marpan Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 miałem W95 zrobiłem zdjęcie partycji w ghostcie 2002 , później zainstalowałem w to miejsce W98 no i mam problem z przywróceniem 95 na której miałem pare potrzebnych rzeczy, problem jest w tym że po uruchomieniu GHOSTA wybierając partycję na którą ma być zainstalowane zdjęcie nie ma możliwości podświetlenia żadnej partycjii.. W czym może być problemm :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marpan Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 jest to stary komp (laptop) dysk 1GB i nie wiem jaki był wcześniej system plików pod 95 FAT czy FAT32? pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 a masz tam jedna partycje? obraz musi byc na innej partycji/dysku niz partycja ktora zgrywamy/przywracamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 a ghost explorer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Nie lubie Win 95, ale nie tu gra rola. FAT jest kompatybilny z 95 i 98. Mógłbyś spróbować, ale nie mówie, że na 100% był to FAT, a nie FAT32. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 FAT jest nie tylko kompatybilny z tymi dwoma systemami, ale z dużo większą ilością systemów operacyjnych. Mówię tylko, że będzie działał na 95 i 98. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marpan Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 mam tam dwie partycje a oco chodzi z ghost explorer??? bo nie słyszałem nic o tym czy są jakieś inne systemy oprócz FAT , FAT32 na których chodzi 95? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...