Gość BarTweak Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 no widzisz i tak ma byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hex1384 Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 wszystko bylo w miare dobrz ja miale zdienta obudowe jak zalorzylem to po kilku godzinach jak wyloczyc i wloczyc kompa to monitor nie chcial sie wloczyc wiec chyba trzeba bedzie zaloczyc jakis wiatrak tylko jak to zrobic bo mam jakis stary wiatraczek z celerona 366 tlko ze on jest przykrencany srubkami do radiatora a na radeonie nie ma na radiatorz rzadnych diur zeby przykrencic tylko jakies dwie z boku sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 spróbuj przykręcic ten wiatraczek wkrecając śrubke niedzy żeberka ratiatoro o ile nie są za duże odstepy. Ja mam podobny objaw z tym resetowaniem kompa ... jak zrobie reset to monitor sie nie włącza ale komp tak... u mnie wystarczy tylko wyłączyc monitor na kilka sekund i właczyc i jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 ja na moim Geforce 2 wiatrak 80*80 podwiesiłem na takich cieniutkich linkach chłodziło dobrze nie narzekałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hex1384 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 miedzy zeberkami sie nie da za duze odstepy a mozna jaok nitkami przywiąza bo po bokach radiatora sa jakie dziury a tak wogule ile kosztuje radiator z wiatrakiem do grafiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hex1384 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 myslalem ze sie nie da miedzy zeberkami ale sprobowalem i jednak sie dalo tylko ze teraz to karta chyba juz wysiadla na amen wogule monitor nie startuje przedtem wyciagniecie baterii skutkowalo teraz nawet to moze jest jeszcze jakis sposob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...