Aurora001 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Moja dziewczyna zdala ostatnio prawo jazdy i przypomnialo mi sie ciekawe pytanie na teoretycznym. Pytanie brzmialo - Jaki jest ustawowy rozmiar tablicy rejestracyjnej. O_O Jakbym ja to zdawal to chyba bym wyciagnal noz i w wordzie zrobil jakas masakre widzac takie pytanie... Edytowane 29 Stycznia 2014 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 To moje ulubione pytanie ;) Niestety nie znam na nie odpowiedzi, powinienem stracić prawo jazdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ja w najbliższym czasie będę miał egzamin na C (w przyszłym tygodniu pewnie pojadę się zapisać a na C raczej długich kolejek nie będzie). Nie mogę się doczekać. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 ach to pytanie. wszyscy o nim mowia, ale odpowiedzi na nie jeszcze nie widzialem. trzeba sie pod jego katem poedukowac. bo pewnie trafi sie na egzaminie, tak samo jak parkowanie rownolegle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Moja dziewczyna zdala ostatnio prawo jazdy i przypomnialo mi sie ciekawe pytanie na teoretycznym. Pytanie brzmialo - Jaki jest ustawowy rozmiar tablicy rejestracyjnej. O_O Jakbym ja to zdawal to chyba bym wyciagnal noz i w wordzie zrobil jakas masakre widzac takie pytanie... Odpowiedzią powinno być również pytanie: - Której, do ciężkiej cholery? http://www.lex.pl/du-akt/-/akt/dz-u-03-161-1564 << wymiary tablic są chyba w załączniku #3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2014 Przydatne. Teoria z [gluteus maximus] potrzebna a praktyki prawie żadnej - byle tylko zdać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) bardzo. bede wiedzial o jakich wymiara ramke kupic zeby zmiescila sie w nia tablica. idealny przyklad na to jak wyciagaja kase od ludzi. pytania nie sa trudne, ale sa tak glupio formulowane, ze rece opadają. zblizajac sie do faceta stojacego na chodniku przy jezdni, ktory ma jak widac zamiar ja przekroczyc nie trzeba zachowywac szczegolnej ostroznosci. jednak gdy ktos idzie chodnikiem, a dokladnie sciezka rowerowa wzdluz drogi juz musisz zachowac szczegolna ostroznosc. auto wymuszajace pierwszenstwo z podporzadkowanej i ledwo wtaczajace sie na nią przy zasniezonej drodze. hamowac nie mozesz. to zla odpowiedz. lepiej walic w bok najwidoczniej. paranoja. nie mozna odpowiadac logicznie bo napewno sie nie zda. chyba zrobie albumik z takich pytan. juz pare uzbieralem. Edytowane 26 Lutego 2014 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) ktoś się orientuje czy ta ekojazda wprowadzona od dziś. będzie obowiazywać tez dla innych kategorii niż tylko B? //taa. eko dotyczy też innych kategorii. nie wiem jak jest z A :) Edytowane 12 Stycznia 2015 przez dumpmuzgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) ekojazda?jak to tam bylo 4-5 piąty bieg przy 50kmh :lol:ja przy 50 to dwójke wrzucam :lol: Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Teraz to dopiero bedzie ;D Egzaminator:-Oblales, jedziesz na 2 pod gorke 20km/h 7%+. Powinienes na min. 4 w tym 60 konnym pudl Oblales, zgasl Ci silnik na tej 4ceOblales, za malo gazu i nie przyszpieszasz :D Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2017 Wygląda na reklamę ale... Ekojazda... ale to jest bzdura. Twój samochód to jeździj jak chcesz, poczujesz po kieszeni to zaczniesz jeździć eko. Ty masz ogarnąć jak samochód działa, jakie są zasady ruchu i jak nie zabić innych osób, a nie jak spalić jak najmniej paliwa. Kompletny bezsens. Widzę to po ludziach, którzy niedawno zdawali prawko, zamiast dać w palnik i normalnie ruszyć i dynamicznie włączyć się do ruchu to patrzą na obroty silnika. Parodia. Teraz robię prawko na A, moja druga kategoria po B i z tego co się przekonałem chyba jeden z normalniejszych egzaminów, bo na prawdę wymaga jakichś umiejętności na tym placu. Na B każdy może zdać, a zrobienie łuku czy ruszenie pod górkę tak dużo ułatwia w życiu... Te pytania teoretyczne są niekiedy pozbawione sensu ale cóż, hajs się musi zgadzać ;) btw. nawet jak to reklama to stronka jest spoko, ale ustawiona typowo pod B. A tak to nie ma się do czego przyczepić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...