Neo_x Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Yeah! Zawsze marzyłem o tym, zeby dostać termin na 3 grudnia! Spoko.. kumpel dostala na 10 grudnia ^^ jak bedzie miala szczescie to przed sylwestrem odbierze jezeli nie obleje ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 znajomy w tamtym tygodniu dostal termin na 13 grudnia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 A orientuje się może ktoś czy są jakieś zniżki jak się idzie na kurs na kat A i B ? Oczywiście ceny będą różne w innych ośrodkach. Bo teraz zdaje i mama funduje kurs, a chciał bym od razu zdawać A i B. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Yeah! Zawsze marzyłem o tym, zeby dostać termin na 3 grudnia! Jak pisałem, zapisując sie 1 października dostałem termin na 20 grudnia, wiec nie Ty masz najgorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) To ja myślałem że w Gdańsku masakra, bo sie miesiąc czeka, no w sumie 2, bo najpierw teoria i dopiero wtedy jazdy :/ dobrze mieć to juz za sobą, ale czekanie na dokument jest ciężkie :D Edytowane 11 Października 2007 przez Xaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Dobra, teraz to już się wk^&*( Gość poszedł się zapisać dziś o 17:35. Dostał termin na wtorek... Trafi mnie! Ja chce już móc jeździć! To mi ułatwia 40% czynności w miesiącu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Z tym prawkiem to macie niezłe jazdy. Edytowane 12 Października 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 hmmm raczej bez prawka maja niezle jazdy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Panowie i Panie :lol:, zdawał ktoś ostatnio egzamin na kat C we Wrocławiu? Jaki jest współczynnik zdawalności? Bo ze słyszenia wiem, że o ile na B ludzie podchodzą średnio 1 do 4 razy, to na C bywają nawet po kilkanaście razy na egzaminie... Edytowane 12 Października 2007 przez Ghazi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 ja mam termin na 20listopada.. juz dawno temu ustalalem.. kumpel ma na koniec grudnia.. ehh ale tak to jest jak z wawy do mojego wordu (łomża) przyjezdzaja autobusami zeby zdawac.. jak nie zdam za pierwszym to sie chyba potne.. :mur: bede musial czekac praktycznie do wiosny na poprawke :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 a ja mam troche absurdalna sytuacje. chce ten egzamin przyspieszyć więc dzwonię co dzień do WORDu i za każdym razem odpowiedz, że nikt nie przesunął, a myk w tym że jak ktoś przesunie sobie na dalszy termin i osoba która aktualnie jest przy okienku lub zaraz będzie od razu dostaje najwcześniejszy termin, czyli tego kogoś kto przesunął :/ Nie wiem czy mi się to uda, musiałbym non stop na telefonie siedzieć, tyle dobrze ze te Panie są dość miłe, ale jak tak będę co chwila dzwonił to może ich coś trafić :P no i jeszcze ten rachunek za telefon, ahh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 a ja mam troche absurdalna sytuacje. chce ten egzamin przyspieszyć więc dzwonię co dzień do WORDu i za każdym razem odpowiedz, że nikt nie przesunął, a myk w tym że jak ktoś przesunie sobie na dalszy termin i osoba która aktualnie jest przy okienku lub zaraz będzie od razu dostaje najwcześniejszy termin, czyli tego kogoś kto przesunął :/ Nie wiem czy mi się to uda, musiałbym non stop na telefonie siedzieć, tyle dobrze ze te Panie są dość miłe, ale jak tak będę co chwila dzwonił to może ich coś trafić :P no i jeszcze ten rachunek za telefon, ahh...Heh, zamiast kasy na telefon mógłbyś inaczej to załatwić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 no nie wiem, oni jakoś maja ten limit zdających w jednym dniu i mnie na "krzywy ryj" nie dopiszą, no nic trzeba czekać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) (2007-10-15) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne. (2007-10-17) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie. a zdawalem 10 X, więc szybko się wyrobili :D właśnie jestem po pierwszej jeździe, troche inaczej jeździ się seicento z 3 pasażerami po ciemku :) teraz czas się troche poskillować jeźdąc jak najwięcej ]:-> ps. coś ucichł temat, chyba wszyscy porobili prawko latem, a teraz już nieliczni sie udzielają Edytowane 18 Października 2007 przez Xaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Ja dopiero kurs zaczynam wiec nie ma o czym pisac zbytnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 (2007-10-15) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne. (2007-10-17) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie. a zdawalem 10 X, więc szybko się wyrobili :D właśnie jestem po pierwszej jeździe, troche inaczej jeździ się seicento z 3 pasażerami po ciemku :) teraz czas się troche poskillować jeźdąc jak najwięcej ]:-> ps. coś ucichł temat, chyba wszyscy porobili prawko latem, a teraz już nieliczni sie udzielają Albo czekają na egzamin... Nawet mi się uczyć nie chce. Co trzeci dzień mam 'przyjemność' zrobienia samochodem 3 metrów. Słownie: trzech metrów. Przeparkowywuję samochód ojca z kijowego miejsca w dobre miejsce. Nie ma to jak ćwiczenia praktyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 DaRoN sry ale marudzisz z tym prawkiem jak mała dziewczynka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Z takim podejście to na pewno zdasz. