dszywala Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Chyba sposobem brata to zrobię. Po prostu walnę się wcześniej spać :DI To Cie uspokaja :D ? Leż żadnych leków uspokajających nie polecam, a na pewno nie na egzamin z prawka gdzie trzeba mieć szybką reakcję, kreatywnie myśleć, być skoncentrowanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 I To Cie uspokaja :D ? Leż żadnych leków uspokajających nie polecam, a na pewno nie na egzamin z prawka gdzie trzeba mieć szybką reakcję, kreatywnie myśleć, być skoncentrowanych. Uwielbiam spać :D DO tego złożę dobrą playlistę z użyciem Limp Bizkit, Coldplay, U2 i będzie OK. Dzięki za rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Zadnych lekow itp, isc normalnie na zywca. No wlasnie, do pubu na zywca i na egzamin :lol: A tak na powaznie to znajdz lepiej jakis sposob zeby sie odstresowac bo inaczej bedziesz gral jak na perkusji, a to raczej nie pomaga w operowaniu pedalami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 No wlasnie, do pubu na zywca i na egzamin :lol: A tak na powaznie to znajdz lepiej jakis sposob zeby sie odstresowac bo inaczej bedziesz gral jak na perkusji, a to raczej nie pomaga w operowaniu pedalami ;)Akurat wybijanie rytmu perkusyjnego mam dobrze opanowane x] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Polecam :), mi pomaga... http://allegro.pl/item276153424_antystreso..._18ke_itp_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 DO tego złożę dobrą playlistę z użyciem Limp Bizkit, Coldplay, U2 i będzie OK. Dzięki za rady.Mp3 player z ulubioną muzyką. Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Mp3 player z ulubioną muzyką. Powinno pomóc.No w tym pierdzielniku to napewno nie będę prowadził konwersacji z nikim bo to akurat najmniej potrzebne. W800i wyposażony został w stosowną ilość pamięci z tego względu o muzykę trudno nie będzie. Coraz bardziej zaczynam sie bać tego, że przejadę się na jakiejś błachostce. Coś w stylu zagłówka czy cos, że o czymś zapomnę :/ Przejazdy przez różne rodzaje przełączek mam obcykane, skrzyżowania z pierwszeństwem obcykane. Łuk obcykany. Jutro z ojcem idę parkować jeszcze na różne sposoby. Ja po prostu nie zamierzam lądować na Koszykarskiej po raz drugi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) Mam nadzieje, ze podczas egzaminu tej muzyki nie bedziesz sluchal :lol: ;) Daron, spokojnie do tego podejdz. Tez sie troche denerwowalem, ale jakos poszlo. A popelnilem naprawde dwa spore bledy, ale jak gosc bedzie widzial ze umiesz jezdzic to pusci Cie... Ja dla otuchy chciałem jechac "elastycznie" i smignalem 60km/h tam gdzie bylo ograniczenie do 30km/h ;-) I lekko przekroczylem podwojna ciagla na takim dziwnym slalomie, ale slonce odbijalo sie od drogi i nie widzialem w ogole lini rozdzielających pasy.Hehe, ogolnie jechalem caly czas 55-60km/h. Zwrocil uwage mi tylko zebym częsciej uwzględnial znaki przy jezdzie ;) A niby karygodne błędy zrobiłem. Baw sie galką od zmiany biegow bo po to ona tam jest i pokaż, że potrafisz ją wykorzystać, nie zamulaj auta jadąc 50km/h na piątce, pokaż gosciowi ze rozglądasz sie jakos, lookaj w lusterka co jakis czas. no krzyżowki raczej simple są, nie wbijaj sie tylko na jana na rondo czy cos, ale znowu za dlugo nie tamuj ruchu. Ja jak widzialem ze spory ruch na rondzie jest i trudno sie wbic, a nie chcialem zeby pomyslal ze wymusze pierwszenstwo, powiedzialem mu "O, przed tym wskoczymy" i wjechalem plynnie nie zwalniając nikogo. W razie czego poprostu uprzedz egzaminatora, zeby tchorz nie musial hamulca Ci wciskac ;-) Nikt od Ciebie ani nikogo zdającego egzamin nie wymaga, ze będziesz jezdzil idealnie, bo idealnie to nikt nie jezdzi i przez nastepne pare lat czlowiek naprawde mocno sie uczy dopiero jezdzic i ciagle odkrywa nowe rzeczy. Także wrzuć na luz i bedzie dobrze. I nie trzymaj lewej stopy na sprzęgle :P Staraj sie hamowac silnikiem, a nie jak masz lekko przyhamowac, to sprzeglo niektorzy wciskają, a po co ? Nie wiem. Prawdopodobnie wiesz te rzeczy, ale przypominam, bo zwracają na to uwagę. Edytowane 28 Listopada 2007 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 U mnie najwieksze nerwy w dzien przed, w dniu zdawania bez stresu, ale zbyt duza pewnosc siebie tez szkodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 W razie czego poprostu uprzedz egzaminatora, zeby tchorz nie musial hamulca Ci wciskacTo raczej nie jest najlepsza rada moim zdaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DamnIt Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Powie mi ktoś jak to jest z przystapieniem do egzaminu ? Jak juz zalicze wszystkie jazdy i teorie to moge zlozyc papier o egzamin zanim ukończe 18 lat czy musze czekać do skońćzenia 18 i dopiero wtedy brać termin ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 To raczej nie jest najlepsza rada moim zdaniem. Lepsze to niż perfidne