e!Gr00bY Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Mam wreszcie mam :-) Wyobrazcie sobie ogrom mojej radosci. http://service.madonion.com/compare?2k1=3444030 A w weekend nowy wiatrak na GPU Radeona i na działce wycinam dziury w obudowie na wiatraki 80*80. Mam już takie 3 podłączone. Ps. Późno już, a pokój mam zajebi@#$% wyziębiony. Ide spac. BTW - pozdrawiam wszystkich którzy mają wynik w 3DMark'u2001 pow. 10k :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 lol, ja se moge pomarzyc :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Taaa, ja tez cos czuje, ze jeszcze dlugo nie przeskocze 10k :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Gratulacje!!! Moim marzeniem jest osiagniecie wlasnie 10k w 3Dmarku 2001 SE, lecz musze sie wreszcie zebrac, kupic woltomierz i pobawic sie oloweczkiem. Keep up the good work! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Gratuluje świetnego wyniku :) Ja tam narazie na 7k poluje, potem może na 8k?!? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Dzięki. U mnie narazie mam jeszcze rezerwy w Radeonie bo nie robiłem ołówka. Mam tylko na nim radiatorki na pamieci i czeka na coś Crystalo podobnego na GPU. Jak osiagnalem ten wynik to o 3 w nocy wydarłem sie na cały dom. Przez kilka dni moje wyniki oscylowały wokoło 9950-9980. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Jak już sie cieszyć to na całego. Stały uczestnik ? niech strace........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 niezle gratulacje!!! ja to moge tylko pomazyc o takim wyniku! :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]Mam wreszcie mam :-) Wyobrazcie sobie ogrom mojej radosci. http://service.madonion.com/compare?2k1=3444030 A w weekend nowy wiatrak na GPU Radeona i na działce wycinam dziury w obudowie na wiatraki 80*80. Mam już takie 3 podłączone. Ps. Późno już, a pokój mam zajebi@#$% wyziębiony. Ide spac. BTW - pozdrawiam wszystkich którzy mają wynik w 3DMark'u2001 pow. 10k :-) Hey co to jest to Pure T&L? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Pure Hardware T&L masz na kartach z shaderami pełnymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Pure Hardware T&L masz na kartach z shaderami pełnymi. I to jest lepsze od zwykłego T&L? Co to wogule daje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Jeżeli dobrze pamiętam/kojarze to pełne shadery ma tylko Radeon8500. Nvidia w swoich kartach ich nie umieściła. Ma tylko pix. shad. 1.2, a ATi na 1.4 jeżeli dobrze pamiętam. Może ktoś sprostuje moją wypowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 nvidia ma 1,3(przynajmniej w pryzpadku GF4). A wersja 1,4 i tak nigdzie nie jest wykorzystywana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 przyjdzie jeszcze poczekac na Quake5 albo i 6 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...