Menthos Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Witam, tak jak w temacie. mam plik (obojętnie jakie rozszerzenie, i chce wprowadzić pewnie zmiany. jest to możliwe częsciowo. Np: jak chce coś badziej zmienić (jakiś radian) to nie moge bo warstwa jest zablokowana i nie wiem jak odblokować. Doszedlem ze jak sie da na warunkową zmianę trybu to moge wprowadzać zmiany, no ale nie moge zapisać później pracy jako *.GIF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 to chyba nie ten dzial moderator pewnikiem przeniesie do software Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fat_edgar Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Np: jak chce coś badziej zmienić (jakiś radian) co to radian :blink: ?? Apropo Twojego problemu to przyczyn moze byc kilka. Albo masz warstwe z tlem, ktora domyslnie jest zablkowana (starczy kliknac dwukrotnie LMB na tej warstwie i zminic ja na przyklad na layer 0 => ENTER) badz obrazek jest w trybie Indexed Color. Zmieniasz na RGB (przykladowo) i dajej majstrujesz do woli. Jezeli chodzi o brak mozliwosci zapisania do gif-a to nie przychodzi mi na mysl nic poza tym, ze tez mogles cos namieszac z trybami koloru (przykladowo po zmianie na Multichannel nie zapiszesz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...