Skocz do zawartości
Crosis

Prince Of Persia 3: The Two Thrones

Rekomendowane odpowiedzi

co wy z tym 1440x900... nie kumam... ja się zadowalam max 1024x768... co wy macie 30 calowe LCD?

Czy Ty zawsze musisz pisac w ten irytujacy sposob ? - jakbys pomyslal to bys wiedzial ze gosc ma pewnie LCD 16:9 i to jest jego natywna rozdzielczosc...

Edytowane przez Micro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba sie nie da jezeli nie ma takiej opcji.

Pobaw sie gdzies w .ini jezeli takowe istnieje.

Z tego co pamietam to PoPy nie mialy wiele opcji pozwalajacych na zmiane ustawien graficznych/rozdzialki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mam prośbe. Ma ktoś może save po walce z tymi dwoma stworami. To chyba jest ostatnia walka. Po tym jak ksiaże jedzie rydwanem i na filmie żuca sie na tego stwora i wpadaja na arene. Jak macie to poprsoze bo nei moge tego przejść ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bio

To jest 19" Panorama i taką mam natywną rozdzielczość.

Przedtem też pracowałem na 1024x768, ale teraz co zrobie? ;)

To wie ktoś jak ustawić taką rozdziałke?

W sumie jest jeden sposób chyba

Sprawdź programem artmoney. Co prawda trzeba chwilkę się pobawić, ale da się sprawę załatwić prawdopodobnie, ale to i tak będzie obraz interpolowany także jakość będzie gorsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj skończyłem PoP The Two Thrones i muszę powiedzieć że jest to jedna z najlepszych trylogii w jakie miałem okazję grać. Ciekawe czy będzie kontynuacja... jakieś pogłoski były, ale trochę czasu zapewne minie. Oczywiście gra jest super, ale wymienię tu tutaj błędy które mnie spotkały :)

- ekran nagle robił się ciemniejszy - po kilku lokacjach wracał do normy- pomagała regulacja jasności :)

- ekran robił się czerwony po użyciu spowolnienia czasu - wracał do normy po ponownym użyciu tej mocy

- książe czasem blokował sie na łańcuchach - pomagało... góra dół, góra dół... i powoli się przemieszczał :D

- jedna z klapek od których można się odbijać na ścianach nie chciała prawidłowo zadziałać, po około ośmiu próbach naprawiła się

W sumie są to małe bugi, które nie psują przyjemności gry. Analizując całą grę przystawiło mnie tylko raz na dwie godziny przy dwóch bossach w okręgu, ale w końcu doszedłem co i jak... ma się cierpliwość :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Mam następujący problem: gram na sprzęcie jak z podpisu i na każdych ustawieniach gra bardzo wolno chodzi i nie jest to spowodowane tym że jest mało klatek w grze. Po prostu jest jakby cały czas slow motion. Jak zrobić żeby było dobrze :) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to już było ale jak w wersji europejskiej (dokładnie wersja UK) wyłaczyć cenzure ? : :angry:. Chodzi o to ze w tej wersji nie widać jak przecina sie na pół wrogów itp. Troche to dziwnie wygląda :?. Czy jest jakiś patrz właczający full gore w wersji UK ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee z tego co pamietam to kazda wersja jest pozbawiona takich smaczkow. Nic mi o tym nie wiadomo, zeby wyszlo cos co to poprawia. Rzeczywiscie, dziwnie to wyglada ;]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Zakupiłem grę jednak mam mały problem. Wkładam cd, odpala się gra, wpisuje cdkey, coś tam sprawdza... Pojawia się komunikat " Czy można uruchomić grę w trybie bezpiecznym " Czy wybiorę tak czy nie, jest czarny ekran tak jakby się gra ładowała po czym wraca wszystko do windowsa.

Sprzęt Celeron 1,7GHz, 512ram i radek 9500.

Czym jest to spowodowane?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WITAM

mam pytanie, przeszukalem forum i nikt o tym nie pisal, jak przejsc 2 "bosa" (bo hiba nim jest) ta laske co skacze z platformy na platforme z 2 mieczami, doprowadzam na okolo 5% jej zycia (na pasku) i koncowa walka ma sie odbyc hiba tylko na miecze (jestem w tym momencie darkprince) tylko za cholere nie moge jej pokonac, bardzo mało zycia ma a non stop mnie zabija jakis sposób na nia ? plese :) pomózcie

Witam all

Nie wiem czy jeszcze ktos tu zaglada ale dopiero ostatnio udalo mi sie dobrac do T2T i utknalem jak kolega wyzej,SOT I WW oczywiscie machnalem juz dawno ale nigdy nie pisalem zadnego postu bo i po co skoro jakos sobie radzilem a w tym momencie klops :mur: zacialem sie na calego wlasnie na walce z ta frań... , co w koncowce walki z nią trzeba zrobic bo juz chyba z tydzien sie mecze no ale gram po kilkanascie minut dziennie,gram na klawie i zachaczam L jak pisze ale nic sie nie dzieje,ot i caly problem

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw lejesz poki nie zaccznie uciekac, a jak zacznie przeskakiwac i biegniesz za nia to w momencie wdrapywania sie na ta sama platforme co ona zwalniasz czas i bijesz ile wlezie. Bylo juz to gdzies napisane a poza tym ten glos w glowie princa sam mowi o uzyciu zwolnienia :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki szela za szybka odpowiedz ale chodzi mi o to ze wszystko robie tak jak piszesz tylko pozniej jest taki moment (ta babka ma juz malo energi)ze ona nie ucieka tylko z nia walczysz i przyczepia sie do princa i wlasnie wtedy jest kop z jej strony i pozamiatane,nie wiem czy cos tam trzeba wcisnac czy jak ?bo jak ja uderzam to ona nie traci energi tylko jakby to nazwac przyczepia sie do mnie tymi mieczami i tak w kolko,juz tracer cierpliwosc cos robie zle tylko co???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebuje trainera do polskiej wersji Dwóch tronów. Na chiny nie mogę pokonać wezyra - przedostatni level - i juz mnie trafia. Niestety trainery (z gamecopyworld) nie działają lub wywalają gre. Dzięki za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi