romeorunner Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Mam Athlona Xp 1900+@2000+, Solteka 75DRV5, Gaiwarda GeForce 3Ti450 Gs PP,256 DDR333Mhz, HDD Samsung 40GB. W 3DMarku 2001 dostaje 9041 punktów, czy to dobry wynik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 dobry wynik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 dobry wynik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 jak najbardziej w porzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Nie kłam nie dostałeś tyle tylko zawsze ok 9000 i to jak pobawiłeś sie sterownikami coś tam wyłączuyles i te sprawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Do pablo Spadaj chyba mam printscreena i pisze tam wyraźnie 9041 a z tym so mówisz że wyłączyłem było troche więcej ok. 9145ale nie mam schoota bo komp miał zwisa i niemusisz ciągle mi dogryzać bo lepiej ci się procek wykręca i nie bądz zazdrosny że mam więcej punktów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Do pablo Spadaj chyba mam printscreena i pisze tam wyraźnie 9041 a z tym so mówisz że wyłączyłem było troche więcej ok. 9145ale nie mam schoota bo komp miał zwisa i niemusisz ciągle mi dogryzać bo lepiej ci się procek wykręca i nie bądz zazdrosny że mam więcej punktów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 romeorunner: przycisk wyslij wciska sie tylko raz nie trzy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 oj wiem tylko mi się pomyliło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Spoko wynik. Ale sprzęt chyba u szczytu możliwości, bo pisałeś coś o zwisie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Te ptk to se wiesz co wsadz a nie bedziesz mowil ze ci zazdroszcze nie ma czego mi rodzice kompa nie składają sam musze sobie kase kolować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Te ptk to se wiesz co wsadz a nie bedziesz mowil ze ci zazdroszcze nie ma czego mi rodzice kompa nie składają sam musze sobie kase kolować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 chyba z tych nerów Panom sie rece trzesa:) ze wciskaja te guziczki:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 A Ja bynajmniej ma satysfakcję z tego co robię bo to jest zabawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Te ptk to se wiesz co wsadz a nie bedziesz mowil ze ci zazdroszcze nie ma czego mi rodzice kompa nie składają sam musze sobie kase kolować.Dajcie sobie po razie! Ale nie wciskajcie juz Wyslij po kilka razy bo sie syf robi. Macie problem, ktory ma szybszego kompa? Dzieciaki z was czy co? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 E tam my tak poprostu lubimy i często tak jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 nie wiem jak wy ale ja go rozumiem ja jak bym mial 9000 to dazylbym do 10K , taka natura ludzka. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 widze ze znow dyskusja na poziomie ?? wiecie co moze jeszcze zmiezycie i porownacie sobie przyrodzenie ?? niema czlowiek netu przez miesiac a tu takie zeczy sie dzieja ehh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Kurcze dobry masz wynik 8O u mnie jak mam wszystko na max @ proc 10,5x166XP, Gainward 250/550 to nigdy mi 9000 nie przekroczylo jak to zrobiles?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 No niewiem jak to zrobiłem. Może masz starsze sterowniki. Albo twój Gf jest ciut przekręcony i jego wydajność spada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 No dobra to powiedzcie czy mój wynik jest dobry bo mnie pomału krew zaczyna zalewać na P4 nie kręconym (2,5Ghz) 13,2k a gdy jest na @2,95 to jest 14,5k (karta nie kręcona bo się grzeje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 niejest żle ale może być lepiej jak podkręcisz katę graficzną zmodyfikuj chłodzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 No dobra to powiedzcie czy mój wynik jest dobry bo mnie pomału krew zaczyna zalewać na P4 nie kręconym (2,5Ghz) 13,2k a gdy jest na @2,95 to jest 14,5k (karta nie kręcona bo się grzeje)Puszczałem 3D Marka 2001SE (330) na sprzęcie podobnym do Twojego, z tym że płyta główna była Asus P4B533 i 1GB RAM-u PC266. Na driverach ATI v.6-13-10-6178 uzyskałem około 13,7k punktów, bez żadnego podkręcania, system był świeżo zainstalowany. TU wrzuciłem screena. Chyba Twój wynik poprostu potwierdza, że chipset SISa jest mniej wydajny od Intela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 niejest żle ale może być lepiej jak podkręcisz katę graficzną zmodyfikuj chłodzenie.Czekam na ten colerek na grafike od zalmana , a na razie zbieram na wentylator przemysłowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 No dobra to powiedzcie czy mój wynik jest dobry bo mnie pomału krew zaczyna zalewać na P4 nie kręconym (2,5Ghz) 13,2k a gdy jest na @2,95 to jest 14,5k (karta nie kręcona bo się grzeje)Puszczałem 3D Marka 2001SE (330) na sprzęcie podobnym do Twojego, z tym że płyta główna była Asus P4B533 i 1GB RAM-u PC266. Na driverach ATI v.6-13-10-6178 uzyskałem około 13,7k punktów, bez żadnego podkręcania, system był świeżo zainstalowany. TU wrzuciłem screena. Chyba Twój wynik poprostu potwierdza, że chipset SISa jest mniej wydajny od Intela.Na stronach hardwarowych pisali coś innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 A tak przy okazji, czy na tym co mam w podpisie czyli AMDXP2000 - 1667@1816 i Radeonie9000 250x400@280x440 mam 7338, co o tym sądzicie. Dzisiaj go kupiłem i ten wynik tak na początek :) tylko nie wiem czy to dużo jak na tą grafę czy mało :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 A tak przy okazji, czy na tym co mam w podpisie czyli AMDXP2000 - 1667@1816 i Radeonie9000 250x400@280x440 mam 7338, co o tym sądzicie. Dzisiaj go kupiłem i ten wynik tak na początek :) tylko nie wiem czy to dużo jak na tą grafę czy mało :oops:nie jest źle chociasz do pełni szczęścia potrzeba dzisiaj ponad 14k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 A tak przy okazji, czy na tym co mam w podpisie czyli AMDXP2000 - 1667@1816 i Radeonie9000 250x400@280x440 mam 7338, co o tym sądzicie. Dzisiaj go kupiłem i ten wynik tak na początek :) tylko nie wiem czy to dużo jak na tą grafę czy mało :oops:nie jest źle chociasz do pełni szczęścia potrzeba dzisiaj ponad 14k to prawda, ale za 400zł grafy chyba lepszej nie znajde :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 niejest żle ale może być lepiej jak podkręcisz katę graficzną zmodyfikuj chłodzenie.Czekam na ten colerek na grafike od zalmana , a na razie zbieram na wentylator przemysłowyWentylator przemyslowy?Co ty kompa chcesz rozmiesć na kawałki przecierz to ma ze 30-40cm na bide.gdzie ty go zamontujesz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...