tomcyk Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Mam wentyle : przod -dół wciągajacy goora tył wyciagajacy(standard) pod kartą grafiki no i V7 Pytanie ...co wy na wentyl puszczony na 5v na dole -leżacy na ziemii "pchajacy"powietrze do goory(znajdujacy sie mniej wiecej w połowie budy) Moze ktos tak ma ??????Co o tym myślicie? Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Kiedyś miałem 5 wentyli i powiem ci tak to i tak nie to samo co WC zawsze będzie ciepło ale pomysł niezły jeszcze zrób sobie przełączniki tzw. Baybus i będzie git Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Mam wentyle : przod -dół wciągajacy goora tył wyciagajacy(standard) pod kartą grafiki no i V7 Pytanie ...co wy na wentyl puszczony na 5v na dole -leżacy na ziemii "pchajacy"powietrze do goory(znajdujacy sie mniej wiecej w połowie budy) Moze ktos tak ma ??????Co o tym myślicie? Szacuneczek No comment Temat walkowany 187 razy. Poszukaj. BTW nie rob tak :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...