Floury Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 tomek no wlasnie koncze i skonczyc nie moge :D czytałem ze tego wezyra musze jakos na cos wskoczyc ale z nic nie moge sie polapac na co mam wskoczyc :D moze ktos z tych co przeszli juz gre zapodał by screena jakiegos??plzzzka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 ? Wezyra? No najpierw sie go czaska normlanie, a potem trzeba na kolumny za nim wbiegac i speed killa mu robic... jak te kamienie kraza po arenie to o to mi chodzi... wibegasz na kolumne za ktora aktualnie stoi i speed killa nawalasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floury Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 aaaa :D:D Danke ciebie bardzo very :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 potem juz tylko wariackie wspinanie sie na sam szczyt do Wezyra i......................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Nie moge przejść tego wezyra, chodzi mi o moment z skakaniem po tych głazach na górę zawsze mnie trafi i spadam. Jak by ktoś mogł zrobić screny gdzie trzeba skakać i dać na forum, to by było fajnie. Edytowane 27 Grudnia 2005 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Nie moge przejść tego wezyra, chodzi mi o moment z skakaniem po tych głazach na górę zawsze mnie trafi i spadam. Jak by ktoś mogł zrobić screny gdzie trzeba skakać i dać na forum, to by było fajnie. Tam jest dużo skakania i dużo kamieni, więc lepiej Ty daj screen na którym kamieniu nie wiesz gdzie skoczyć ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) No to zaczynamy: kazdy wie jak wskoczyc na pierwszy kamien http://img283.imageshack.us/img283/1949/sc...shot00150dy.jpg Jak juz sie pobujacie na zerdzi i w wskoczysz na tamten kawalek kamienia biegnesz po scianie i odbijasz sie od niej zeby chwycic sie gzymsu i dalej na gore jak na rysunku. http://img283.imageshack.us/img283/2428/sc...shot00165uq.jpg Szybkie skoki zeby znalesc sie na ostatniej polce http://img283.imageshack.us/img283/2953/sc...shot00176od.jpg bieg po scianie, odbicie na zerdz, gzyms na polke i dalej na polke http://img283.imageshack.us/img283/6052/sc...shot00180fu.jpg to jest obrazek z przedostatnij polki, chyba nie wymaga komentarza http://img283.imageshack.us/img283/6325/sc...shot00194ld.jpg i znowo rzerdz i w gore szybkimi skokami http://img283.imageshack.us/img283/8692/sc...shot00215fn.jpg z tamtad kolejna rzerdz, skok na polke, bieg po scianie na gore i skok rzeby chwycic sie pierwszego zaznaczonego gzymsu a z niego na kolejny i http://img283.imageshack.us/img283/9100/sc...shot00228wq.jpg http://img508.imageshack.us/img508/4774/sc...shot00237ks.jpg Nauczcie sie tego na pamiec ;) w razie czego pisac Proponowal bym umiescic to na pierwszej stroni i zrobic F.A.Q. :P Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) czekamy :D Szela dobra robota napewno sie przyda , dzis mam zamiar skonczyc gierke i zaczac Onimusha 3 :)) edit: gra ukonczona :D wezyr jest banalny do pokonania po czterech nieudanych próbach wylaczylem gre ,gdy znów wlaczylem przeszedlem go za pierwszym razem :D pozniej tylko poscig za zlym ksieciem po schizujacej scenrii :D obejzyjcie sobie filmiki dostepne pozniej w menu glownym , w jednym sa przedstawione sparodiowane sytuacje z gry :D :D polecam Teraz biore sie za ONIMUSHA 3 :-P Edytowane 27 Grudnia 2005 przez tomekbobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floury Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ja tez wlasnie skonczylem :D:D nie wiedzialem ze ten wezyr to taka sierota :):) W Onimusha tez bede zaczynał grac ale to dopiero od jutra :D Filmik ten z parodiami jet poprostu powalający ;] A tymczasem moze jeszcze pogram sobie w Dragonsharda :D P.S.: Mam nadzieje ze ubisoft planuje jeszcze cos z tej serii :) Moglo by juz nie podchodzic po fabułę piasków czasu ale mogło by ciagle byc z naszym ulubionym bohaterem :D Jak dla mnie mogli by zrobic ze ten zly ksiaze ucielesnia sie i musimy z nim walczyc (ale lancuch