qbaneoplus Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam bylem dziś w Mordzie zapisac sie na egzamin... Termin 15 marca :(, w sumie nie jest tak zle ale spodziewalem sie troszke wczesniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam bylem dziś w Mordzie zapisac sie na egzamin... Termin 15 marca :(, w sumie nie jest tak zle ale spodziewalem sie troszke wczesniej...Zapewne się minęliśmy gdzieś po drodze ;] Ja dzisiaj skończyłem osobistą przygodę z egzaminami kategorii B ;] Czekam na plastyk ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 To gratuluje:P ja bylem kolo 11 wiec moze i sie minelismy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Dzięki Ghazi za obszerne wyliczenie cennika. Troszkę sporo jak się całość podliczy. Powiem szczerze, że nie zamierzam pracować w branży gdzie prawko na takie wozidła przydałyby się, ale nigdy nie wiadomo kiedy może coś takiego się przydać. Ojciec mnie namawia do tego cuda również (sam nie ma i żałuje że nie zrobił sobie w młodości). Podobno kiedyś w wojsku można było prawko zrobić za friko, choć tam również się nie wybieram :lol: Trzeba będzie odłożyć plany na przyszłość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 A ja dziś zapisany na 11 lutego. Word w Elblągu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) @Agnes, nie, odstrzał daltonistów jest już na pierwszym badaniu przed egzaminem. To badanie robi się po to, zeby sprawdzic czy ma się równo pod kopułą ;)jakbym ułozył czerwonego penisa na niebieskim tle - nie dopuscili by mnie? Witam bylem dziś w Mordzie zapisac sie na egzamin... Termin 15 marca :(, w sumie nie jest tak zle ale spodziewalem sie troszke wczesniej...Zapisywalem się w piątek w Lublinie, dostalem na 7 marca - piątek 7ma rano ;/ O 7 rano w Lublinie są potworne korki - czy to dobrze czy źle? Łatwiej jest zdać egzamin kiedy przez miasto przepływa fala samochodów i wnerwionych z rana ludzi którzy spieszą się do pracy czy w godzinach pełnego spokoju? Przecież jak wjade w taki korek... to 30 minut stania murowane :D a dwie godziny egzaminowania nie poswięci sie na mnie... Edytowane 23 Stycznia 2008 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 victor89 Egzaminator cie tak poprowadzi ze ominiecie korki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 mi egzaminator przed egzaminem powiedział tak: egzamin moze trwac 30,10 minut a nawet 2 godziny, wazne jest przejechanie okreslonej trasy i sprawdzenie umiejetnosci, a ile to bedzie trwalo to nie ma znaczenia. takze spokojnie ;) czeka Cie taki sam stres jak i innych ;) ale nie ma sie czym stresowac ;] im mniej stresu tym lepiej dla Ciebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 mi egzaminator przed egzaminem powiedział tak: egzamin moze trwac 30,10 minut a nawet 2 godziny, wazne jest przejechanie okreslonej trasy i sprawdzenie umiejetnosci, a ile to bedzie trwalo to nie ma znaczenia. takze spokojnie ;) czeka Cie taki sam stres jak i innych ;) ale nie ma sie czym stresowac ;] im mniej stresu tym lepiej dla Ciebie ;) Ja jeździłem 1.5 godziny na egzaminie ... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ja jak zdawałem była kartka w Wordzie z zasadami i pisało że egzamin trwa minimum 40 minut a ja jeździłem 45.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Teraz ponoć jest przepis na to, że jeździ się 45minut. I z tego co widziałem to tyle wlaśnie ludzie jeżdzą (sam też jeździłem coś w okolicach 45minut). Pytanie: Jak długo czekaliście w Krakowie? (Ci, którzy do odebrania mieli prawko na Al. Powstawnia Warszawskiego 10). Bo aż się już doczekać nie mogę, zwłaszcza, że już kroi się dłuższa wycieczka samochodem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Mnie zaczyna juz to wkurzac :/ Zdalem 8 stycznia, 16 stycznia wniosek trafil do urzedu(... ah ta szybkosc)... mamy 24 stycznia i ani widu, ani slychu o plastiku :/ W innych miastach po 2 dniach odbieraja albo po tygodniu -.- cholera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 A byłeś w urzędzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ja dzwoniłem przed chwilą - u mnie w środe mam dzwonić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Mnie tez juz krew zalewa. 2 tygodnie i nic... jutro wykonam chyba pare telefonow. Od czego zalezy dlugosc okresu oczekiwania? Od ilosci lodkow ktorzy zdali? A i na stronce Wytworni Papierow Wartosciowych wyskakuje mi komunikat,że "bledne dane, brak spraw w toku, dokument wydany". Mam sie martwic? Edytowane 24 Stycznia 2008 przez Carkon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Mnie tez juz krew zalewa. 