bryken Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 ja o tym wiedzialem i na okienku masz informacje wydrukowana na kompie chocby z worda na w/w temat przynajmniej w katosach tak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 a kumple ostatnio jeepem zmiazdzyli jakiegos fiata chyba seicento oczywiscie babka stara jakas klocila sie ze to ich wina przyjechala corka wytlumaczyla co znak oznaczal i seicento do kasacji kumple zalowali ze nie mieli lepszego zderzaka to by przejechali po tym fiacie a wiecie co ma jeep uszkodzony lekko zderzak :) Zawsze mi sie wydawalo, ze jezdzi sie na kolach a tu sie okazuje, ze jednak na... ZDERZAKACH!!! :D Jakby tak zamontowac porzadny zderzak, to moze nie tylko po fiatach ale i po mercedesach daloby sie pojezdzic!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 ja o tym wiedzialem i na okienku masz informacje wydrukowana na kompie chocby z worda na w/w temat przynajmniej w katosach tak jestno to w toruniu tak nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Dzisiaj zdałem :) teoria 0 bledow, plac ok. Na miescie bylo ciut gorzej ale udało sie :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zdane dzis :twisted2: WORD TARNOBRZEG - egzamin godz 14.00, na jazde czekalem kilka godzin, az zapadł zmrok. Egzaminator trafil mi sie niezbyt przyjemny. Od wyjazdu z placu jazda trwala ponad godzine, jezdzilem po najgorszych dziurach, 2 zawracania, jedno na duzym skrzyzowaniu drugie na malej uliczce. Zatrzymalem sie zeby przepuscic pieszego a gosc mowi "po co sie zatrzymywalem, baba sama nie wie czy isc czy nie" Zero bledów bylo i sie zaliczylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Oblane. Nie wiem jakim cudem, ale ten gosc ma chyba sensor szybkosci w glowie ;] Albo wydalo mu sie dziwne ze jade szybciej niz lewy pas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Oblane. Nie wiem jakim cudem, ale ten gosc ma chyba sensor szybkosci w glowie ;] Albo wydalo mu sie dziwne ze jade szybciej niz lewy pas... Chyba już pisałem że kolega jadąc do tarnowa A-4 miał na budziku ~105, mimo że instruktor spał i miał głowe odchyloną do etyłu zwrócił mu uwage by zwolnił nie otwierając oczy.. Z tymi sensorami to nie głupia ajdija .. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Oblane. Nie wiem jakim cudem, ale ten gosc ma chyba sensor szybkosci w glowie ;] Albo wydalo mu sie dziwne ze jade szybciej niz lewy pas... Tak sie niesmiało spytam... mozna wyprzedzać prawą stroną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 mozna, ale nie wszedzie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Nie powinno sie ale czesto trzeba ;] Chociaz niektorzy sa takimi gigantami ze slownika brakuje i czlowiek zaczyna sie powtarzac [; ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 jest jakaś regulacja.. To chyba leci tak że w zabudowanym można apoza niemożna albo odwrotnie :P i tylko jak masz minimum 3 pasy? Niech sie wypowiedzą Ci co są na czasie z tym [; Tylko kto do tego sie stosuje teraz.. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4Fi Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 z prawej mozna wyprzedzac: -na jednokierunkowej ;) -obszarze zabudowanym (minimum 2 pasy w jednym kierunku) -poza obszarem zabudowanym(minimum 3 pasy i chyba mozna przy dwoch pasach ale na drodze 2-jezdniowej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 z prawej mozna wyprzedzac: -na jednokierunkowej ;) -obszarze zabudowanym (minimum 2 pasy w jednym kierunku) -poza obszarem zabudowanym(minimum 3 pasy i chyba mozna przy dwoch pasach ale na drodze 2-jezdniowej) Mając tak konkretne dane niech się pocuś pochwali gdzie to dokładnie było.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 wie ktos ile sie aktualnie czeka w poznaniu na egzamin bo sie zapisuje i zapisuje... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) ZDAŁEM PRAKTYKE :D :D :D za pierwszym razem ;] Edytowane 14 Grudnia 2006 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Mając tak konkretne dane niech się pocuś pochwali gdzie to dokładnie było.. ;) Piotrków. Polecam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 W Poznaniu aktualnie czeka się pomiędzy 1,5 a 2 miesiące - czekam od końca października a praktyczny mam w najbliższą srodę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Jak jest z kategorią B1, gdzie można ją zdać (Warszawa), ile to kosztuje, czy można prowadzić takiego malucha: http://moto.allegro.pl/item149020331_tunin...26p_650_b1.html ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 ja mam w srode o 7.15 egzamin a jeszcze 14h do wyjezdzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4Fi Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Grzechu_1990: Znajomy wczoraj zdawał B1 na Odlewniczej, a jeśli chodzi o kurs to takie same koszty jak na kat. B. Na kursie jezdzisz jakims maluszkiem (chociaz w praktyce to róznie wygląda). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Mam pytanie. Czy jezeli zdalem juz oba egzaminy to czy musze teraz cos placic za dokument czy tylko czekam na jego wydanie i ide odebrac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Tak, przy odbiorze płaci się - przynajmniej ja płacilem - ok 70zł jak dobrze pamietam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 ja zalatwialem te formalnosci w czwartek i zeby wogole sprawa ruszyla to trzeba 71 pln zaplacic, bez tego wogole nei ruszaja z wyrabianiem prawka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Tak, przy odbiorze płaci się - przynajmniej ja płacilem - ok 70zł jak dobrze pamietam.. Bo wtedy zawsze szybciej się dostanie papierek. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 po zakonczeniu praktycznego zapytalem sie egzaminatora co musze teraz zrobic, a on powiedzial tylko ze mam sie stawic za 2 tygodznie po odbior. O kasie nic nie wspominał. Dziwne.. Zadzwonie jutro przed poludniem do WORDu. Dzieki za pomoc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 kurczątko w moim miescie najpierw wplaca sie kase potem pchna papiery dalej, zasugerowalem sie miastem 10km oddalonym ok mojego, a tam sie placi przy odbiorze, dobrze ze przypadek bo bym czekal jak glupi :mur: Moze przed swietami mi wydadza :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 u mnie w Myslowicach idzie sie do Urzedu Miasta placi sie 70zl i wypelnia sie formularz + zdjecia i czekamy na prawko 2tygdonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Teoria zdana, 0 błedów :) Praktyk 15 stycznia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Załóżmy taką sytuację: Mam samochod zarejestrowany na siebie, za kółkiem posadze kumpla, a ja bede obok siedzial, a on bedzie brykal po jakis tam drogach. I tu pytanie. Czy jezeli by doszlo w takiej sytuacji do kontorli przez policje to czy bym ponosił jakies konsekwencje udostepnienia pojazdu osobie bez prawa jazdy ?? Edytowane 18 Grudnia 2006 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Teoria zdana, 0 błedów :) Praktyk 15 styczniaBrawo, gratulacje ziom :D Nie sprawdziły sie moje przewidywania :P Zobaczymy jak bedzie z praktyką xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...