kocurek Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 no i się zaciąłem :D konkretnie w sali gdzie trzeba przepchać wielki posąg, próbowałem każdą stroną i nie przechodzi, zawsze jakaś część zawadza,najdalej dopchałem plecami do miejsca z dźwigniami, gdzie jest haczyk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Tez sie z tym meczylem, nie pamietam jak to zrobic ale to nie jest trudne. Sprobuj wjechac tam inaczej niz tylem i wtedy kombinowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 no i się zaciąłem :D konkretnie w sali gdzie trzeba przepchać wielki posąg, próbowałem każdą stroną i nie przechodzi, zawsze jakaś część zawadza,najdalej dopchałem plecami do miejsca z dźwigniami, gdzie jest haczyk?To nie o to tam chodzi - musisz go z tego ustawienia cofnac bys mogl go obrocic dokladnie o 180 stopni,a potem pojedz raz do przodu a sforsujesz brame :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Witam:) Nie zauwarzylem nigdzie opisu ktory by mnie interesowal. Wiec mam pytanie jestem na arenie i walcze z tym stforem z maska na ala gembie. Skacze na niego ale on mi sie odsuwa. Jak mam zrobic zeby zeby mu cosik z ockami zrobic ?? POzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Biegnij w kolo areny az zobaczysz ze mozesz sie wspiac na podest. Wchodzisz, gdy juz jestes na wyzszym pietrze to wchodzisz na belke i wlacza sie speed kill. Wciskasz odpowiedni klawisz i rozpoczyna sie speekill, wtedy gdy zaswieci sie ekran wciskasz RAZ (WAZNE) przycisk ataku, znow sie zaswieci - znow raz przycisk ataku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Biegnij w kolo areny az zobaczysz ze mozesz sie wspiac na podest. Wchodzisz, gdy juz jestes na wyzszym pietrze to wchodzisz na belke i wlacza sie speed kill. Wciskasz odpowiedni klawisz i rozpoczyna sie speekill, wtedy gdy zaswieci sie ekran wciskasz RAZ (WAZNE) przycisk ataku, znow sie zaswieci - znow raz przycisk ataku.Zalatwione. A teraz czeka mnie ladna zrecznosciuwka z ksieciem po tej wlace trzeba zapiepszac zeby nie padl. Jest jakis kod zeby zycie nie uciekalo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Znow problem. Po walce z tym trolem idzie sie i idzie sie az wkoncu dochodzi sie do animacji z ta panna i tym' wezuriuszem' potem trzeba sie polac z tymi niewidzialnymi stworkami > otworzyc dzwi tej pannie i sobie> poskakac troche po gzymsach wystajacych:P no i dochodzi sie do tych ala pieskow zabijam je i trzeba wskoczyc na ta tyczke tylko jak?? Proboje juz godzine i nic nie moge wymodzic :( Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Musisz wejsc na ten glaz i przebiec sie po scianie w strone tej przepasci... sciana jest zaokraglona, odbijesz sie i zlapiesz tyczke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Musisz wejsc na ten glaz i przebiec sie po scianie w strone tej przepasci... sciana jest zaokraglona, odbijesz sie i zlapiesz tyczke.W którym momęci mam to zrobić?? Bo już tak robiłem i nic z tego. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Najlepiej zapodaj skrina z akcji gdzie jestes bo moze mowie o czym innym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Najlepiej zapodaj skrina z akcji gdzie jestes bo moze mowie o czym innym.Juz zalatwione. Teraz mecze sie z tymi kolumnami co trzeba tej pannie przesunac, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Juz zalatwione. Teraz mecze sie z tymi kolumnami co trzeba tej pannie przesunac,Zacznij od tej na srodku.Potem trzecia od lewej,a potem musisz pokombinowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekin Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 nie dam rady :mur: na arenie nie dam rady i juz :mur: albo mi ktoś dobry rzuci save'a po arenie albo zaraz ja rzuce kompa za balkon :angry: POMOCY!! i nie mówcie ze sie to prosto robi, ja tylko chce save'a, ma ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Jezeli arena jest dla ciebie trudna to lepiej wylacz te gre bo na pewno jej nie przejdziesz. A ROBI SIE TO PROSTO! