_HuBi_ Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam mam maly dylemat. Nie wiem za bardzo jakie fakultety wybrac wiadomo ze cos z kompami ALE no wlasnie ALE. Jak sadzicie czy jezeli przykladowo bede chcial pojsc na Elektronike i Telekomunikaje to czy musze wybierac dodatkowo fak z informatyki (bo Fiza i Matma nieodwolywalnie) jak sadzicie? I jeszcze mam male pytanko: czy jak np. wezme Informatyke na El. i Tel. to ona mi sie do czegos przyda?? Zastanawiam sie rowniez nad Informatyka na studiach. Jak myslicie co lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>, co jest bardziej przyszlosciowe?? Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez _HuBi_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantomiko Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zastanawiam sie rowniez nad Informatyka na studiach. Jak myslicie co lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>, co jest bardziej przyszlosciowe?? 1410674[/snapback] Mysle, ze najbardziej przyszlosciowe jest wybranie fakultetu na ktorym jest najwiecej fajnych lasek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) to w taki razie bym musial ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Biologie a to z Elektronika lub Informatyka ma malo zwiazane :/ ;/ Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez _HuBi_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 to w taki razie bym musial ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Biologie a to z Elektronika lub Informatyka ma malo zwiazane :/ ;/ 1410707[/snapback] Też nieźle, moglbys zostac ginekologiem :D. W tym roku jest tak, ze czy infomra czy telekomuna to wymagana jest fiza z matma, i raczej za rok bedzie identycznie. Dlatego ucz sie tylko tych 2 przedsmiotow, szczegolnie fizyki, ktora jest pokopana :/. To mowilem ja: tegoroczny maturzysta :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 patrz pod katem uczelni: dla przykladu - politechnika warszawska wymaga matematyki i fizyki na kierunki typu elektronika i telekomunikacja. chyba wybor nasuwa sie sam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavemanpg Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Witam mam maly dylemat. Nie wiem za bardzo jakie fakultety wybrac wiadomo ze cos z kompami ALE no wlasnie ALE. Jak sadzicie czy jezeli przykladowo bede chcial pojsc na Elektronike i Telekomunikaje to czy musze wybierac dodatkowo fak z informatyki (bo Fiza i Matma nieodwolywalnie) jak sadzicie? I jeszcze mam male pytanko: czy jak np. wezme Informatyke na El. i Tel. to ona mi sie do czegos przyda?? Zastanawiam sie rowniez nad Informatyka na studiach. Jak myslicie co lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>, co jest bardziej przyszlosciowe?? 1410674[/snapback] Matma i fiza na bank. Informa to zależy Nie patrz na to co jest przyszłościowe, tylko na to co ci się podoba bo sie będziesz męczył na studiach. Jeśli średnio lubisz programowanie i nie masz cierpliwości siedziec przy kompie móżdżąc nad jakimś algorytmem to sobie odpuść informę. Na ele i tele też jest programowanie, ale nie wiedząc nawet nic na ten temat spokojnie powinienes dac sobie radę. Ogólnie jak chcesz iść na jeden z ww kierunków na polibudzie to ucz się Fizyki i Matematyki, bo te studia naprawdę nie należą prostych. Na uczelniach technicznych duzo trudniej jest się utrzymac, niż na nie się dostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ohh ja nie moge! czy ja przez to przejde?! ;( ;( swoja droga to doszedlem do wniosku ze infa sie interesuje ale nie az tak bardzo ( w szkole mamy tylko windy a ja wole Linuxa ) wiec jednoznacznie biore Mat i Fiz i bedzie OK ( teraz jade z tych przedmiotow na trojech << wiec nie za dobrze mi idzie ;( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...