Skocz do zawartości
Crosis

Prince Of Persia 3: The Two Thrones

Rekomendowane odpowiedzi

Czarny - uzyj bullet time'u ;] wcisnij "r" i czas sie zwolni to dobiegniesz.

A jezeli nie, to poszukaj gdzies skrzyni ktora mozna przeciagac i postaw ja na kwardacie tym.

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A po co screen? Poprostu chlopak nie wie,ze ma zwolnienie czasu :P Nacisnij lekko guzik odpowiadajacy za cofanie a czas Ci spowolni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie skończyłem Princa i tak się zastanawiam jakie wg was są najefektowniejsze i najefektywniejsze combo?

Co do tych ładnych to jak dla mnie EE L-Click L-Click EE

lub L-Click L-Click EE L-Click L-Click

To są chba najdłuższe i fajnie wyglądają.

Natomiast jeśli musiałem zabijać szybko(np mało życia miałem) to tylko 1

pionowy bieg po ścianie i klawisz E

Przy tym combo udało mi sie zabic chyba 4 przeciwników na raz, a też musze przyznac, że dość efektowne.

Jakie są wasze typy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja każdego (prawie tych piesków nie) przeciwnika zabijałem chyba najprościej jak się da :P Wbiegałem mu na plery, później przycisk ataku i tak pare razy aż gościu nie wstawał ;) prawie nigdy mnie nie dziabnęli, najgorzej było tylko jak w pobliżu byli łucznicy. Raczej nie bawiłem się w żadne kombosy, może pare razy Dark Prince'm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pionowy bieg po scianie i 2xLMB lub E, albo jak przeciwnik ma malo zycia i mam jedna wolna reke i przeciwnik jest odwrocony tylem to E zeby go zlapal i na przemian E i C (albo LMB, roznie wychodzi :P ) :] Lub skok nad nim i caly czas C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sluchajcie odpalilem sobie tę gierkę i normalnie nie mogę uwierzyc w tak beznadziejna grafę. Woda z 98 roku 0 pixelshaderow postacie to sa chyba z kwadratow poskladane - patrz rece , palce, textury to jedno wielki nieporozumienie . Dałem wszystko na maxa i lipa normalnie grafika z lat 99 gora 2000 więc nie wiem czy to tak ma wygladac czy cos jest zdupione.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sluchajcie odpalilem sobie tę gierkę i normalnie nie mogę uwierzyc w tak beznadziejna grafę. Woda z 98 roku 0 pixelshaderow postacie to sa chyba z kwadratow poskladane - patrz rece , palce, textury to jedno wielki nieporozumienie . Dałem wszystko na maxa i lipa normalnie grafika z lat 99 gora 2000 więc nie wiem czy to tak ma wygladac czy cos jest zdupione.

To masz cos zle,u mnie grafa jest na miare gdzies roku 2004 i taka mi wystarczy bo grywalnbosc jest mega zajebista i gra pod wzgledem calosci ma u mnie 10/10 podobnie jak Sands of Time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gregor za duzo oczekuje, grafa naprawde nie jest ladna, ale w ogole na t osie nie patrzy ;/ a woda? Woda wyglada super, zero jakis kwadratow, ladnie faluje itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, grafika ladna, ale w porowananiu do fear i innych tego typu produkcji wypada tak sobie, i o to pewnie mu chodzilo. Ale gra roxuje ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie o to chodzi, ludzie moga za duzo wymagac i potem sie dziwia. Tez na defaultowych ustawieniach gram, sa podobne do tych z WW wiec nie wiem po co zmieniac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hydro2 każdy normalny człowiek robi tak jak mu wygodnie. Przeszedłem ostatnie 3 częścia na default klawiszach i jakoś nie miałem problemów(nawet się nie musiałem długo przyzwyczajać.

Co do grafiki to nawet na moim 4200 wygląda nieźle, a na lepszym sprzęcie raczej gorzej nie będzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mowie o myszce i klawiaturze w defaulcie.Pad to inna sprawa,a to ,ze kazdy gra jak mu wygodnie to fakt - o to chodzi.Bynajmniej do tej gry mysz i klawa po mojemu nie pasuja calkowicie bo nic nie widac co sie robi i nie mozna wykonac tych mnewrow odpowiedni.Mam pytanie do Was.Kto skonczyl ta gre na myszce i klawiaturze reka do gory?? Myszka to mam na ,mysli sterowanie,uderzanie i skakanie myszka.Skonczyl - a nie doszedl do ostatniego bosa,na ktorym nie da sie wrecz grac na takich guzikach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja -_-

Wiesz, jezeli nie widzisz co robisz grajac na myszcze to mniej pretensje do tego, ze nie wiesz do czego myszka jest ;s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przechodze wszystkie gry na defultowych klawiszach na myszcze i klawiaturze najwyrzej czasem przestawiam w strzelaninach bo mi scrool nie działa, i jeszcze są jest kosmiczne ustawienia że trzeba by było mieć trzy ręce jak naprzykład w demie Draivera 3.

Edytowane przez demon92

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja skończyłem i nie miałem żadnych problemów. Podejrzewam, że nikt po kilku latach katowania klawiatury i myszy raczej nie ma problemów, ale nie ważne.

Po przejściu byłem dość zaskoczony:), ale nie bardzo rozumiem dlaczego wywalili część kombosów które robiło się za pomocą piasków czasu. W sumie może niektóre były zbytnim ułatwieniem, ale gdyby zostały to może nie byłoby teraz pytania o cheaty.

Cała seria SUPER (łącznie z 1 w którego grałem na 286 :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sing me up ;]

W koncu to ja napisalem jak dojsc na sama gore do ostatniego bossa :P ;)

To prawda,sam widzialem,ale dokladny opis pojawil sie dawno po tym jak go przeszedlem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam prozbe Zapodal by mi ktos 100% save do POP3 bo zaczymalem sie na 2-woch kolesiach z sikierką i toporkiem byl bym wdzienczny. namiary: viqo@interia.pl, GG:9028580, skype viqossss

POZDRAWIAM

Kolejny typ.Ludzie - pisalem o tym 100x.To jest najlatwiejszy bos z calej gry.Cofnij sie 2 strony wczesniej i tam znajdziesz odpowiedz jak nie psuc sobie zabawy savami za tt3n mom3nt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi