tomek23 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Czy prawda jest ze ta gra nie dziala prawidlowo na konfiguracjach z radeonem? Na komputerze z gf4 mx dziala bez problemu. U mnie niestety nie. Piszcie co wiecie na ten temat, moze jest jakis patch na radeony? Obecnie uzywam omeg ktore sa na bazie catalystow 4.12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOZBI Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Akurat wczoraj odpaliłem tą grę dziecku i jest problem bo nie moge ustawić kamery, cały czas sie obraca. Nie da się grac, oczopląsu mozna dostac... Mam Radeona i Omegi 2597. Sprawdziłem w pracy, karta graficzna zintegrowana z płyta 32MB i jest ok nic sie nie obraca. Szukałem w necie czegoś na temat i nic nie znalazłem. Trzeba pewnie pisać do Cdprojekt może coś na to mają... A może trzeba jakąś opcję wyłaczyć w ustawieniach karty ??? Nic nie wiem, szukam dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Czy ktoś mi może powiedzieć, gdzie tam są ustawienia klawiatury ? :? jedyne co mam to button'y od 1 do 20 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ja mam tą grę i chodzi wyśmienicie, wszystko na full, aax4+taax2, itp bajery :). A z konfiguracją klawiszy to nigdy jej nie zmieniałem, ale rzeczywiście są tam tylko buttony 1, 2 itp. W końcu to tylko port z dreamcasta. Może spróbuj wpisywać odpowiednie polecenia, np. "Space", itp :). A co do kamery to jest opcja sterowania kamery myszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Tylko że ja chcę zagrać z bratem, i gdy on naciska skok to mi sonic atakuje :wink: Ja gram na padzie, i chciałem, żeby miał porządnie ustawioną tą klawiaturę. Co do wpisywania poleceń - one się nie zapisują :( Już próbowałem. szukałem jakiegoś patcha żeby rozwiązać ten problem ale nie było :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...