reQuoter Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 sklep.komputronik.pl DDR 512MB PC-400 TwinMos CL 2.5 pamięci mogą pracować niestabilnie z płytami firmy AbitChociaż w komentach wszyscy piszą, że te pamięci im działają na Abicie.. Czy ktoś z Was miał problemy z tymi TwinMOSami na abitach ? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 sklep.komputronik.pl DDR 512MB PC-400 TwinMos CL 2.5 Chociaż w komentach wszyscy piszą, że te pamięci im działają na Abicie.. Czy ktoś z Was miał problemy z tymi TwinMOSami na abitach ? Pozdr. 1411426[/snapback] witam tu znajdziesz pomoc :lol: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...6&hl=abit+nf7-s Miałem kiedyś twinmosy tylko 333MHz 2x256MB na mtecach i działały wyśmienicie, tylko pewnego pięknego dnia, gdzieś 1,5roku od kupna, nie chciały razem współpracować z abitem, a u kumpla działały normalnie :mur: czary heheheh :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomii Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Ja miałem problemy pamięci pc 400 cl 2.5 w pierwszym i drugim slocie nie dawały rady na 400 a w trzecim ponad 440 latały w końcuy wymieniłem na inną marke i chodzą tak samo w wszystkich slotach . ja bym uważal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 U mnie sprzęcior jak w podpisie abit i ramy kupione w komputroniku i wszystko pieknie smiga :) BTW: I tak mozna zwrocic towar w ciagu 10dni bez podania przyczyny ponoszac jedynie koszty przesyllki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawa Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 ja miałem trzy rodzaje 256 na kościach twinmos, 256 na mtech , a ostatnio 512 na mtech i wszystkie chodzą na 400 a po ustawieniu na 480. Jak by co to masz tu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=125429&hl=twinmos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...