moglby zostac u nas :P ) Pozdo dla wszystkich :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lambert Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 P.S.: Mam nadzieje ze ubisoft planuje jeszcze cos z tej serii :) Moglo by juz nie podchodzic po fabułę piasków czasu ale mogło by ciagle byc z naszym ulubionym bohaterem :D Jak dla mnie mogli by zrobic ze ten zly ksiaze ucielesnia sie i musimy z nim walczyc (ale lancuch moglby zostac u nas :P ) Pozdo dla wszystkich :D Obawiam sie ze nie. Oficjalnie zostalo juz powiedziane, ze jest tto ostatni tytul (chociaz czego to nie wymysla spece od marketingu) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 A gdzie Dziekuje za poradnik :? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floury Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 hmm.... jeszcze jedno pytanie do starych wyjadaczy PoP'a :D:D:D ile zebraliscie Life Upgreadow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 O wlasnie ja jeden tylko ;/. Lambert ja slyszalem ze to jest ostatnia czesc traktujaca o PIASKACH CZASU, wiec to nie znaczy ze jest koniec serii tylko koniec tej sciezki fabularnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floury Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Piootrek mam nadzieje ze masz racje :D:D:D a tak btw zebrałes tylko 1 ?? ja 3.. i teraz przechodze 2 raz zeby jeszzcze poszukac moze jak sie zbierze wszystkie to jest tak cos jak water sword ?:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Jak widac na niektorych screenach powyzej zebralem wszystkie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Skonczona. Jest może drugie zakończenie? Dzięki za screeny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floury Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Szela skad ty te upgready wyczarowałes ??:D ja tam chodz chodz i nic nie moge znalezc dalej tylko te 3 ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 za godzine jak bede gral to dam screeny gdzie to wszystko jest jak mi sie bedzie chcialo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 co to są te upready?? czy to te skrzynie co jakies punkty dawaly czy te swiecace do nieba swiatla które trzeba bylo zgasci? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 co to są te upready?? czy to te skrzynie co jakies punkty dawaly czy te swiecace do nieba swiatla które trzeba bylo zgasci? :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 No apgrejty zycia, te co pasek sie powiekszal. Floury - Pioorek a nie Piootrek -_- Powie mi ktos po co sa te Sand Credity? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 sand creditsy masz do odblokowywania grafik w main menu, upgradow wcale nie trzeba specjalnie szukac-wiem bo tez zebralem wszystkie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casca Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam. Prosił bym was bardzo o pomoc. Mam sciągniętą tą gre i chciałem bardzo pograc ale mam problemu z uruchomieniem. Chodzi o to ze gre zainstalowałem itd zrobiłem skrót StarFuckiem ale ciagle gra nie chce sie uruchomić. Jednak w katalogu z grą mam następująca instrucje: 1. Mount in DT4 ŰŰ ŰŰŰ 2. Install Game, use SF KEY: 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX 3. Remove all IDE drives and Play NIe rozumiem tego ostatniego punktu. co mam wywalic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 No ja zebrałem wszystkie 6 i były śmiesznie proste (jeden z minusów gry IMO). Po dwukrotnym przejściu WW na hardzie, gdzie LU było 9 i były trudne do znalezienia człowiek wyrabia sobie taki instynkt poszukiwacza LU :P LU1: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zaraz po tym jak po raz pierwszy stałeś się Dark Prince'm i wróciłeś do normalnego stanu. Są dwoje drzwi: jedne z piłami na prawo, drugie bez na lewo. Za tymi z piłami jest fontanna zapisu, trzeba iść w te bez pułapek. LU2: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zaraz przed walką z pierwszym bossem. Przełącznik