aljo Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Mam zamiar to http://pcprojekt.pl/?str=katalog_produktow...d_produktu=1348 kupic ale nie wiem czy warto .Prosze o wasze opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Tak i nie. LOL :P Jednym słowem nikt Ci jednoznacznie nie powie czy warto czy nie, bo jeśli bierzemy pod uwagę współczynnik cena/wydajność to warto, ale jeśli np. samą wydajność, bądź samą cenę, to nie warto... Dla fana Nvidii jest OK, ale ktoś zakochany w ATI powie, że to kicha itd. itd... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 racja zgadzam sie z poprzednikkiem natomiast jeżeli chcesz kręcić to jest to bardzo dobra karta zobacz w mój podpis a to jeszcze nie jest jej ostatnioe słowo DEVILEK miał pona 620 na rdzeniu bez artów i zwiech 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aljo Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Tak i nie. LOL :P Jednym słowem nikt Ci jednoznacznie nie powie czy warto czy nie, bo jeśli bierzemy pod uwagę współczynnik cena/wydajność to warto, ale jeśli np. samą wydajność, bądź samą cenę, to nie warto... Dla fana Nvidii jest OK, ale ktoś zakochany w ATI powie, że to kicha itd. itd... 1410901[/snapback] Co masz na mysli biorac pod uwage sama wydajnosc? Co proponujesz innego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macius_1989 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ello tez mam zamiar kupic 6600GT ale unikaj wersji o takowaniu 500/900. Kup sobie 500/1000 albo wiecej a cena bedzie prawie taka sama. Popatrz sie na ALLEGRO tylko od razu pytaj czy jest to naprawde GT a nie 6600 przerobiony na GT. Ostatnio byla fajna licytacja Gigabyte 6600GT za 650zl czyli taniocha :-D. POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 6800LE :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ale tylko z gwarancja modowalnosci bo jak sie nie zmoduje to lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ale tylko z gwarancja modowalnosci bo jak sie nie zmoduje to lipa 1411103[/snapback] No właśnie o takiej cały czas myślałem... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...