<X@ERO> Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Witam!! Ostatnio pytałem się jak rozjaśnić obraz w grach i dzięki waszym odpowiedziom udało mi się to zrobić. Teraz mam pytanko, czy można w jakiś sposób rozjaśnić obraz w TV na kompie. Dodam że w samym programie którym oglądam TV nie mam takiej możliwości przez to że TV jest mi udostępniane przez sieć. Pozdrawiam i prosze o rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ja u siebie obraz rozjasniam w filmach i tv ( bo mam karte dvb ) we wlasciwosciach karty w zakladce overlay , tam gdzie sie ustawia kolory to pokombinuj moze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<X@ERO> Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ja u siebie obraz rozjasniam w filmach i tv ( bo mam karte dvb ) we wlasciwosciach karty w zakladce overlay , tam gdzie sie ustawia kolory to pokombinuj moze 1410907[/snapback] Też mam DVB, ale niestety nie moge tego zrobić bo karta nie jest zainstalowana u mnie tylko u komputerze który udostępnia przez sieć TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 TV TOOL ??? sprawdź ale nie wiem czy dobrze Cie zrozumiałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<X@ERO> Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) TV TOOL ??? sprawdź ale nie wiem czy dobrze Cie zrozumiałem... 1410967[/snapback] Nie chodzi mi o oglądanie TV przez kompa na telewizorze. Chce tylko rozjaśnić obraz na moim monitorze, jest jakiś program do rozjaśniania obrazu w TV ?? TV oglądam przez sieć. Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez <X@ERO> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aregh24 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 W ustawieniach nakladki w sterownikach do karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<X@ERO> Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 W ustawieniach nakladki w sterownikach do karty graficznej. 1411198[/snapback] Tak też próbowałem ale rozjaśnienie nie działało na TV :-| :-| :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aregh24 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Jesli nakladka nie dziala to chyba musisz poszukac innego programu obslugujacego tv z mozliwoscia rozjasniania obrazu. Nie wiem, moze winamp z jakims pluginem. ps. jakiego wogole programu uzywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<X@ERO> Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) Jesli nakladka nie dziala to chyba musisz poszukac innego programu obslugujacego tv z mozliwoscia rozjasniania obrazu. Nie wiem, moze winamp z jakims pluginem. ps. jakiego wogole programu uzywasz? 1411542[/snapback] Używam programu ProgDVB. :? Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez <X@ERO> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aregh24 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Odpal stronke http://www.progdvb.com/ Wejdz w manual po lewej stronie i luknij sobie 8 zdjecie od gory. Moze to cos da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<X@ERO> Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) Odpal stronke 1412409[/snapback]Tą opcje mam zablokowaną :? :? Ja mam karte visionplus twinhan, może ta opcja nie jest przy tej karcie dostępna :mur: Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez <X@ERO> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aregh24 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 A opcje z 9 fotki masz aktywne? Jesli tak to co masz tam ustawione? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<X@ERO> Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 A opcje z 9 fotki masz aktywne? Jesli tak to co masz tam ustawione? 1412576[/snapback] NIe mam wogóle tych opcji :? MOze to wina tego że nie mam skystara tak jak tam jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aregh24 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Prawdopodobnie te opcje sa dostepne tylko na serwerze (komp z zainstalowana karta sat). Jesli masz do niego dostep to poszukaj w opcjach programu trybu wyswietlania i zmien z surface na overlay i byc moze wtedy bedziesz mial mozliwosc u siebie na kompie ustawiania jasnosci za pomoca nakladki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...