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 DaRoN sry ale marudzisz z tym prawkiem jak mała dziewczynka...Widocznie pierwszy raz spotkałem się z tak ordynarnym omijaniem przepisów w Polsce. I robią to ludzie, którzy sprawdzają jak się przestrzega innych przepisów! Sory, ale dla mniet o jest jakiś paradoks. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Moze pytanie z innej beczki ale ile jest obecnie pytan na egzaminie teoretycznym w kat. B ? Poniewaz dostalem ksiazeczke z wszystkimi pytaniami i jest ich tam 490 a słyszalem kiedys ze jest ponad 500, czy to znaczy ze mam stara ksiazeczke ?? Edytowane 21 Października 2007 przez qbaneoplus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 http://www.naukajazdy.pl/ tutaj gdzieś powinieneś mieć odpowiedź, sam ostatnio zdawałem a nawet nie wiem ile jest ogólnie pytań do wylosowania :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Moze pytanie z innej beczki ale ile jest obecnie pytan na egzaminie teoretycznym w kat. B ? Poniewaz dostalem ksiazeczke z wszystkimi pytaniami i jest ich tam 490 a słyszalem kiedys ze jest ponad 500, czy to znaczy ze mam stara ksiazeczke ?? Gdzieś w tym temacie dawałem program EUROTEST z nową bazą pytań która była aktualna na yyy... Lipiec... Już były tam nowe pytania z pierwszej pomocy (obowiązują od 2007, bodajże kwietnia...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Takie dość nietypowe pytanie - słyszałem od znajomego, że podobno jest możliwość przystąpienia do egzaminu państwowego bez całego kursu prawa jazdy. Wiecie coś o tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 nic mi o tym nie wiadomo... tak samo jak teoretycznie nie wolno sie zapisac na egzamin bez ukonczenia CALEGO kursu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Takie dość nietypowe pytanie - słyszałem od znajomego, że podobno jest możliwość przystąpienia do egzaminu państwowego bez całego kursu prawa jazdy. Wiecie coś o tym?z teoretycznym moze by i przeszlo a ja slyszalem, ze nie trzeba w ogole chodzic na kurs, tylko ladnie powiedziec dzien dobry egzaminatorowi. bez przesady ludzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 A ja jutro egzamin... Zapisalem sie jakos 8 sierpnia, a egzamin dopiero jutro :/ Najgorsze jest to... ze lekko zjebal.... sprawe, zamiast wziac egzamin teoretyczny wczesniej, to ja wzialem teorie i praktyke rownoczesnie... jak bede mial na teori 3 bledy to chyba rozwale te kompy tam... 3 miechy czekania, po to zeby znowu nastepne pare miechow czekac :x ... mam nadzieje ze bez blednie teorie zdam i potem praktyke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 teeee.. jak bedziesz chcial tego kompa rozwalac to krzycz... szkoda by sie zmarnowal.. ja go chetnie wezme sprawnego... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 (edytowane) No i chu.... teoria zdana lajtowo... plac zdany lajtowo... ale, zajebista pora roku, w ktorej ciemno juz o 16 sie robi mi fajnie utrudnila jazde po miescie ... :/ nie mialem ani razu jazd w nocy, co sie odpilo dzis ograniczona widocznoscia i lekkim stresem dzis :/ ... jeszcze kurde sie zachciewa ludzia jezdzic na zasrane groby i zwieksza ruch na drogach ;sds Teraz pewno bede mial gdzies pod koniec grudnia egzamin, w sniegu... chyba sobie wykupie jazdy -.- Edytowane 31 Października 2007 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Spokojnie! Rozumiem, ze dzisiaj nie zapisales sie od razu po uwaleniu na ponowny egzamin? Twoj blad. Ja przy sobie mialem podczas egzaminu awaryjna kase na nowy B-) A zdalem... w najwieksza zawieruche jaka byla podczas zimy 2005/2006, tak wiec nie trac nadzieji tylko lec sie zapisywac na nastepny raz. Trzymam kciuki :wink: PS Zdalem za pierwszym razem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 imo chore miec przy sobie kase na nastepny raz, to tak jak od razu zakladac ze sie nie zda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...