wymuszenie. Nikt nie będzie stał 5 minut na wjeździe na rondo, bo znowu egzaminator powie, że hamuje się ruch :blink: W gruncie rzeczy i tak źle i tak niedobrze, jednakże czasami jest taka pora, że nie da się wjechac na rondo w tempie 60 letniego staruszka, poprostu się nie da. A agresywniejsze przyłączenie się do ruchu na rondzie moze byc roznie przez egzaminatora odczytane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) Koleżanka mi powiedziała coś o jakiś ukrytych pytaniach, w sensie - nie dostępnych na testach. Wie ktoś coś? To pytań nie jest 488 sztuk? I jezscze jedno - jak to jest z trasami egzaminacyjnymi? PO co one w ogóle są udostępnione skoro się po nich nie śmiga? Edytowane 28 Listopada 2007 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) Coraz bardziej zaczynam sie bać tego, że przejadę się na jakiejś błachostce. Coś w stylu zagłówka czy cos, że o czymś zapomnę :/Skończ marudzić! :P Trzeba podejść na luzie i tyle. Nawet jak nie zdasz to co? Świat sie zawali? Po co sobie na siłę wymyślać jakieś problemy i umartwiać się na siłę? Jeszcze zostaniesz emo czy coś :lol: Ja bałem sie teoretycznego*. Ale doskonale wiedziałem że zdanie teorii = otrzymanie papierka. No i obyło się bez płaczu ;] Więc siedź cicho i ewentualnie idź pobiegać/ulepić bałwana. Zmęczysz sie i szybciej zaśniesz ;] *Te lata rozwiązywania klasówek metodą "chybił-trafił" dają sie we znaki :lol: Edytowane 28 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Grobelek dobrze prawi, w rzeczywistości średnia zdawania wynosi przecież ok. 30% i nikt nie traktuje tych, co zdali za drugim razem jako gorszych, bo wszyscy wiedzą, jak niewiele brakuje by oblać egzamin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 DaRoN zdajesz pierwszy raz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Koleżanka mi powiedziała coś o jakiś ukrytych pytaniach, w sensie - nie dostępnych na testach. Wie ktoś coś? Pytań jest bodajże 490. 'Ukryte pytania', hmm, zapewne chodzi o te, które są na próbnym, tzn. kiedy uczysz się jak obsługiwać program i klawiaturkę. Baza egzaminacyjna jest już normalna, bez paniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 dodam ze sa to pytania na logike a nie do wyuczenia sie na pamiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 DaRoN zdajesz pierwszy raz ?Jop. Neo_x - jak dla mnie to przynajmniej z 70% pytań jest tam na logike. Reszta to pytania w stylu czy przewietrzenie pojazdu poprawi nam samopoczucie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Powie mi ktoś jak to jest z przystapieniem do egzaminu ? Jak juz zalicze wszystkie jazdy i teorie to moge zlozyc papier o egzamin zanim ukończe 18 lat czy musze czekać do skońćzenia 18 i dopiero wtedy brać termin ?Możesz składać przed ale egzamin dostaniesz najwcześniej w dniu urodzin bo wcześniej sie nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Hmm, a mi się wydaje że żeby złożyć papiery o wyznaczenie egzaminu trzeba mieć skończone 18. Ale może jestem w błędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) Można przed. Wtedy albo dowodzik (jeśli masz), albo paszport i do niego zaświadczenie o zameldowaniu stałym. Jeśli to masz, to możesz się zapisywać :) Edytowane 29 Listopada 2007 przez KrOOliK89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 W dniu zdawania egz. musisz mieć dowód/paszport. Na egzamin można zapisać się wcześniej. Nie :? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Możesz, ale żeby się zapisać też potrzebny dowód/paszport (do paszportu zaświadczenie o zameldowaniu stałym). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Możesz, ale żeby się zapisać też potrzebny dowód/paszport (do paszportu zaświadczenie o zameldowaniu stałym).Coś mi się wydaję, że do zapisania się dowód nie jest potrzebny. Potrzebny jest w dniu zdawania egz. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Coś mi się wydaję, że do zapisania się dowód nie jest potrzebny. Potrzebny jest w dniu zdawania egz. :? No to faktycznie... tylko ci się wydaje.... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Ja zdawałem egzamin właśnie z paszportem i potwierdzeniem miejsca zamieszkania. Tyle że miałem już skończone 18. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 (edytowane) a ja zdawalem na samym dowodzie, a egzamin nie wiem bo instruktor mi ustalal ale wiem ze kserowal paszport ode mnie i chyba nic wiecej. edit: dzis po dwoch tyg dostalem prawko ;) odrazu wzielem fure i pojezdzilem sobie sam spokojnie po miescie;) lajtowo ;] jutro jak uda mi sie starych przekonac to jade do szkoly [; Edytowane 4 Grudnia 2007 przez hubi_89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Byłbym zapomniał napisać - nie zdałem ofc. Następny termin... nawet nie chcę mówić kiedy tak dalekooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Czemu nie zdałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...