viko-vip Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Kolejny typ.Ludzie - pisalem o tym 100x.To jest najlatwiejszy bos z calej gry.Cofnij sie 2 strony wczesniej i tam znajdziesz odpowiedz jak nie psuc sobie zabawy savami za tt3n mom3nt Czlowieku ja wiem jak to pzelezc i co czeba zrobić, tylko nie moge tego zrobic mozesz to pojąc?? dlatego ladnie prosze o saves. ps. wali mnie to czy se zepsuje gre czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ghost00 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 MA KTOS CRACKA DO PoP T2T ? dajcie znac..plizzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) Na forum GRY obowiązuje reguła 1 gra = 1 temat. Zanim założysz nowy temat o grze sprawdź w INDEKSIE GIER, czy taki temat już nie istnieje. Zabrania się udostępniania cracków, seriali, nielegalnych kopii gier oraz pytania o informacje umożliwiające ich zdobycie! Edytowane 10 Lutego 2006 przez Massimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) MA KTOS CRACKA DO PoP T2T ? dajcie znac..plizzzz A mozesz wyjsc ? :mur: Chyba sobie odpoczniesz od forum ;) Kup sobie oryginal... viko-vip 2 strony wczesniej hydro2 napisal: Wystarczy,ze uderzysz tego z mieczem,a kiedy ten z toporem bedzie chcial Cie uderzyc poprostu odskocz na bok a on zamiast Cie uderzyc - wryje topor w ziemie.Wtedy bedziesz mogla go uderzyc.Zrob tak 2x a bedziesz miala aktywnego speed killa.2x uzyjesz go bezblednie i po kolesiach - obu I co w tym trudnego :blink: Nie pisz do mnie na priv z prosba o save'y bo i tak bym nie wyslal. Troche samodzielnosci ;) Pozdrawiam Edytowane 10 Lutego 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 hehe jaki ty okrutny jestes ;) viko-vip to ja ci wspolczuje jak bedziesz walczyl z wezyrem (o ile do niego dotrzesz :P ) Troche wyczucia i samozaparcia i da rade a i frajda duuzo wieksza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viko-vip Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Witam nie musicie sie litowac na demną, pzelazlem to proste jak "drut" niewiem nad czym tak debatowalem dzienki za motywacje narqa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Zacialem sie w w jednym miejscu mam nadzieje ze ktos bedzie w stanie mi pomoc. Przy uzyciu tej kolumny na srodku skrina Dostalem sie do tego mechanizmu Ktory otwiera te drzwi. I tu sie zaczyna moj problem. nie ma mowy zebym zdarzyl przejsc ta sama droga (nawet ze spowolnieniem czasu) do tych drzwi, za krotko sa otwarte, jest jakis inny sposob dostania sie do nich ? PS. nie patrzcie na ten zielony cien (siakies problemy ze sterami mi to juz nie przeszkadza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viko-vip Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam pam problem z bosem co ma te skrzydelka zlote, na wiezy babel, nie moge wyczuc momentu jak wyskakuje na te filarki jak mi sie uda raz na 100 do jest git. Doradzcie cosik znawcy tematu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 to to masz wlasnie Wezyra. i tu trza sie reflexem wykazac bo inaczej speedkill nie wejdzie,ale po kilkudziesieciu probach powinno ci sie udac :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Nie wiem w czym macie problem jeżeli chodzi o Wezyra. Przeszedłem go za pierwszym razem na hardzie, jedny problem w całej grze to był ten wielkolud na arenie, ponieważ nie wiedziałem jak go zabić. Wezyr był łatwiuteńki. A Ty viko-vip grasz na padzie czy klawiature męczysz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viko-vip Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 A Ty viko-vip grasz na padzie czy klawiature męczysz? na klawiaturze i pocinam na normalu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Sajmon --> musisz przysunac te "skrzynie" jak najblizej tych drzwi, i z tej skrzyni przebiec po sicane wlasnie w strone drzwi. Jak Massimo powie, zeby viko-vip kupil pada to ja wyskocze przez okno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Pioorek, mowisz o tym dzwonie ? co Fara sciagnela go na ziemie. Tez probowalem.. ale jestem za nisko, chociaz.. zaraz sproboje jeszcze raz :D Edytowane 12 Lutego 2006 przez sajmon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Oo tak o dzownie sry ;] musisz do jak najblizej tej "przepsci" (rozwalonego kawalka podlogi) podsunac, wejsc na niego i gogogo w strone drzwi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Udalo sie :D THX, i jestem juz 2 save'y dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viko-vip Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Wlasnie pzelazlem POP3 jedwabista gierka bie kitu!