KaxxL Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Jedno pytanie odnosnie teori, tej rzeczy nie wiem nie mam pojecia dlaczego tak jest mianowicie: Sa pytania o znaki i raz prawidlowa odpowiedzia jest 100 a raz 150 Dlaczego ;]? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 hmm, 150? w ktorym miejscu :D nie przypominam sobie takiego pytania :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Jedno pytanie odnosnie teori, tej rzeczy nie wiem nie mam pojecia dlaczego tak jest mianowicie: Sa pytania o znaki i raz prawidlowa odpowiedzia jest 100 a raz 150 Dlaczego ;]? pokaz to pytanie dokladnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Kurde teraz nie znajde tego pytania bo rozwiazuje tu: http://www.grupaimage.home.pl/testy/ Jak znajde to zaraz zamieszcze, jakbys mogl to przybliz teorie z tymi znakami ogolnie jest 100m, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Kurde teraz nie znajde tego pytania bo rozwiazuje tu: http://www.grupaimage.home.pl/testy/ Jak znajde to zaraz zamieszcze, jakbys mogl to przybliz teorie z tymi znakami ogolnie jest 100m, prawda? kurcze nawet zadnego bledu nie zrobilem :P podaj mi pytanie bo nie kojarze o jakie 100m ci chodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Ok wlasnie przed chwila przeczytalem ze na drogach powyzej 60km/h jest 150-300m a ponizej 60km/h to jest 100m tylko znak ustap pierwszenstwa pojazdu ma inaczej :) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 aa o odleglosc ci chodzilo, za pierwszym razem nie skojarzylem -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 (...) -A2 - na to się łapią wszelkie GS, CB 500, prawda? Z tych slawnych 500tek to lapie sie tylko GS bo ma jakies 46KM. CB 500 ma juz 58kuni a GPZ 500 - z tego co pamietam 60KM. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Dobra, mam informacje z pierwszej ręki. Przed chwilą dzwoniłem do Ministerstwa Infrastruktury z kilkoma pytaniami dotyczącymi obecnego projektu ustawy o kierujących pojazdami. Osoba odpowiedzialna za ten projekt upewniła mnie, iż nawet jeśli projekt zostanie wydany w Dzienniku Ustaw i podpisany przez prezydenta do końca września, to w życie wejdzie on dopiero od PAŹDZIERNIKA PRZYSZŁEGO ROKU. To jest informacja pewna i potwierdzona. Dodatkowo, zostałem poinformowany, że tak jak i dawniej był znany pewien punkt graniczny, do którego można było się zapisać na kurs/egzamin wedle starych zasad, tak i teraz będzie coś takiego - jeśli ktoś się zapisze na kurs/egzamin wedle obecnie obowiązujących zasad, to będzie go wedle tych zasad kończył! Natomiast nie uzyskałem odpowiedzi na temat tzw. okresu próby lat 2ch od wydania prawa jazdy. Usłyszałem, iż jest to kwestia jeszcze dyskutowana, ale sama w sobie zapewne będzie działać jak punkt powyższy, czyli prawo nie działa wstecz i będzie dotyczył jedynie nowych kierowców. Tyle informacji, przy czym tutaj macie pewność, że są dokładne, bo prosto z Ministerstwa od osób tą ustawę prowadzących. Powyższy cytat z forum scigacz.pl Czyli na wiosnę jak zaczne kursik, to powininem się załapać na stare zasady, uff... Teraz jeszcze musi to ktoś potwierdzić, bo sami chyba wiemy jak ludzie w urzędach są czasami niekompetentni! <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 najlepiej sam zadzwon i bedziesz mial pewnosc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Robił ktoś z Was badanie lekarskie w soczewkach (oczywiście specjalnie) aby dostać bezterminowe PJ? Potem na egzamin w soczewkach również przychodzi się, to wiadomo. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Jutro egzamin jakies rady ;]? Czestochowa 7:05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Jutro egzamin jakies rady ;]? Czestochowa 7:05 Tylko spokój może Cię uratować :D Podejdź do tego jak do kolejnych jazd na kursie, a będzie dobrze. Powodzenia :) A ja mam pytanie: oczekując na plastik korzystaliście z https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx? Ten cały system w ogóle działa? Ja sprawdzam codziennie i mimo, że upłynęło już 9 dni od egzaminu to nadal mam: Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Jutro egzamin jakies rady ;]? Czestochowa 7:05 nie stresowac sie^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Tylko spokój może Cię uratować :D Podejdź do tego jak do kolejnych jazd na kursie, a będzie