wnora1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 No to teraz czekaj, nie wiadomo ile na plasticzek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 no ale jaka frajda frajda to jest śmigać włąsnym motocyklem po odebraniu prawka :-) puszką też fajnie, ale nie aż tak a co do płatności to ja płąciłem w dzień odbioru, czekałem jakieś 10 - 11 dni pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 No to teraz czekaj, nie wiadomo ile na plasticzek.To nic w porownaniu z czekaniem na kolejny egzamin ponad miesiac A tydzien czy dwa moge poczekac B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Tylko ciekawe co gorsze ?? myślę, że czekanie już na ten plasticzek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Twój samochód, czy kogoś z rodziny??Rodziców samochód... Lanos z instalacją gazową, rocznik 2000 więc nie jest tak źle :) Mjut orzeszki. Coś czuje że często będę pożyczał =) Hm myślałem nad własnym samochodem ale utrzymanie dużo kosztuje a ja dochodu nie mam stałego. A kupić grata często oznacza ładować w niego kase. No i opłaty - OC... Jakbym kupował kiedyś używane to najlepiej te z kategorii "nie do zdarcia". Słyszałem że Daewoo Espero jest nie do zdarcia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 frajda to jest śmigać włąsnym motocyklem po odebraniu prawka :-) puszką też fajnie, ale nie aż tak a co do płatności to ja płąciłem w dzień odbioru, czekałem jakieś 10 - 11 dni pozdro Może i tak ale jakoś boje się motorów :] wole coś na 4 kółkach :] Sid może Audi 80? te z początku lat 90 :] byleby zadbana to wtedy spoko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 O sidek ma prawko.:D Mam nadzieję, że rowera przez to nie porzucisz? I cholibka nie rób mi tego, nie kupuj sobie daewoo... Jest tyle pięknych solidnych aut z duszą, nie myśl o espero... Wiem, że praktyczne i w miarę ładne i zaprojektowało go Bertone, ale to na pewno nie to co chciałbyś mieć. Wierz mi. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianus Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Ja tam za Deewoo nie przepadam i jeśli już coś to może Leganza ;) ale jednak Peugeot 206 to już coś :) może kiedyś będzie mnie na niego stać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Jakbym kupował kiedyś używane to najlepiej te z kategorii "nie do zdarcia". Słyszałem że Daewoo Espero jest nie do zdarcia...Ja w przyszłości (za 3 latka gdy może uda mi się zdobyć prawko) to bym chciał kupić Honde Civic. Tą wersje oczywiście Sedan :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Jak mi dobrze pojdzie to moze bedzie Mitsu Lancer z poczatkow '90. To sa bryczki piekne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Sid może Audi 80? te z początku lat 90 :] byleby zadbana to wtedy spoko ;]Hm kto wie ;] Ale póki co nie myśle o tym ;) O sidek ma prawko.:D Mam nadzieję, że rowera przez to nie porzucisz? I cholibka nie rób mi tego, nie kupuj sobie daewoo... Jest tyle pięknych solidnych aut z duszą, nie myśl o espero... Wiem, że praktyczne i w miarę ładne i zaprojektowało go Bertone, ale to na pewno nie to co chciałbyś mieć. Wierz mi. ;-)No ba, Sysak ;] Rowera nie porzuce nigdy! Prawko to taki nowy skill, ale nie powiem bo lubie jeździć :) A co do piękności samochodu. Hm. Ma być wytrzymałe jak czołg. Ostatecznie czołg przypominać :) Wygląd na drugim miejscu. Jakoś na lans nie mam ochoty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe1103 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Co Ty pieprzysz... Nie ma grama prawdy w tym poscie!! Napisalem to co widzialem w panoramie na TVP2 i slyszalem radiu RMFFM. Reki za to nie dam ale mowili ze od 1 stycznia to wejdzie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Napisalem to co widzialem w panoramie na TVP2 i slyszalem radiu RMFFM. Reki za to nie dam ale mowili ze od 1 stycznia to wejdzie:) Radzę wybrać się do okulisty i na czyszczenie uszu. 1. Rząd ma w planach... powtarzam ma w planach zwiększenie o 2 lata wieku żeby móc zrobić prawko na kat D 2. Co 5 lat kierowcy autobusów i ciężarówek mają przechodzić badania lekarskie. Narazie to tylko zwykła "gadka" po wypadku pielgrzymów. Co mądrego wprowadzą to się okaże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 A ja bym się nie zdziwił, gdyby się skończyło na gadaniu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 (2007-07-25) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne. :D Pewnie po 5 razy dziennie będe sprawdzał czy nie jest gotowy do odbioru :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) (2007-07-25) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne. :D Pewnie po 5 razy dziennie będe sprawdzał czy nie jest gotowy do odbioru :D ;) Oj będziesz... Zapewniam :twisted: BTW tak na zaostrzenie apetytu: (2007-07-17) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.(2007-07-23) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.(2007-07-23) Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany. Edytowane 26 Lipca 2007 przez Sid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Mały sadysta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Ostatnio ustalali mi termin egzaminów i musze czekać do 20 września :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Za co mnie tak pokarało :? Edytowane 27 Lipca 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Za nic. To normalny termin - każdy tak ma... Kumpel ma w październiku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Może na B, ale nie na A1 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Może na B, ale nie na A1 :mur:Chyba nie ma roznicy bo te egzaminy przeprowadzaja ci sami egzaminatorzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Jest różnica. Wszyscy czekali do góra 3 tyg. A mi się trafiło 2 miesiące :mur: Chciałem prawko na wakacje a tu [gluteus maximus]. Znów sezon bez prawka przejeżdżony... choćby człowiek chciał normalnie to się nie da :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 No Panowie. Udało się. Meczyli mnie troszke ale udalo sie :) Bez wiekszych bledow. Sasasa (-; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Coś dla tych którzy lubią iść na łatwiznę :lol: http://biznes.onet.pl/0,1579804,wiadomosci.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Z tym czekaniem nie jest tak źle :lol: (2007-07-26) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne. (2007-07-30) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) u mnie przyjęto wniosek 25.07 a jeszcze nie mam :mur: edit: właśnie dzwoniłem i "jeszcze jest w wytwórni" :/ Edytowane 30 Lipca 2007 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Z tym czekaniem nie jest tak źle :lol: (2007-07-26) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne. (2007-07-30) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie. Hyhy, ja miałem jeszcze szybciej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (2007-07-25) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.(2007-07-30) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie. odbiore za tydzien, nie spieszy mi sie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (2007-07-25) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne. (2007-07-30) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie. a zaczynałem wątpić w mój urząd, odwołuje wszystko co złego na niego wygadywałem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Sledze watek, bo wyskakuja czasem fajne posty doswiadczonych kierowców bez plastiku w kieszeni, ale nie mam ochoty przegladac statsow z wydzialu komunikacji. Od paru stron wiecej niz polowe miejsca zajmuja gadki o terminie odbioru. Wiem, ze to temat o prawie jazdy, ale walkujecie ciagle to samo, bez sensu bo i tak nikt nigdy nikomu nie powie "tego i tego dnia juz bedziesz mogl odebrac prawo jazdy". Moze i lepiej, zebyscie wlasnie na forum okazywali to zniecierpliwienie na plastik, a nie na drodze od razu sprawdzajac Vmax na poszczegolnych biegach, ale jako osoby w konkretnym wieku upowazniajacym Was do poruszania sie po drodze powinniscie zachowac jakis dystans do tego. To nie jest furtka do wielkiego swiata.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...