DrKleiner Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 E co tam nie zdaje :) ale za miesiąc i parę dni zaczynam kurs ;) co na takich kursach jest?? Ile godzin czego i jak stoją ceny w waszych miastach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) w warszawie zaplacic trzeba ~1200zl na kursie jezdzisz w kolko tymi samymi drogami przez 30godzin.. :P Edytowane 27 Października 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Dobra wiadomość. Moja eLeczka przeszła remont. Silnik sprawny, nic nie puka. Błyskawica ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 eLka, ktora jazdziłem swego czasu najpierw miała starcie z rowerzystą (na kursie z panią X) a potem z TIRem (juz cienko wyglądała) :D (tez "szkolila" pani X) ... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 U mnie wszystkie L maja peknieta przednia szybe. W tym samym miejscu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 fajna stronka ktora pokazuje czy prawko juz jest gotowe:P https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 ZDAŁEM!!!! "Do 3 razy sztuka" ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Mój egzamin miałem 17 sierpnia :P Oczywiście zdałem za 1 razem , ale nigdy nie zapomnę tego kolesia , który mnie egzaminował :P Nie dość że coś tam bredził sobie pod nosem to jeszcze zasnął jak jeździłem hehe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 zasnął jak jeździłem hehe :P LOL? :lol2: I co obudziles go? Czy dojechales ze spiacym instruktorem do Ośrodka? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Co do spania na kursie.. Kolega jechał do Tarnowa na jazdy z Bochni (45km) W połowie drogi instruktor wyłożył się do tyłu i wyglądało że śpi, takie same spostrzeżenia zanotował drugi uczeń (siedzący z tyłu) no to prowadzący gaz do dechy.. instruktor leży z głową odchylnną do tłu dalej.. no to wyprzedza.. i jeszcze szybciej, nagle 110 wyskoczyło na budziku a instruktor "Wolniej!" i nie drgnął! Oni chyba słysząć świst powietrza wiedzą ile sie jedzie.. nawet na droge nie patrzył :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) LOL? :lol2: I co obudziles go? Czy dojechales ze spiacym instruktorem do Ośrodka? :D Sam się obudził jak mi zgasł silnik na skrzyżowaniu z wzniesieniem :P A później cały czas prosto do ośrodka :P Edytowane 29 Października 2006 przez Koowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 [....] Oni chyba słysząć świst powietrza wiedzą ile sie jedzie.. nawet na droge nie patrzył :D Jezeli zna sie auto, ktorym sie jedzie to wiadomo z jaka predkoscia sie jedzie.... nie trzeba sprawdzac liczników, to samo sie tyczy obrotow........ A może ja jestem po prostu wyjątkowy i "czuje" auto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Jezeli zna sie auto, ktorym sie jedzie to wiadomo z jaka predkoscia sie jedzie.... nie trzeba sprawdzac liczników, to samo sie tyczy obrotow........ A może ja jestem po prostu wyjątkowy i "czuje" auto ;)Nie jestes wyjatkowy [; ale w corsie po przejściach cały czas coś wyje huczy stuka, ale sposób w jaki to powiedział jest naj ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1425235,69,item.html Uwaga na monitor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Sam się obudził jak mi zgasł silnik na skrzyżowaniu z wzniesieniem :P A później cały czas prosto do ośrodka :P Jak to jest w końcu. Może zgasnąć silnik w czasie egzaminu czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 liczy sie jako blad, a bledy mozesz miec 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 liczy sie jako blad, a bledy mozesz miec 2. Potwierdzam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Czyli moge jechac 100 km/h po osiedlu i raz zajechac komus droge? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Wtedy to juz nie jest blad tylko wykroczenie i dostajesz negatywa. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 + zagrożenie bezpieczenstwa/zycia itp. czyli niezdany z miejsca.