dobrze. Powodzenia :) A ja mam pytanie: oczekując na plastik korzystaliście z https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx? Ten cały system w ogóle działa? Ja sprawdzam codziennie i mimo, że upłynęło już 9 dni od egzaminu to nadal mam: Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany. Ostatnio kumpel zdawał na C tak samo ciągle info "Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany" poszedł do urzędu po bodajże 11 dniach odebrał plastik, a na stronie dalej to samo info także nie ma sensu się tym sugerować lepiej jest zadzwonić/podejść do urzędu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Wlasnie wrocilem z egzaminu i ...... ZDALEM :D za pierwszym razem w czestochowie ;] poszlo bez wiekszych problemow tylko na gorce mi zgasl :( ale dostalem 2nd chance i sie udalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 second chance przyslugiwala Ci, dopiero po drugim razie mowia pa pa, gratki zdanego egzaminu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Wlasnie wrocilem z egzaminu i ...... ZDALEM :D za pierwszym razem w czestochowie ;] poszlo bez wiekszych problemow tylko na gorce mi zgasl :( ale dostalem 2nd chance i sie udalo no to gratulacje szerokiej drogi i uwazaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 (edytowane) Dzieki :] Na miescie 2 razy nie wiele braklo do zachamowania przez egz 1) wyjezdzalem z drogi podporzadkowanej i nic nie jechalo puscilem kilka aut itp ale szybko wyjechal gosci pasatem z drogi z pierszenstwem i mnie wyprzedzil ;] wiem za zagmatwane ale to bylo takie dziwnie skrzyzowanie takie: | |\ 2) zawracalem na drodze rownorzednej i auto ktore wczesniej mialem z lewej stalo sie autem z prawej ale gosci z cinka ktory nagle zrobil sie "prawy" nie ruszyl a ni nic i pojechalem dalej :D Ale jakos sie udalo Ciekawe ile bede musial czekac na papier :( Edytowane 19 Września 2008 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Dzieki :] Na miescie 2 razy nie wiele braklo do zachamowania przez egz 1) wyjezdzalem z drogi podporzadkowanej i nic nie jechalo puscilem kilka aut itp ale szybko wyjechal gosci pasatem z drogi z pierszenstwem i mnie wyprzedzil ;] wiem za zagmatwane ale to bylo takie dziwnie skrzyzowanie takie: | |\ 2) zawracalem na drodze rownorzednej i auto ktore wczesniej mialem z lewej stalo sie autem z prawej ale gosci z cinka ktory nagle zrobil sie "prawy" nie ruszyl a ni nic i pojechalem dalej :D Ale jakos sie udalo Ciekawe ile bede musial czekac na papier :( ja czekalem 2 tygodnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 ja 9 dni od zdania prawka placilem, w poniedzialek a w piatek w tym samym tygodniu odebralem papier ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Ja bym chcial do przyszlego piatku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Ja bym chcial do przyszlego piatkumale szanse ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 A ja mam pytanie: oczekując na plastik korzystaliście z https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx? Ten cały system w ogóle działa? Ja sprawdzam codziennie i mimo, że upłynęło już 9 dni od egzaminu to nadal mam: Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany. Ja korzystałem z https://www.kierowca.pwpw.pl/ i było dobrze, po południu info że dokument dotarł do urzędu. Rano sprawdzałem w urzędzie nie było. Na drugi dzień rano odebrałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 A ja mialem wczoraj egzamin. Teoria + Praktyka - :D 14 x P 4x N Wlasciwie z mojej winy.. (; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 A ja mialem wczoraj egzamin. Teoria + Praktyka - :D 14 x P 4x N Wlasciwie z mojej winy.. (; na czym oblales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Braku dynamiki, przecieciu pasa przy skrecaniu i niepewnosci przy omijaniu ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Braku dynamiki, przecieciu pasa przy skrecaniu i niepewnosci przy omijaniu ^_^czyli typ szukal dziury w calym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMS Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 czyli typ szukal dziury w calym :D Albo z Pasty kiepski kierownik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Nie tyle kiepski co zestresowany byl, a do bledow sie przyznaje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...