Wąglik Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Witam Jakiś czas temu zakupiłem D-link`a 504T do Neo (stara - 512). Miałem problem z uzyskaniem połączenia między routerem a komp. (router widział moją machinę i internet a komp. za Chiny Ludowe nie miał połączenia z netem). Okazało się, że to wina router`ka i wymieniłem na nową sztukę (też 504T). Od wczoraj znowu walczę !! Teraz router nie widzi inet`u a komp. widzi router jako bramę (w ustawieniach sieci na komp. jest by wszystko wykrywał automatycznie). Wiem, że jest gdzieś popełniony błąd w konfiguracji routera. Mam prośbę o konkretną odpowiedź, a nie zbywanie mnie głodnymi kawałkami np. skorzystaj z opcji szukaj bądź przeczytaj instrukcję, bo z tych możliwości już korzystałem. Prosiłbym osobę, która posiada taki router o udostępnienie mi choćby screenshot`ów by porównać konfigurację. Z góry dziękuję za wszelaką pomoc. Pozdrawiam P.S. Chcialbym nadmienić, ze jestem laikiem... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erpii Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 hejka! ja też mam problem z konfiguracją 504T.czy ktoś z Was mógłby poświęcić chwilkę i podać wzorcową konfigurację? z góry dzięki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąglik Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Na stronie D-link`a jest *.pdf ze screenami poprawnego ustawienia NEO + i tegoż router`a ,ale mój uparciuch nie chce tego załapać. Z utęsknieniem czekam na komentarz osób posiadających wiedzę w tym kierunku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...