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 moze zgasnac silnik - mi zgasl 2 czy 3 razy na miescie (zdawalem w 2003) i 2 bledy... tez w sumie sie zgdza ale u mnie byl tylko jeden przekroczenie predkosci o 20km/h :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Jesli ktos właśnie zapisuje się na egzamin, to zdecydowanie polecam SOBOTE RANO Szczegolnie w duzych miastach! Bardzo czesto wtedy przyjezdzają egzaminatorzy z mniejszych miejscowości, zeby troche dorobic i im już nie zależy, zeby kogo oblać! Ja własnie zdawalem w sobote bladym świtem i wszyscy egzaminatorzy byli naprawde rewelacyjni! Przymykali na mniejsze błędy oko, rozmawiali w czasie jazdy o sytuacji na drodze etc. Wszyscy, którzy zdawali w środku tygodnia musieli jechać naprawdę bezbłędnie, a szczególnie po poludniu, kiedy egzaminatorzy byli juz znudzeni i chcieli jak najszybciej wracac do domu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Wybacz, ale mnie troche śmieszą takie 'tipsy' ;] IMO to nie ma nic do rzeczy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Moja zona zdawala wczoraj w Gdansku i...... zdala za pierwszym razem!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Gratulsy, możesz ją ucałować odemnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Gratulsy, możesz ją ucałować odemnie :)z przyjemnoscia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Wybacz, ale mnie troche śmieszą takie 'tipsy' ;] IMO to nie ma nic do rzeczy.. Hmm.. czy ja wiem, takie tipsy mogą być dobre jeśli są prawdziwe, Tak samo z zapisywaniem w Kraku, kolega coś mówiłze zaraz po 16 kończa zapisy dla tych co nie w tym dniu niezdali i wtedy są krókie terminy(ale nie mam pojecia czemu, moze cos przekręciłem), moja dziewczyna miała 2 tyg kolega tydzień inny kilkanaście dni ( wkażdym bądź razie mniej niż ustawowe Krakowskie 1,5 miecha :P, wydaje mi sie to dosyć realne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Kumpla koleś oblał za to że nie zapiął pasów jak podchodził do jazdy po łuku :P Miał wała hehe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Może ktoś mi pomoże, w poniedziałek zdaję, to już będzie ostatni, 6 raz. Jak teraz nie zdam to po prostu nie zdaję w tym kraju egzaminu, bo nie mam sił do głupoty egzaminatorów, ale nie o tym chciałem pisać. Zmieniło się coś od kwietnia, kiedy ostatni raz zdawałem? Muszę sobie całą teorię i całą praktykę przypomnieć, ostatni raz jechałem samochodem chyba w lutym i to godzinkę, chociaż nie wydaje mi się, żebym zapomniał. Czemu nie zdałem wcześniej? Proste, nie potrafię opanować nerwów, teraz niby jak ostatni raz to już mi to zwisa, pewnie znowu nie zdam, a takie blondyneczki co to dopiero się dowiedziały gdzie sprzęgło jest zdadzą i to z uśmiechem na ustach szydząc ze mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Może ktoś mi pomoże, w poniedziałek zdaję, to już będzie ostatni, 6 raz. Jak teraz nie zdam to po prostu nie zdaję w tym kraju egzaminu, bo nie mam sił do głupoty egzaminatorów, ale nie o tym chciałem pisać. Zmieniło się coś od kwietnia, kiedy ostatni raz zdawałem? Muszę sobie całą teorię i całą praktykę przypomnieć, ostatni raz jechałem samochodem chyba w lutym i to godzinkę, chociaż nie wydaje mi się, żebym zapomniał. Czemu nie zdałem wcześniej? Proste, nie potrafię opanować nerwów, teraz niby jak ostatni raz to już mi to zwisa, pewnie znowu nie zdam, a takie blondyneczki co to dopiero się dowiedziały gdzie sprzęgło jest zdadzą i to z uśmiechem na ustach szydząc ze mnie :D Heh, ja miałem przed egzaminem przerwe jakieś 2,5 tyg i wziąłem sobie jazde, i przerwa 2 tyg mnie zszokowała, sporo sobie zapomniałem (bo miasto znałem na pamięc), tak samo było jak po 2 tyg wsiadłem za kółko w innym samochodzie w innym mieście z papierkiem.. szok który szybko minął.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...