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Jak Massimo powie, zeby viko-vip kupil pada to ja wyskocze przez okno.Nie powiem tak bo każdy ma inny gust i każdy ma swoje upodobania ze sterowaniem jeżeli chodzi o gry tego typu (ja wolę oczywiście pada, wg. mnie gra się po prostu lepiej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Do wpisywania kombinacji uzyj kursorow a nie WSAD'u ;) Ta dodatkowa bron to albo sluchawka od telefonu albo pila spalinowa albo gumowy mlotek (zalezy od poziomu trudnosci ukonczonej gry) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Czy moze mi ktoś pomoc. Gram na laptopie z podpisu. Gram gram i po kilku sec. gra zamienia sie w perfidny slow-motion. Wszystko dziala w zwolnionym tempie. Nie chodzi tu o klatki na sec, bo z nimi nie ma problemu. Poprostu cala rozgrywka wyglada tak, jak np w WW wlaczylem zwolnienie. Prince rusza sie wolno, przeciwnicy tez, jak leci jakis filmik to odglosy do niego juz dawno przelecą, a on nadal sie slimaczy :F ogolnie tak jakby all działało 2 razy wolniej, a dzwiek dzialal normlanie. Powtarzam - to nie jest spadek fps. Probowalem zmieniac wszelkie ustawienia grafy zarowno w grze jak i w sterach i nic nie pomogło. Zna ktoś sposób, aby mi pomóc? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domker2 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Jak tu przejść - Świątynia ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 musisz zejsc na dol, zbic wszystkich i podstawic kosz pod to cos na scianie w co wbijasz sztylet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightCrawler Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 problem Tu wiem jak na ten drazek wskoczyc... ciagne ta dzwiknie podnosi mi sie ten podest ... wchodze na podest... po sicanie przez 1 rozwalona wierze... po scianie na 2 drazek... wlasnie i co dalej? Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. niestety gram na psie wiec nie ma mjak dac fotki. dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 problem Tu wiem jak na ten drazek wskoczyc... ciagne ta dzwiknie podnosi mi sie ten podest ... wchodze na podest... po sicanie przez 1 rozwalona wierze... po scianie na 2 drazek... wlasnie i co dalej? Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. niestety gram na psie wiec nie ma mjak dac fotki. dzieki za pomoc Bylo juz o tym.Wskocz na prawa sciane z wcisnietym bieganiem i na przeciw tyczki sie wybij :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightCrawler Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Chyba nie bardzo rozumie o co Ci chodzi. Zrobilem fotke tv :) wiem ze jakosc slaba ale widac mniej wiecej gdzie jestem... O jaka prawa sciane ? gdzie sie wybic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightCrawler Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 ok juz wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swofford Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Ja sobie nie radze z kombosami nie wiem dlaczego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Co to znaczy nie radzisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Co to znaczy nie radzisz ?Czyli nie ogarnia jaki guzik do czego sluzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 ktoś mnie jakiś czas temu zbeształ za to, że gram na klawiaturze(podobno straszna męczarnia) ja oczywiście żadnych problemów nie mam i nie miałem, ale może kolega jednak właśnie na klawiaturze nie daje rady. Może warto zainwestować w coś innego do kontroli księcia. p.s. Czy mi się wydaje czy w poprzedniej części było więcej kombosów? tu może niektóre są bardziej złożone. Princa przeszedłem jakiś czas temui bardzo mi się podobał, ale jadnak ma pewną wadę. Powtarza się. bieganie po ścianach -> walka -> ścianach -> walka -> ścianach -> walka -> spadanie ze ściany i zgon :) p.s.2. Większość osób objechała gre Matrix TPON, ale spytam z ciekwaości. Jak wybada bogactwo ciosów w porównaniu z princem? zapewne arsenał trochę inny, chodzi mi o efektowność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 ktoś mnie jakiś czas temu zbeształ za to, że gram na klawiaturze(podobno straszna męczarnia) ja oczywiście żadnych problemów nie mam i nie miałem, ale może kolega jednak właśnie na klawiaturze nie daje rady. Może warto zainwestować w coś innego do kontroli księcia. Dla mnie sterowanie sama klawiatura to iscie czysta przyjemnosc wieksza niz gra padem z analogiem,ale to juz kwestia gustu jak ktos wczesniej napisal : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...