bonzo Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Cześć. Kupiłem sobie WC-CPU i GPU , wyciszyłem wiatrak w zasilaczu ale jeszcze świszczy dysk... Właśnie- mam Maxtora 7200 rpm i nie wiem czy można go jakoś wyciszyć ??? Słyszałem że jest jakiś program do wyciszania dysków- czy mozecie dać jakiś link albo coś takiego ?? Z góry dzięki !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Nie polecam programow wyciszajacych dysk gdyz moga spowodwac uszkodzenie dysku, moj kumpel sam sie przekonal ma Baracudzie IV no i mu przez taki wlasnie program padla ale naszczescie na gwarancji mu uznali :? Pozdrawiam Robert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Dzięki. A czy ktoś ma inne opinie ? Albo chodziaż powiedzcie zkąd taki programik mozna zassać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Poszukaj na www.chip.pl, powinno sie gdzies podziewac w dziale Download , jakby co to program sie nazwya HDD Akustic Menager lub cos podobnego :wink: Pozdrawiam Robert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 ...Albo chodziaż powiedzcie zkąd taki programik mozna zassać ?? http://www.maxtor.com.pl/ dzial Downloads - program Acoustic Management Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 zaraz zaraz pocholere wyciszac baracude IV jak ona jest bezglosna ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 zaraz zaraz pocholere wyciszac baracude IV jak ona jest bezglosna ???? niezupelnie, moze jest bezglosna przy niewyciszaniu kompa, ale jak wyciszysz to ja wyraznie slychac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 zbuduj wc na hdd i obuduj korkiem albo inna pianką - ja tak mam i nie slysze mojego superglosnego szajsunga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 zaraz zaraz pocholere wyciszac baracude IV jak ona jest bezglosna ???? niezupelnie, moze jest bezglosna przy niewyciszaniu kompa, ale jak wyciszysz to ja wyraznie slychac :/ Tez nie do konca , nie wolno BIV przykrecac do budy ,tylko polozyc na jakiejs gumie i wtedy bedzie super cicho z Matroxem radze to samo zrobic , moze cos da . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 ale jak si epolozy baracude na gumie to wzrosnie jej temperatora, przez obudowe oddaje sporo ciepla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 wiec ty chcesz wyciszyc szum poprzez aqustic menagment ?? niema bata !!! pozbedziesz sie trzaskow ale szum powoduje lozysko i jedyne co mi do glowy przychodzi to utopic hdd badz zbic mu komureczke z wentylacja ehhh jeszcze jedna sprawa BIV pracuje w trybie "cichym" co oznacza ze to co chcial ustawic ten kolo poprzez program ona ma deflautowo ! wiec niewidze celowosci w jego postepowanu pozatym niewiem jak poprzez to mozna uszkodzic hadeka musial cos spieprzyc na wlasne zyczenie !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...