KaxxL Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 mi to noga na sprzegle zaczela bez warunkowo drgac i mi zgaslo auto na gorce ale jak sie uspokoilem to juz poszlo ;] Bez stresu latwiej zdac prawko duuuzo latwiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 mi to noga na sprzegle zaczela bez warunkowo drgac i mi zgaslo auto na gorce ale jak sie uspokoilem to juz poszlo ;] Bez stresu latwiej zdac prawko duuuzo latwiej to to chyba kazdy wie, problem w tym ze nie kazdy potrafi sobie radzic w stresowych sytuacjach :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 3majcie kciuki, za chwile jade na egzamin praktyczny :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 I jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 kolega juz chyba powinien wrocic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 (edytowane) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D Po sprawdzeniu obecnosci siedzialem i czekalem jeszcze godzine, potem przyszla o godz 12 moja pora :D. Koles sie mnie pytal o pierdy pod maska, o swiatla z tylu, i z tylu sie pyta jakie sa swiatla zapalone... No to ja ze mijania, a on ze nie, no to mowie, ze postojowe, On: wsiadamy do samochodu :D ufff :D. Na miescie 1h :o, normalnie wszystko ok, i do osrodka i zdane :D Ah, wreszscie :D. Dopiero wrocilem, i od razu an pure :D, teraz ide spac, bo po takiej dawce stresu nie mam na nic sily.. Edytowane 24 Września 2008 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Gratulacje :D Ja dziś odebrałem plastik wzbogacony o kat. A. :) Na stronie https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx przez cały czas wyświetlało "Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany." więc nie można się nią sugerować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 A ja wczoraj miałem 2 praktyczny i oblałem, najechałem na pasy na czerwonym (nie zauważyłem jak się światło zmieniło), głupi błąd. Na placyku luzik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 U mnie to samo: Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany Zdane w piatek --- Gratki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 no to gratulacje i szerokiej drogi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Nie wiem czy wiecie ale ta stronka do sprawdzania prawka jest juz nieaktulana :) Tutaj sie sprawdza - https://www.kierowca.pwpw.pl/ Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Tu tez wlasnie sprawdzam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Dzekuje Wszytskim za gratki :D Happy jak kolek :D 4 lata zdawania, wreszscie sie oplacilo ;). 2 lata przerwy :P Hm zdalem dzisiaj, a w tym rejestrze kiedy sie to pojawi :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Dzekuje Wszytskim za gratki :D Happy jak kolek :D 4 lata zdawania, wreszscie sie oplacilo ;). 2 lata przerwy :P Hm zdalem dzisiaj, a w tym rejestrze kiedy sie to pojawi :D? ja zrobilem w 4 miesiace :D w tym 2 miechy czekania :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 ja zrobilem w 4 miesiace :D w tym 2 miechy czekania :/No to gratki, ja nie jestem taki zdolny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Panowie, mam pytanie z serii dziwnych. Otóż mam dwa palce w gipsie i czy to już automatycznie dyskwalifikuje mnie od prowadzenia samochodu w oczach policji? Mogę trzymać kierownicę i bez problemu radziłem sobie na parkingu itp. , jedyny problem w przypadku aut bez wspomagania. Na szczęście takim się nie poruszam. No, ale co prawo mówi na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Panowie, mam pytanie z serii dziwnych. Otóż mam dwa palce w gipsie i czy to już automatycznie dyskwalifikuje mnie od prowadzenia samochodu w oczach policji? Mogę trzymać kierownicę i bez problemu radziłem sobie na parkingu itp. , jedyny problem w przypadku aut bez wspomagania. Na szczęście takim się nie poruszam. No, ale co prawo mówi na ten temat?zadzwon do osrodka i sie