bielski Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 witam na 3dgamer pokazało sie demko cossacks 2. gral już w to ktoś ? duże nadzieje pokładam w tej grze bo jedynka była zajefajna :razz: i dwójka powinna być jaknajbardziej dobra jak jedynka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 też bym chciał wiedzieć, bo podoba mi się ten temat wojen napoleońskich szkoda, że FPS-a nie ma takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) ja juz zassałem i za jakies 10 minut podziele sie z wami pierwsymi wrazeniami :) UPDATE: wystapił mały problem techniczny, mianowicie gdy załaduje się gra wywala mnie do windy, teraz nie chce mi się więc jutro cos pokombinuje. Ale powiem wam tylko że zapowiada się swietnie :D Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez >>Bielski<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekB Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 No ja tez mam problem z uruchomieniem misji. Po uruchomieniu np skirmisha ładuje sie mapa i nic zawiesza sie pomaga tylko reset. Próbowałem kilka razy i nic. Coś chyba nie tak z tym demem. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 masz racje , cos nie halo jest z tym demkiem.zawsze mi wywala do windy po załadowaniu mapki. no nic trzeba czekać na jakiegos patcha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiolo Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) Na Gamespocie pojawiła się recenzja Kozaków. Ocena to bodajże 7.9 a więc nieźle. Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez Misiolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 U mnie demko dziala bez zadnych problemow. Przyznam szczerze, ze zrobilo ono na mnie wieksze wrazenie niz demo Empire Earth 2. Troche sie od czasow czescie pierwszej zmienilo. Mozna, czy nawet trzeba opanowywac miasta, mozna sobie rozegrac pojedyncze potyczki z kampanii. Troche dziwie steruje sie taka kupa wojska, pogubic sie mozna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Gierka straszna lipa... jedynka 100% lepsza ta jest jakaś taka nie dorobiona... nie wiem czy ona naprawdę tyle wymaga ramu czy po prostu jest niedopracowana u mnie przy 512mb wali komunikatem że pamięć... wiecie o co chodzi :] czasami to tak przycina że hoho... szkoda gadać... spodziewałem się więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DamikoV Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ja też mam mały problem: Przeglądałem strony i producent wydaje się polski, ale jak ściągnąłem z neta to sie okazało że jast gra w pełni po angielsku, może wiecie gdzie znajdę spolszczenie? bo nie chce mi się ściągać jeszcze raz polskiej wersji, ale jak będę zmuszony no to ściągnę bo gra jest naprawdę o niebo lepsza od pozostałych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 DamikoV napisał(a): Ja też mam mały problem: Przeglądałem strony i producent wydaje się polski, ale jak ściągnąłem z neta to sie okazało że jast gra w pełni po angielsku, może wiecie gdzie znajdę spolszczenie? bo nie chce mi się ściągać jeszcze raz polskiej wersji, ale jak będę zmuszony no to ściągnę bo gra jest naprawdę o niebo lepsza od pozostałych Proponuja sciagnac gre ze sklepu. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DamikoV Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 ath napisał(a): Proponuja sciagnac gre ze sklepu. ;] Ściągnięcie ze sklepu odpada bo w sklepie trzeba płacić za to, a chcem jeszcze kompa do porządku do prowadzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 DamikoV napisał(a): Ściągnięcie ze sklepu odpada bo w sklepie trzeba płacić za to, a chcem jeszcze kompa do porządku do prowadzić Pisząc takie rzeczy łamiesz regulamin. A co do twojego problemu. Mogłeś zobaczyć że WYWAWCA jest w Polsce polski (logincze no nie?) a producent na pewno nie. Widocznie ściągnąłeś wersję EN czyli pirata zza granicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DamikoV Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 LukasAMD napisał(a): Pisząc takie rzeczy łamiesz regulamin. A co do twojego problemu. Mogłeś zobaczyć że WYWAWCA jest w Polsce polski (logincze no nie?) a producent na pewno nie. Widocznie ściągnąłeś wersję EN czyli pirata zza granicy. yyy.... <lol> fajnie że gościu od którego ściągałem jest z Polski nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 OMG TO ZE GRE DOSTALES W POLSCE NIE ZNACZY ZE BEDZIE PO POLSKU! Omg nie rozumiesz ze o piratach tu nie gadamy? Jak ci to mozna przetlumaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 O maj gad, palec mi sie omsknal ajm sory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Swoją drogą - nie grałem jesze w cossack 2. GRałem jedynie w 1 (Europejskie Boje i Sztuka Wojny). Gra calkiem fajna. CHętnie zagrałbym w C2 ale z tą kartą co mam narazie to chyba odpada :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havret Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Cossacks 2 - Battle for Europe Mam problem z misją bodajże piątą kampanii Francuskiej. Moim celem jest rozbicie Anglików, co uczyniłem. Rozniosłem ich w puch, nie został ani jeden oddział. Nic sie jednak nie pojawia. Misja się nie kończy. Po prostu trwa dalej. Co mam robić. Jak ją przejść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...