otwiera dwoje drzwi - idziesz do tych dalszych, nie bliższych które doprowadzą Cię do bossa. LU3: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Po tym jak widzisz po raz kolejny zmienionego już wezyra a ten Ci ucieka, wypuszczasz wodę z fontanny a następnie idziesz w górę po ścianach, drążkach itp. Jak zobaczysz otwór w ścianie, to znaczy, że to tam. Aby dojść do save'a musisz po prostu skakać dalej po drążkach. LU4: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Kiedy skończysz jazdę na bossie ziemnym tudzież kamiennym wchodzisz po drabinie i widzisz fontannę zapisu. Na prawo od niej stoją dzbanki, kiedy je rozbijesz zobaczysz dziurę w ścianie przez którą możesz się przetoczyć. LU5: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Poziom z windą. Po chwili skakania dostajesz się na balkon, na którym jest dźwignia otwierająca drzwi (takie balkony są 2, nie chodzi o ten pierwszy na samym początku ale o drugi). Nie otwieraj jeszcze drzwi, spójrz na szyb windy. Wbij swój sztylet w ścianę i wio do przycisku (być może będziesz musiał użyć spowolnienia czasu). Dzięki temu otworzą się drzwi po drugiej stronie balkonu. LU6: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Kiedy wspinasz się na zewnątrz zamku po raz drugi. Zaraz przed tym jak wrócisz do środka włącz sobie landscape view, wtedy zobaczysz, że zaraz pod półką na której stoisz są drzwi do ostatniego upgrade'u. Sorry, jeśli się gdzieś pomyliłem, grę skończyłem parę tygodni temu, a pisałem z pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam. Prosił bym was bardzo o pomoc. Mam sciągniętą tą gre i chciałem bardzo pograc ale mam problemu z uruchomieniem. Chodzi o to ze gre zainstalowałem itd zrobiłem skrót StarFuckiem ale ciagle gra nie chce sie uruchomić. Jednak w katalogu z grą mam następująca instrucje: 1. Mount in DT4 ŰŰ ŰŰŰ 2. Install Game, use SF KEY: 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX 3. Remove all IDE drives and Play NIe rozumiem tego ostatniego punktu. co mam wywalic? Kompa z domu :] Tu sie nie pisze o piratach . Regulaminu nie czytales? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 LU5: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Poziom z windą. Po chwili skakania dostajesz się na balkon, na którym jest dźwignia otwierająca drzwi (takie balkony są 2, nie chodzi o ten pierwszy na samym początku ale o drugi). Nie otwieraj jeszcze drzwi, spójrz na szyb windy. Wbij swój sztylet w ścianę i wio do przycisku (być może będziesz musiał użyć spowolnienia czasu). Dzięki temu otworzą się drzwi po drugiej stronie balkonu. Tego wlasnie nie znalazlem za 1 razem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floury Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Pandi ... ty sobie wyrobiles instynkt poszukiwacza a mnie tam bardziej wkrecilo walczenie :) ja idac nie patrze za bardzo gdzie mozna cos dodatkowego zdobyc tylko jakos bardziej sie rozgladam za wrogami do zabicia ... a przez to ze przeszedlem na kazdym poziomie PoP WW mam wszystkie kombosy wryte w pamiec :) Wiec nawet bez LU nie jest trudno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Uzupelnienie postu @Pandi'ego gdyby ktos nie mogl znalesc » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « LU 1 http://img365.imageshack.us/img365/2461/screenshot000po.jpg LU 2 http://img471.imageshack.us/img471/1647/sc...shot00017vz.jpg drzwi po prawej LU 3 http://img471.imageshack.us/img471/9307/sc...shot00058dj.jpg LU 4 http://img471.imageshack.us/img471/8195/sc...shot00069as.jpg LU 5 http://img471.imageshack.us/img471/6791/sc...shot00080ey.jpg wlacznik u gory LU 6 http://img471.imageshack.us/img471/9529/sc...shot00090bf.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Po co są upgredy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 zeby pozniej bylo latwiej ;) W koncu lepiej miec metrowy pasek zycia i przyjac wiecej uderzen na klate niz 10cm i padnac po 2-3 ciosach :P [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...