seba_999 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Tak na szbko - jaki był adres strony, na której można sprawdzić, czy prawo jazdy zostało już wyrobione ? Googlowałem ale coś chyba nie wyszło ;) https://www.kierowca.pwpw.pl/ ;) Tylko nie wierz do końca tej stronce ;) Najlepiej dzwonić i pytać. Mi podało dobrze, ale kolega miał takie kwiatki, że na stronie pisało, że nie ma, a w urzędzie już leżał ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 www.pwpw.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 lepiej zadzwon bo ta strona dziala jak chce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zadzwonić zadzwonię - to tak tylko do informacji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 mam pytanko szukalem ale nie znalazlem jaka jest zdawalnosc egzaminow praktycznych w Bytomiu, katowicach i tychach? dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 się pochwalę ;) zdałem za pierwszym razem :] przez 4h w wordzie przewinęło się chyba z 50 osób i.. widziałem tylko jedną osobę która zdała.. taki lajf :] trzeba word dokarmiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 To coś tu jest nie tak, tylko czy z kursantami czy z egzaminatorami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 tylko czy z kursantami czy z egzaminatorami?i tu i tu jest mnostwo osob ktore umia jezdzic a oblewaja bo zdaja 1 raz a nie dali w lape :) to jest oczywiste... lapowki nigdy sie nie skoncza a oni beda dazyc do tego zeby zarobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 (edytowane) mam pytanko szukalem ale nie znalazlem jaka jest zdawalnosc egzaminow praktycznych w Bytomiu, katowicach i tychach? dzieki za odpowiedz Hehehe - źle szukałeś. http://www.word.katowice.pl/index.php?inc=...=11764423312481 Tu masz statystyki. Tylko nie wiem czy to jest dla samego Bytomia, czy ogólnie. Ale z tego co widziałem (i sam przez to przechodziłem) w Bytomiu to raczej średnio. A tak swoją drogą - egzamin zdany 27.01, prawko do odbioru już od 04.02 :) W poniedziałek je trzeba będzie odebrać. Edytowane 7 Lutego 2009 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Hehehe - źle szukałeś. http://www.word.katowice.pl/index.php?inc=...=11764423312481 Tu masz statystyki. Tylko nie wiem czy to jest dla samego Bytomia, czy ogólnie. Ale z tego co widziałem (i sam przez to przechodziłem) w Bytomiu to raczej średnio. A tak swoją drogą - egzamin zdany 27.01, prawko do odbioru już od 04.02 :) W poniedziałek je trzeba będzie odebrać. gratki, trafilem na ta strone ale to nie pisze czy to chodzi o katowice czy o region caly ktory tam wymieniony jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 No - ja się mogę zaliczyć do tych 75% :E Dziś 1. raz - WORD Bytom - nie wyszło... W poniedziałek dzwonię po WORD'ach w okolicy jak z terminami... Bo mi dali 16 kwietnia... no ****** co za chory kraj... 9tygodni czekać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 (edytowane) No - ja się mogę zaliczyć do tych 75% :E Dziś 1. raz - WORD Bytom - nie wyszło... W poniedziałek dzwonię po WORD'ach w okolicy jak z terminami... Bo mi dali 16 kwietnia... no ****** co za chory kraj... 9tygodni czekać... stary idz do babeczki co przyjmuje zapisy 100zl dasz na kawe i czekasz do 4tygodni! Gdzie i za co Cie oblali? mozna sie zapisac na prawko z paszportem czy musi byc dowod? Edytowane 7 Lutego 2009 przez rafi15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Niby paszport jest papierem wyższej wagi od dowodu(ja miałem właśnie paszport) bo dowodu jeszcze nie miałem(za młody). Ale jak jest teraz to nie wiem, dawno bardzo dawno zdawałem prawko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Z giftami nie będe się bawił i ryzykował :E; A oblali mnie z mojej własnej winy - więc nie będe snuł wizji kolejnego mrocznego i złego egzaminatora; Wymuszenie pierwszeństwa (ostre słońce/odbijanie się światła w asfalcie - 'rozpłynął' mi się jasny samochód); Ot sytuacja głupia, żenująca; A sam egzaminator... Może nie gadatliwy i sympatyczny ale nie doczepiał się na placu do niczego (żadnego dopytywanie się o każde światło, płyn itd... olej to tylko pytanie czy umiem sprawdzić poziom, odpowiedź tak - koniec tematu, łuk sobie na lusterka częściowo machnąłem - też nic); Zatoczka na mieście - jak dla mnie słabo mi wyszła - zero uwag itd; Cóz - widocznie tak miało być; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 Z giftami nie będe się bawił i ryzykował :E; A oblali mnie z mojej własnej winy - więc nie będe snuł wizji kolejnego mrocznego i złego egzaminatora; Wymuszenie