serwis0 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Witam Otóż mam asusa A8N-SLI i grafe WF6800 GT ale mam problem z obrazem. Mam obraz troche przesunięty o jakies 2mm, to znaczy takie przebicie(kurcze nie wiem jak to nazwać). Każda literka, ikonka a nawet w grach czy 3Dmarku wszystko rzuca cień. Wiem że do usunięcia tego słóży moira ale to też nie pomaga. Zainstalowałem najnowsze stery, czy jak podkręce karte lub obniże jej taktowanie też nie pomaga. Fakt że przy rozdzielczości 800x600 tego nie ma ale nie po to kupiłem taki sprzęt żeby jechać na takich rozdzielczościach Wymyślcie cos bo ja juz prubowałem chyba wszystkiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Znajomy mial cos podobnego, pomogla naprawa monitora w serwisie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Ja tez powiem cos o koledze :), mial podobny problem. Kupil monitor do nowego kompa przez allegro i mial podobny cien na ikonach i literach tylko ze na kazdej rozdzielczosci i odswierzaniu, pomoglo oddanie monitora do serwisu :). Wydaje mi sie ze jest usterka kineskopu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwis0 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) Panowie wziołem w miare nowy monitor od kumpla po podłączeniu obraz stał sie różowy. Może to cos z magnetyzmem? A i przy podłączeniu starego komputera nie ma takich problemów Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez serwis0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...