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Wystarczy w odpowiednich momentach wciskać speed kill. Jak sztylet się świeci. Tak prawie całą grę się przechodzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekin Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Przerobiłem wszystkie fora i strony www, wiem ze jak miecz zaswieci zrobi sie czarno biało to wtedy atak, ale ja zawsze jakoś doskocze tylko do ramienia tego czegoś, miecz sie zaświeci, więc strzała i trafiam w ramie, potem on sam idzie na drugie ramie gdzie stwór go łapie zamim zdołam cokolwiek zrobić i ...pozamiatane....z drugiej platformy skaczej jak kamikadze, na szczupca, miecz sie zaświeci, trafiam gdzieś w okolice jezora i ląduje na glebie. Za cholere nie wiem jak skoczyć mu na łba?? do tego stopnia sie z nim bawie ze stoje na platformi on zamiata mieczem ja podskakuje i moge tak sie z nim bawić w nieskończoność, ale jakikolwiek skok z szybkim atakiem kończy sie tak jak opisałem powyżej...i kiszka :? 15:00 dobra to było proste ;) Edytowane 1 Września 2006 przez Serekin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Mam pewien problem z bossem na Arenie. Otóż gdy naparzam olbrzyma po nogach i ma kilka kresek życia książę wskakuje mu na plecy i ten go łapie, zrzuca z siebie oraz przybywa mu trochę życia o_O. Wiem że powinien pojawić się speadkill ale ekran się nie świeci :-|. Co robić ? :huh: :unsure: Edytowane 17 Października 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 powinienś pierw wejść na platformy które są umieszczone na arenie i dopiero wtedy się pojawi speed kill. tak będizesz musiał zrobić dwa razy później popodcinać mu nogi i to chyba wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Byłem na tych dwóch platformach, zrobiłem dwa speedskille, naparzam w jego nogi, wskakuje na jego plecy a on mnie zrzuca i odnawia mu sie trochę HP :blink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Nie pamietam czy trzeba bylo na plecy mu wskakiwac jak juz sie 2 speed kille wykonalo... zdaje mi sie ze pod koneic po nogach go trzeba bylo nawalac tylko ale moze sie myle bo juz nie pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Tak!, napierdzielam go po nogach i po tym książe wskakuje mu na plecy a ten go zrzuca :blink: . Edytowane 17 Października 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) no bo jak jesteś na górze to musisz w odpowiednich momentach dźgnąć go tak jak w speedkill Edytowane 17 Października 2006 przez kaczala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) Ok, zabiłem w końcu tego potworasa B-) . Edytowane 18 Października 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 gdy powalasz go na kolana OD RAZU nacisnij E a potem juz tak jak zwyczajnie w speed killu jak sie miecz zaswieci B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Mam nowy problem :oops: co tu zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Po ścianie i odskok? Chyba że coś można zrobić z łańcuchem, w końcu jesteś jako Dark Prince. Może jakieś inne ujęcie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Po ścianie i odskok? Chyba że coś można zrobić z łańcuchem, w końcu jesteś jako Dark Prince. Może jakieś inne ujęcie? ;) Tak, właśnie oto chodziło :-P . Wielkie dzięki :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagber Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Ma ktoś seva z pełnym paskiem życia czyli zebrane wszystkie bonusy do życia , jestem na końcu gry walcze z głównym bosem i mam troche mało życia , może ktoś pomoże. dagber12@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Mam pytanie: Gdzie znajduje się to drugie zakończenie ? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Gdzie znajduje się to drugie zakończenie ? [;W tej części nie ma drugiego zakończenia. Drugie zakończenie było tylko w Warrior Within. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...