pierwszeństwa (ostre słońce/odbijanie się światła w asfalcie - 'rozpłynął' mi się jasny samochód); Ot sytuacja głupia, żenująca; A sam egzaminator... Może nie gadatliwy i sympatyczny ale nie doczepiał się na placu do niczego (żadnego dopytywanie się o każde światło, płyn itd... olej to tylko pytanie czy umiem sprawdzić poziom, odpowiedź tak - koniec tematu, łuk sobie na lusterka częściowo machnąłem - też nic); Zatoczka na mieście - jak dla mnie słabo mi wyszła - zero uwag itd; Cóz - widocznie tak miało być; daj znac jak z terminami w innych wordach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 i tu i tu jest mnostwo osob ktore umia jezdzic a oblewaja bo zdaja 1 raz a nie dali w lape :) to jest oczywiste... lapowki nigdy sie nie skoncza a oni beda dazyc do tego zeby zarobic stary idz do babeczki co przyjmuje zapisy 100zl dasz na kawe i czekasz do 4tygodni! Gdzie i za co Cie oblali? mozna sie zapisac na prawko z paszportem czy musi byc dowod? a ty tylko o lapowkach, oj oj kolega chyba idzie najlżejszą linia oporu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 a ty tylko o lapowkach, oj oj kolega chyba idzie najlżejszą linia oporu ;)nie zamierzam dac lapowki za prawo jazdy jesli o to ci chodzi bo to jest przegiecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Tychy - 10 kwietnia, ew. po świętach; Te 6 dni nie zrobi mi różnicy; Zostaje dzwonić i pytać się czy nie zwolnił się jakiś termin, ew. będe spamował ich podaniem o wcześniejszy termin (powód mam, nie żaden wyssany z palca); Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 mozna sie zapisac na prawko z paszportem czy musi byc dowod?3,5 roku temu zdając kat. B zapisywałem się z paszportem, ale było konieczne dodatkowo zaświadczenie o zameldowaniu z urzędu miasta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Slyszalem dzisiaj, ze za nie zapiete pasy u pasazera placi wlasnie pasazer, a jesli pasazer ma prawo jazdy to dostaje rowniez punkty karne. Prawda to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Slyszalem dzisiaj, ze za nie zapiete pasy u pasazera placi wlasnie pasazer, a jesli pasazer ma prawo jazdy to dostaje rowniez punkty karne. Prawda to?tez cos takiego slyszalem, ale nie dam sobie glowy uciac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Slyszalem dzisiaj, ze za nie zapiete pasy u pasazera placi wlasnie pasazer, a jesli pasazer ma prawo jazdy to dostaje rowniez punkty karne. Prawda to?pasazer płaci 100zł a kierowca 100zł i bonus w postaci 1punktu ;) jazda bez pasów - 100zł przewozenie autem osob bez pasów - 100zł +1pkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 można iść na egzamin z paszportem. Ważny jest nr dokumentu, bo patrzą tylko na imię i nazwisko oraz nr dokumentu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8...rawa_jazdy.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 2 dni w tv o tym truli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Ma ktoś może jakieś doświadczenia w zdawaniu w ośrodkach w Krakowie? Jest ich mnóstwo i szczerze mówiąc ciężko się na coś zdecydować, oczywiście opinie znajomych są tutaj bezcenne ale może tutaj tez ktoś coś poradzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) Opinie znajomych raczej nie są bezcenne i miarodajne, chyba że znajomi są już dorośli i nie robią afery ,,bo oni mnie uwalili to ja im zrobię że są nie dobrzy''. Najlepiej obadaj okolicę worda i postaraj się nie stresować. ps. jest forum Dąbrowskiego worda, więc Krakowski też może je ma (sprawdź google) ;) Edytowane 1 Marca 2009 przez lol802 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulu Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 W przypadku egzaminów na prawo jazdy poza umiejętnościami i opanowaniem, ważne niestety jest szczęścia jakie się ma przy takim egzminie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 W przypadku egzaminów na prawo jazdy poza umiejętnościami i opanowaniem, ważne niestety jest szczęścia jakie się ma przy takim egzminie. Tak, jasne... A co liczysz w to "szczęście" ? :) Ja rozumiem, że "szczęście" trzeba mieć, żeby nie trafił się upierdliwy egzaminator a pozatym to ... ? Bądźmy szczerzy - umiejętności i opanowanie to 99% sukcesu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Bądźmy szczerzy - umiejętności i opanowanie to 99% sukcesu. :) Jak masz szczęście :P . Trochę szczęścia nawet Ty byś potrzebował gdybyś jutro miał zdawać egzamin (i pomimo że trudno to tak przeliczyć na % to i tak sądzę że wyraźnie więcej niż 1%). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...