2 tygodnie i nic... jutro wykonam chyba pare telefonow. Od czego zalezy dlugosc okresu oczekiwania? Od ilosci lodkow ktorzy zdali? A i na stronce Wytworni Papierow Wartosciowych wyskakuje mi komunikat,że "bledne dane, brak spraw w toku, dokument wydany". Mam sie martwic? Wpiszesz imie inaczej niz jest u nich i juz masz blad. Wiec zadnych zdrobnien itp. Mi sie na stronie pojawilo "wsniosek przyjety" w momencie jak babka z urzedu domnie zadzwonila ze trzeba zaplacic pierw. Poszedlem wplacilem i na drugi dzien bylo juz zarejestrowane na stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Reaktiv - moje imie generalnie nie ma zdrobnienia wiec nie w tym problem. No wlasnie z ta wczesniejsza wplata to jest dziwne. Kumpel mi mowil ze trzeba najpierw zaplacic a w urzedzie koles powiedzial, ze nie... Zadzwonie chyba albo pojde tam. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Ja płaciłem dopiero przy odbiorze, 71zł, ale to w Gdańsku. Ale to dziwne że najpierw płacić jak wniosek dopiero tam trafi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 ile razy mam powtarzac zeby nie patrzyc na ta strone? idziesz po tygodniu do urzedu i sie dowiadujesz bo ta strona jest aktualizawana raz na tydzien chyba... u mnie info ze moge odebrac prawko pojawilo sie wtedy jak prawko juz odebralem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 ile razy mam powtarzac zeby nie patrzyc na ta strone? idziesz po tygodniu do urzedu i sie dowiadujesz bo ta strona jest aktualizawana raz na tydzien chyba... u mnie info ze moge odebrac prawko pojawilo sie wtedy jak prawko juz odebralem...Luzik :P Już wszystko jasne. Prawko bedzie w przyszlym tygodniu. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Neo_X, dzieki ze to napisales. Gdyby nie to, pewnie bym czekal jak glupi az sie na tej stronie pojawi, a tak to poszedlem dzis i odebralem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 LOL! Kiedy zdałeś egzamin? W takim razie ide do nich w poniedziałek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 LOL! Kiedy zdałeś egzamin? W takim razie ide do nich w poniedziałek... 8 stycznia ;d, tyle ze trafilo to do urzedu 16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Kurde co drugi dzień bede do nich chodził :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Neo_X, dzieki ze to napisales. Gdyby nie to, pewnie bym czekal jak glupi az sie na tej stronie pojawi, a tak to poszedlem dzis i odebralem :)Juz nie raz to pisalem i jeszcze pewnie nie raz napisze Kurde co drugi dzień bede do nich chodził :Dja tak chodzilem az wychodzilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Ja juz jutro zdaję, najgorsze, że jeździłem na Corsie 26 godzin a tylko 4 na Punto ;/ Oby wyjechać na miasto i nie zkwasić się na placu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 na palcu i na teorii oblać to faktycznie troszke kwas :( Na mieście to co innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 (edytowane) Juz nie raz to pisalem i jeszcze pewnie nie raz napisze ja tak chodzilem az wychodzilem No i kurde już drugi tydzien czekam... :/ EDIT: mam nadzieje, że jutro bedzie z rana... Edytowane 3 Lutego 2008 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Ja jestem szczęśliwy bo zrobiłem wczoraj prawko. Egzamin miałem na Wilczaku w Poznaniu , wziąłem sobie teorie + praktyke w jeden dzień. Najgorsze było to ,że egzaminator wyciągnął mnie na obszar gdzie wcześniej nie jeździłem z intruktorem na jazdach :blink: ,ale wszystko poszło lajtowo. Na placu musiałem powtórzyć górke bo za pierwszym razem za mało puściłem sprzęgło i auto się troszke stoczyło. Na mieście nie wrzuciłem kierunkowskazu przy zmianie pasa i przy zawracaniu na rondzie przez chwile nieuwagi zboczyłem ze skrajnego lewego na środkowy pas ,ale ogólnie to luz ,egzaminacyjne punciaki chodzą jak masełko. Na egzamin czekałem ponad 2 miesiące, zdawałem pierwszy raz. Teraz czekam na plastik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2008 Heh, ja się już przestałem bać innych samochodów. Dzisiaj teściowi wyjeżdżałem z parkingu i poszło jak po maśle. A na pierwszy rzut oka nie było ciekawie, bo zamiast małym autem wyjeżdżałem "peżotem" 405 bez wspomagania ;) Jak już to ktoś powiedział - grunt to wyczuć sprzęgło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...