zapytaj, bo to na moje zalezy od egzaminatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 a mi sie wydaje, ze jemu chodzi o to, ze ma juz prawko ale lekko jest niedysponowany przez gips i czy moze tak smigac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 a mi sie wydaje, ze jemu chodzi o to, ze ma juz prawko ale lekko jest niedysponowany przez gips i czy moze tak smigac :DDokładnie tak, pytanie zadałem ze względu na niepewność raz, a dwa dzisiaj koleś w Fabii na przejściu mnie puszcza. Ja sie mu przyglądam i widze cała dloń w gipsie i tylko mały palec na kierownicy. Ryzykować nie chce, niby to już tylko 3 tygodnie, ale juz raz sytuacja awaryjna się zdarzyła. Lepiej byc przygotowanym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 a mi sie wydaje, ze jemu chodzi o to, ze ma juz prawko ale lekko jest niedysponowany przez gips i czy moze tak smigac :Dfakt sorka teraz doczytalem dokladnie na spokojnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Witam. Czy na łuku podczas egzaminu egzaminator jest w aucie czy na zewnątrz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Chodzi sobie koło samochodu i patrzy czy nie najechałeś na linię albo nie zaczepiłeś pachołka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 na zewnatrz :) wsiada przy omawianiu "co i jak" na poczatku a pozniej dopiero przy wyjezdzie na miasto :) Konar zadzwon na magiczny numer 997 i sie zapytaj ;) oczywiscie rozumiem ze w gipsie jest lewa reka bo w innym wypadku to chyba nie mial bys jak zmieniac biegów :P znam kolesia co jezdzil ze zlamana reka i mowil ze panowie z policji jak go mijali to tylko sie dziwnie patrzyli... czyli pewni sami nie wiedzieli czy jest to zgodne z przepisami czy nie :) ale jak koniecznie nie musisz to lepiej nie jezdzic bo ostatnio deszczyk lubi popadac, lisci pelno na drodze i w razie jakiejs "awaryjnej sytuacji" czesto dwie reco to za malo a co dopiero mowic o jednej :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 [...] oczywiscie rozumiem ze w gipsie jest lewa reka bo w innym wypadku to chyba nie mial bys jak zmieniac biegów [...] No chyba, ze ma automat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Chodzi sobie koło samochodu i patrzy czy nie najechałeś na linię albo nie zaczepiłeś pachołka ;)Oraz czy nie patrzysz w lusterka... ;) Na "zakrecie" patrzysz lusterko i tylna szybka na zmiane, ajak wyjedziesz na prosta to tylko i wylacznie tylna szyba... Egzaminator chodzi na zmiane raz po lewej raz po prawej stronie i obserwuje slupki / linie / Ciebie / lusterka ;) Ma oczy do okola glowy ;). Pamietaj o slupkach, lini, lusterku i tylnej szybie, a zdasz rekaw :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 ja caly czas patrzylem i na lusterka i za siebie... na prostej rowniez ;) mi było najlatwiej pokonac łuk gdy podczas jazdy maksymalnie sie wyprostowalem i prawie dotykalem glowa podsufitki, efekt jest taki ze w lusterkach widac ładnie i kola i pacholki i linie i tylko co jakis czas spogladalem w lewe lusterko zeby w razie czego skorygowac tor jazdy ;) akurat jak ja mialem kurs to ostrzegano ze za cofanie "nie na lusterkach", postoj na swiatlach na biegu itd. egzaminator oblewa wiec cofanie i ogladanie sie za siebie (choc łatwiejsze) bylo dla mnie calkiem nowa sytuacja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Ja juz odebralem plastik i 50km zrobilem samemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 a u mnie na egzaminie, egzaminator stanął na końcu ''rękawa'' i tam stał ;) poźniej podszedł na zjazd z górki i tyle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Ja juz odebralem plastik i 50km zrobilem samemu :)ja odebralem okolo 10 wrzesnia i juz zrobilem z 1k :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 ey jak mam sprawdzić stan samochodu to sprawdzić olej jakąś czyli wyjąć bagnet wytrzeć czymś i sprawdzić czy jak? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...