romeorunner Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Mój gf bez modyfikacji w chłodzeniu wykręca się na 245/550 czy to dobry wynik na ile jeszcze można go wykręcić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 nie wiem jak tam ten twoj gief ale moj skromny visiontek lazi spoko na 240540 :) a kosztowal tylko 400 zeta pol roku temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 SZUKAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 ja tego gainwarda max wykreciłem na 260/565 z dodatkowym chłodzeniem oczywiscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 mój kosztował 550zł ale postaram się go bardziej wykręcić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Niewiem czy dobrze kojaże ale ganiward o którego sie rozchodzi to jest Titanium 200 prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...