Lisek Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Zaraz spadam do jednego takiego chełmskiego pub'u, gdzie ma być odsłuchanie najnowszej płyty Nirvany i film o tym zespole :) Kurcze, pierwszy raz na tym moim zadupio będzie takie coś - rzecz jasna skocze tam zobaczyc co sie dzieje :) Pewnie miejsc nie bedzie, ale może, może... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Własnie słucham sobie "Something in the way" :) Chętnie bym się wybrał na taką imprezkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 No to tylko pozawiscic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 I tak mnie tam nie bylo :) Kupa ludzi byla tylko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Ta plyta to niestety tylko "best hits" - zremasterowane najlepsze utwory Nirvany. Jest tylko jeden wczesniej niepublikowany song. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Chocby dla utowru "You Know You're Right" warto ją kupić, bo jest świetny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Chocby dla utowru "You Know You're Right" warto ją kupić, bo jest świetny... Mam w mp3 i też mi się bardzo podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 jak sie nazywa ta nowa płyta nirvany ??? bo DC++ zapuszczam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Nirvana-Nirvana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Smells like teen srit RoxX Ale też dobry jest teledysq do "You know you're wright Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Smells like teen srit RoxX Ale też dobry jest teledysq do "You know you're wright Akurat smells to jest jeden ze slabszych kawalkow nirvany. sam Cobain tak uwazal i nienawidzil go grac na koncertach :) Najlepszy kawalek to aneurysm, w ogole cala plyta incestiside jest max :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 hmm... ja tam nirvanę to zbytnio nie znam ale jak już chodzi o nowe płyty to ostatnio dostałem kasetę Acid Drinkers "Maximum Overload" . Odjazdowa muza !!! bardzo mi się takie coś podoba i polecam wszystki którzy siedzą w takich klimatach !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...