łuk-a-sz Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Chyba ci nie chodzi o moje okno ?? Nie jest to może rewelacja ale szlifierką więcej ciężko wyciąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 @łuk-a-sz Ale zaj**isty kolor! Co to za farba i jak malowałeś. Okno fajne, ale z pewnością się nie odgapie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 panel boczny miałem taki jak ty :] I zrobiłem z nim 1414430[/snapback] Eee no stary zajefajnie to wyszlo.. Good Job Soldier.. Malowales bude ? Niezle sie mieni na taki metalik.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łuk-a-sz Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 No niestety nie malowałem <_< Taka już była. :-| Ale nową bude malowałem ale nie na metalik :) Ale i tak mi się nowa bardziej podoba od starej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 panel boczny miałem taki jak ty :] I zrobiłem z nim 1414430[/snapback] Fajnie to wygląda, tylko szkoda że na WC brakło miejsca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 sprzedaj patent sysakowi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Po dłuższej przerwie w modzie spowodowanej, kontuzją i pobytem w szpitalu oraz utracie weny, malnąłem budę na orange. Niestety rodzice gdzieś pojechali i wzięli aparat, więc foty będą w Poniedziałek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Czekam z niecierpliwością :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Podczas remontu gdzieś mi wcięło zaczepy do okna... :( Muszę skombinować jakieś nowe... A szkoda, bo te śrubki gwiazdki były całkiem fajne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...