 45 powinno być :)

Edytowane przez silver_pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaa więc mam źle :

10. nie wiem jakim cudem wyszło mi 780 :mur:

29. napisałem wzór na początku delta_l=delta_t/10-->>skreśliłem i napisałem

delta_l/delta_t=1/10 nie wiem czy dobrze, ale tu można było ułożyć kilka wzorów <_<

30.dzień dobry ale godzina 21:00, wg mnie najgłupsze/najtrudniejsze zaadanie w teście

restza dobrze

zobaczymy czy nie odejmą mi pkt za moje sposoby rozwiązywania zadań :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie przejmujcie sie :>

ja sie pare lat temu przejmowalem ze zje**** znacyz schrzanilem i dostalem 44, czy jakos tak ;]

nie ogladajcie odpowiedzi, bo i po co...

wasza swiadomosc nie zmieni niczeo ;p

jak szedlem po odbior wynikow bylem zdygany, a tu zonk....moglem pojsc do chyba kazdego liceum w wawie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dalem delta_l = 10 delta_t :/ Na odwrót :/

kolejne 2 punkty mniej...

w zadanich zamk. chyba min 2 bledy: -2

-6 + (-4) = (-10)

Teraz już czekam tylko na wyniki, reszta mnie nie obchodzi... Ale 35 sobie nie wybacze :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi